ΜAME χειριστήριο,αλλά.....

θα θελα να ρωτησω αν κανενα παιδι εχει δοκιμάσει το συγκερκυμμενο χειρηστηριο σε κανα xbox με emulators διοτι θελω να παρω αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατο? εχω λυσει το προβλημα με την usb θυρα
 
Με ειδικη παραγγελια απο τον Arc, εχω arcade stick για xbox. Λειτουργει στα παιχνιδια του xbox, στο media center και στους emulators 101% αψογα.
 
Getta Robo είπε:
Με ειδικη παραγγελια απο τον Arc, εχω arcade stick για xbox. Λειτουργει στα παιχνιδια του xbox, στο media center και στους emulators 101% αψογα.
Φωτό;;;; :)
 
Τα εχει ενας φιλος τωρα, αλλα δεν πιστευω οτι θα ειχε και ιδιαιτερο νοημα να ανεβασω φωτογραφια τους, μιας και φτιαχτηκαν για τις αναγκες του φιλου που τα πηρε. Ειναι κανονικα arcade sticks με την γνωστη υπερποιοτητα του Arc, απλα βγαζουν εξοδο xbox και ειναι συμβατα πληρως με οτι και τα δοκιμασα. Απο κανονικα παιχνιδια xbox, παιχνιδια του media center του xbox καθως και με τους emulators.

Θα πω στο φιλο μου να βγαλει καμια φωτογραφια αν θες, αφου τα χειρηστηρια μπορουν να φτιαχτουν οπως θες εσυ, δεν πρεπει να σε απασχολει τιποτα ;)
 
thanks πολυ αν και εχω καποιες εκρεμμοτητες πρωτα με τον arc (ενα arcade να τελιωσουμε ) σιγουρα θα ειναι η επομενη κινηση
 
Ρε παιδιά..άλλαξε ο arc τη σελίδα του στο internet ; Ξέρει κανείς τίποτα ;
 
Βασικα δεν λειτουργει ουτε το yahoo mail του :S /emoticons/wacko@2x.png 2x" width="20" height="20" />
 
Θα έρθω σ' επαφή μαζί του και θα σας πληροφορήσω παιδιά...
 
Μια κι είχα πει ότι θα ενημερώσω για το νέο mail και site του Ιορδάνη και καθότι λίαν προσφάτως τα έμαθα κι εγώ,το site λοιπόν είναι http://www.arcade-joystick.gr και το mail του akiskousis@gmail.com
 
Λοιπόν, σήμερα παρέλαβα και εγώ το δικό μου arcade joystick. Το μεσημέρι συναντήθηκα με τον Ιορδάνη για να το παραλάβω. Τί να πώ ! Φοβερό το joystick και ο Ιορδάνης..καταπληκτική δουλειά. Μόλις ξεμπέρδεψα με το πρώτο τέστ, που περιελάμβανε Windows Xp, Vista, και αρκετούς emulators. Δουλέυει ΑΨΟΓΑ και τα hadoken φέυγουν σφαίρα ! Και επειδή αναφέθηκε και το Trizeal το τέσταρα και αυτό στον NullDC. Εκεί δυστυχώς δέν δουλέυει απευθείας το joystick, είναι όμως πρόβλημα του emulator και όχι του joystick. Με το Joy2key είστε κομπλέ σε χρόνο μηδέν. Και επειδή η 24άρα διαθέτει και rotate, έκανα την δουλειά σωστά, όπως θα δείτε και στις φωτό :

2luoolw.jpg


...ζέσταμα με Street Fighter II

25sbc55.jpg


Trizeal στον NullDC, με την οθόνη στο Vertical !!! κάψιμοοοοοο !!!
 
Χαιρετώ την ρετροκοινότητα!

Συντάσσοντας το πρώτο μου μήνυμα στο forum, νοιώθω ότι κάνω το δεύτερο σημαντικότερο βήμα για την επιστροφή μου στο χώρο των arcade (αρκετά χρόνια απόχης από το άθλημα). Το πρώτο βήμα έγινε εχτές: Ο Ιορδάνης μου έχει ετοιμάσει το arcade-joy 1.

Ας βγάλω τον Σεφέρη από μέσα μου μπας και βγάλουμε άκρη!

