Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
gtsamour είπε:Ακριβώς αυτό αναρρωτήθηκα και εγώ.
Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι στον υπολογιστή και όχι στο κασσετόφωνο?
Πχ στον spectrum υπάρχει βλάβη που δεν σου επιτρέπει να φορτώσεις σωστά, παίζει να υπάρχει και στον commodore κατι ανάλογο?
Να πω στον Vag να μου τον αντικαταστήσει με άλλον?
Δοκίμασα να ρυθμίσω τα αζιμούθιο με trial and error στο φόρτωμα.
Βρίσκω κάποια σημεία που βρίσκει σωστά το όνομα στο found.... και έπαιξα εκεί γύρω αλλά τίποτα.
=>Ιt means you can connect your C64 to any PC with a sound card and let the PC act as a Tape Player with a perfectly clear sound - so there are no Load errors possible.
Αν κάποιος δεν ξέρει τι να σου πει βρε gtsamour,μην τρελαίνεσαι ρε φίλε και πρόβλημα να έχει λογικά θα στον αλλάξει ο vag μην χωλοσκάς..25 χρόνια υπολογιστής είναι θα θέλει και την συντηρησησούλα του πως να το κάνουμε!gtsamour είπε:Αυτό κατάλαβα και εγώ χθές βρε Wally, ειδικά κάποιοι που το παίζουν και "ειδικοί".Η μόνη βοήθεια ήρθε από spectrumάδες τελικά, αυτό τα λέει όλα....
Αν και μάλλον αδιαφορία φαίνεται να είναι...
Σωστάααα....... όταν ρωτάς πράγματα όπως, με τι εντολή φορτώνεις, ξεκινά μόνο του το παιχνίδι, βγάζει loading screen και άλλα τέτοια δύσκολα, βέβαια είναι φυσικό να μην ξέρει ένας commodorας.akmakas είπε:Αν κάποιος δεν ξέρει τι να σου πει βρε gtsamour,μην τρελαίνεσαι ρε φίλε και πρόβλημα να έχει λογικά θα στον αλλάξει ο vag μην χωλοσκάς..25 χρόνια υπολογιστής είναι θα θέλει και την συντηρησησούλα του πως να το κάνουμε!