Ναταλι για πες τι συνταξη εβγαλες ως admin για να τους πω να με κανουν και μενα admin οποτε να σταματησω το TEBE και στο τελος με τα χρονια που εχω στο ΤΕΒΕ και με αυτα που θα εχω ως admin να τα βαλω μαζι και να βγαλω βαρβατη συνταξη να τα κονομησωΝα σας χαιρετίσω και γω με τη σειρά μου και να ευχηθώ καλή αρχή και καλή δύναμη στους νέους διαχειριστές.
Tέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του Retromaniax για την συνεργασία τους όλο αυτό το διάστημα.
Υγ. Kambia -Retired Admin Βγήκα στην σύνταξη
Έλα ρε Γιωωωωωργαααααρεεεεεεεε! Θα κανονίσω να έρθω και πάνω να τα πουμεεεεεεεεε!George!!! Ζούμε επικές στιγμές! Πολύ χάρηκα που σε ξανακούω φίλε μετά από τόσο καιρό!!! Ναι, το YT κάνει κάτι τέτοιες π@π@ρίτσες αλλά ορίστε ξανά το link:
Geo Anas
www.youtube.com
Κι εγω ρε ξεδοντιαρη! Κανονίστε συνάντηση!Ο λύκος κι αν εγέρασε......(τα υπόλοιπα δε λέγονται)..Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω!
Εσύ θα πας αντβαιζορ στη Νιντεντο! Πολυθεσίτη!Ναταλι για πες τι συνταξη εβγαλες ως admin για να τους πω να με κανουν και μενα admin οποτε να σταματησω το TEBE και στο τελος με τα χρονια που εχω στο ΤΕΒΕ και με αυτα που θα εχω ως admin να τα βαλω μαζι και να βγαλω βαρβατη συνταξη να τα κονομησω
E ναι ρε φιλαρακι στην τελικη 79 χρονων πηγες καποια στιγμη επρεπε να παραδοσεις τα σκηπτρα σε νεα χερια οπως του δρακουλα πχ που μπορει να ειναι 978 χρονων αλλα με το ζορι τον κανεις 200Αναμικτα συναισθηματα με μαλλον θετικο προσημο και βλεποντας τα ποστς απο παλιες καραβανες, γινονται πιο θετικα.
Απο αυτα τα ποστς επισης φαινεται οτι η οποια αλλαγη φρουρας ηταν αναγκαια (αλλωστε εδω και καιρο ηταν το μοναδικο θεμα που συζητουσαμε μεταξυ μας) - παραπανω και απο την αντιμετωπιση των σοβαρων τεχνικων θεματων που μας πηγαιναν πισω εδω και αρκετους μηνες.
Καθε διαχειριστικη ομαδα, οσο πρωην και να ειναι, ευχεται να συνεχισει η κοινοτητα να πηγαινει μπρος.
Ισχυει και στη περιπτωση μας. Κατινιες δεν παιζουν. Προσωπικα δεν μπαινουν στη μεση ακομα και αν υπαρχουν.
Νομιζω μετα απο τοσα χρονια θα πρεπει να συνηθισω (indoulge βασικα χαχαχαχα) το ανεμελο ποσταρισμα (@metalcandyman παμε να εμπλουτισουμε το RetroArch thread )
Καλη συνεχεια κοινοτητα
Νομιζω μετα απο τοσα χρονια θα πρεπει να συνηθισω (indoulge βασικα χαχαχαχα) το ανεμελο ποσταρισμα (@metalcandyman παμε να εμπλουτισουμε το RetroArch thread )
E ναι ρε φιλαρακι στην τελικη 79 χρονων πηγες καποια στιγμη επρεπε να παραδοσεις τα σκηπτρα σε νεα χερια οπως του δρακουλα πχ που μπορει να ειναι 978 χρονων αλλα με το ζορι τον κανεις 200
Πάντως το δικό σου dR ,σου το ήπιαμε με το μπουρί της σόμπας για να τα φέρεις βόλτα. Μπράβο σε σένα και στον Χρήστο και στον Νίκο που ως τεχνικό τμήμα υποστήριξης, καταφέρατε να σηκώσετε ολάκερο βουνό σε χρόνο που θα προκαλούσε δέος και εντύπωση ακόμα και στον μάγο του Oz.Καλά ο δράκουλας πίνει πολύ αίμα και μένει πάντα φρέσκος φρέσκος!!!
Αλήθεια λέει! Κάτσε είμαστε και κάποιας ηλικίας πια! Αμάν με τα ιντερνετια και τα τέτοια! Ξεχνάμε λιγουλάκι!.......ψψψτ.... παιδιά!!!!....σιγά μη μας ακούσει!.....κάποιος μοντ να του μαζέψει τα ποστς σε ένα γιατί έχει ξεχάσει πώς ποσταίρνουνε....