Λοιπόν το joystick είναι φοβερό. Οι εικόνες το αδικούν. Είναι στιβαρό και έχει τρομερή αίσθηση ενώ στα windows xp δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση, το βάζεις και παίζεις που λένε (PnP)!. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτά που συναντούσαμε στις coin-οp καμπίνες. Όσο για τον Ιορδανή, ο άνθρωπος έκανε τα πάντα για να με εξυπηρετήσει. Αλλά από ότι διαβάζω σε άλλα πόστ, οι περισσότεροι γνωρίζεται τον χαρακτήρα του και την δουλειά του.

Παιχνίδια όπως τα: Karnov, Jackal, Street fighter II, Raiden, Shinobi, Shadow Dancer και bubble bobble «τερματίστηκαν» αρκετές φορές από χτές μέχρι σήμερα!

Με το πληκτρολόγιο, δεν είχα παίξει ποτέ πάνω από 15 λεπτά mame. Τώρα μάλλον κλείνω το πόστ γιατί το σαββατοκύριακο είναι μικρό…

Θα ποστάρω εικόνες σε λίγο γιατί έχει αδειάσει η μπαταρία της μηχανής…

EDIT: Formation
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πανεμορφο... για σαλια!
 
Προχτές παρέλαβα κι εγώ το δικό μου από τον Ιορδάνη...όχι απλό χειριστήριο αλλά κανονική καμπίνα :)

Ότι και να πω είναι λίγο. Η δουλειά του Ιορδάνη είναι καταπληκτική, σα να έχεις μια καμπίνα από τα παλιά μέσα στο σπίτι, που μπορεί να παίξει βέβαια τα πάντα. Με χειριστήρια και κουμπιά απίθανα, arcade κανονική οθόνη, super ήχο. Τι άλλο να ζητήσει δηλαδή κανένας...

Φίλε Ιορδάνη σε ευχαριστώ, ήταν κάτι που το ήθελα εδώ και πολλά χρόνια, από τότε δηλαδή που κυκλοφόρησε το MAME. Σε όλα τα παιδιά του forum το προτείνω ανεπιφύλακτα, η αίσθηση είναι κάτι το μοναδικό.

Ακολουθούν εικόνες της καμπίνας. Βασικό frontend το MALA και 3 emulators μέσα:

  1. MAME για προφανείς λόγους
  2. DWJukebox, κάνει την καμπίνα κανονικό jukebox δεκαετίας 60-70
  3. Future Piinball, ναι η καμπίνα έχει και κουμπιά στα πλάγια!!!


ImageShack Gallery: http://img35.imageshack.us/gal.php?g=img1349o.jpg
 
Xε,χε,ο Ιορδάνης κάνει σπουδαία δουλειά πραγματικά !

Καλό gaming φίλε zissop !
 
η καμπινα τα σπαει !!! αυτη θα ειναι και η δικια μου (με φυσικα καποιες διαφορες ) καλα ιορδανη ζωγραφισες δεν το συζηταω πραγματικα εδωσες ρεσιταλ!!
 
AMAN ...... τι στολιδι ειναι αυτο ρε παιδια!!!!

Πραγματικα ολα τα λεφτα.

Μου αρεσει παρα πολυ που ειναι τιγκα μαυρη. Πρεπει να ειναι ολα τα λεφτα που παιζεις φιλε μου αυτη τη καμπινα.

Παρα πολυ προσεγμενη δουλεια......και για να το παιξω και κακος....το μονο που με χαλαει ειναι λιγο τα ηχεια που δεν κολανε με το ολο ρετρο θεμα.
 
γεια σας παιδιά ποστάρω και εγώ το πρώτο μου post εδώ για να συγχαρώ τον Ιορδάνη. Παρέλαβα και εγώ δύο joystic με απότερο σκοπό να φτιάξω μια καμπίνα κάποια στιγμή και μπορώ να πω ότι ο προίον είναι κορυφαίο. Ο τύπος έχει πιάσει το νόημα.
 
Καλό gaming φίλε και πιστεύω ότι θα μείνεις στην παρέα μας...! ;)
 
Την προηγουμενη βδομαδα παρελαβα την καμπινα (παρώμοιου τυπου)με του zissop τα λογια ειναι πραγματικα περιττα το μηχανημα πραγματικα με καλυψε τοσο απο θεμα ποικιλιας ( εχει εκτος απο mame) emulators απο snes,megadrive,amiga,nes και αλλα εκει που κερδιζει πραγματικα ειναι στην εξωτερικη εμφανιση αλλα και την ποιοτητα κατασκευης της ...

Να σαι καλα ιορδανη !! πραγματικα μου εδωσες ενα δωρο που δεν το περιμενα ποτε να βρω .. συντομα θα μπουν φωτος !!
 
Πίσω
Μπλουζα