Να πω κι εγω την... βαρυνουσα
!!! γνωμη μου σαν συλλεκτης Ζαγκορ πρωτιστως αλλα και μπλεκ(μικρων,πρωτης περιοδου),και μιστερ νο! Χαρηκα που ξαναεκδοθηκε το Μπλεκ,και μαλιστα και με ιστοριες του Ζαγκορ μεσα!Το ιδανικο για μενα θα ηταν να ειχε μεσα ιστοριες των Μπλεκ,Ζαγκορ,Τομ,Ρινγκο Τελλερ,και καπτεν Μικυ!Δλδ ιστοριες των ηρωων που υπηρχαν μεχρι το '75.Εναλλακτικα ιστοριες των 80's οπως το παιδι φαντασμα πχ.(Επειδη δεν μου αρεσει η μπαλλα,δεν αναφερω καθολου τον τερματοφυλακα γιατρο,και τον θρυλικο Ρου Ρεης!!!!!).Δεν μου αρεσει η εικονα του Μπλεκ στα εξωφυλλα,σαν πιθηκομουρη αγριανθρωπο τον εχουν κανει,και δεν μου αρεσει καθολου και ο 400αρης,ισως σε καποιο αλλο κομικ να ταιριαζε,αλλα οχι στο "ιστορικο" Μπλεκ!Στο τελευταιο τευχος παντως,συνειδητοποίησα οτι διαβαζω μονο πλεον τις ιστοριες του μπλεκ και του ζαγκορ,μαλλον το περιοδικο σιγα-σιγα απομακρυνεται απο τους κλασσικους του ηρωες,και φερνει πιο φρεσκους!!
Για τον μιστερ Νο,χαρηκα που ξεκινησε παλι,με νεες ιστοριες γτ μας το ειχαν κοψει αποτομα στο τευχος 56,αλλα θα πω οτι οταν προκειται ειδικα για διμηνιαιο περιοδικο,οι αυτοτελεις ιστοριες ειναι μονοδρομος!
Αυτα,και να συμπληρωσω οτι αν ο κ Ανεμοδουρας ξαναεκτυπωνε αυτουσια τα 2 τευχη του σπανιου "Μπλεκ των διακοπων" σιγουρα θα ημουν ο πρωτος που θα τα αγοραζε!!!