Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ζαβός κύκλος, λειψό τετράγωνο....Nemo είπε:"Και ενώ οι επιστήμονες προσπαθούσαν να τετραγωνίσουν τον κύκλο, κάποιοι κυκλώνουν C το τετράγωνο = "
καταζητειται dead or alive για χ ποσοMaddog είπε:Και ο ίδιος ο pepinos γνωρίζει προσωπικά τον Vag από παλιότερα meetings του mame.gr...οπότε δεν τίθεται κανένα θέμα προβλήματος αξιοπιστίας του πωλητή.![]()
Οι Commodore-αδες πάντως ακόμα μόκο...![]()
Δεν μου περισσεύουν (εκτός και αν τις καταχώνιασα κάπου). Έκανα δώρο το κασσετόφωνο και ένα joystick όμως, μαζί με δισκέτες χωρίς drive :animeek:akmakas είπε:Πριν κάνεις οτιδήποτε πάρε από τον Vag μία original κασετούλα και παίξε με το κασετόφωνο έλεγξε το καλώδιο του και τα pin αν είναι οκ..Περίεργο...Ο vag δεν σου έκανε καμία δώρο?
Τώρα που το είπες έτσι, κατάλαβα τί φταίει.gtsamour είπε:Επίσης στη sony τηλεόρασή μου αντί για ήχο βγάζει παράσιτα καθόλου ήχο ενώ σε μια άλλη philips ο ήχος είναι καθαρός. Έψαξα για ρυθμίσεις στη sony αλλά δεν βρήκα τίποτα που να το διορθώνει, είναι καθαρά θέμα τηλεόρασης γιατί άλλος commodore κάνει και αυτός παράσιτα. Μου κάνει εντύπωση όμως μια καινούρια sony να το κάνει αυτό, δεν είναι θέμα καλού συντονισμού πάντως...
Είδες τζάμπα τρελάθηκες...Όλα λύνονται..Ο Commodore είναι πολύ σκυλί δεν παθαίνει τίποτα αντιθέτως το κασετόφωνο του είναι λίγο μπελαλίδικο....gtsamour είπε:Τελικά ήταν το αζιμούθιο, το ρύθμισα ώστε να διαβάζει καλά τις κασσέτες που γράφει το στερεοφονικό μου απο wav.
gtsamour είπε:Αυτό που μου μένει τώρα είναι να αρχίσουν εργασίες αναπαλαίωσης (ξέρεις εσύ Akmakas)...
Δυστυχώς όχι. Δεν είναι και τόσο εύκολα να βρεθούν φτηνά, τελικά.gtsamour είπε:Μάλιστα αν έχεις και κανένα disk drive το συζητάμε...
Έχω καθαρίσει έναν Atari (800XL αν θυμάμαι καλά) με ατμοκαθαριστή. Δηλαδή μόνο τα πλαστικά του, και έγινε ολοκαίνουριος! Άλλο που δεν δούλευε (όχι από το καθάρισμα). Όποιος έχει ατμοκαθαριστή μπορεί να κάνει θαύματα, αρκεί βέβαια να το σηκώνει το πλαστικό και να μη λιώνει. Υπάρχουν πλαστικά που δεν είναι λεία, αλλά κάπως σαγρέ και όσο και να τα τρίψεις, η βρωμιά μένει. Η μόνη λύση είναι ο ατμοκαθαριστής (πουλάνε έναν καλό, φτηνό, φορητό τα telemarketing stores - τέτοιον είχε η γυναίκα μου).gtsamour είπε:Αυτό που μου μένει τώρα είναι να αρχίσουν εργασίες αναπαλαίωσης (ξέρεις εσύ Akmakas)... Ξεβίδωμα, εξαντλητικό πλήσιμο και γυάλισμα των πλαστικών του case, καθαρισμός του πληκτρολογίου, γυάλισμα επαφών στα expansion ports κλπ (i love this part).
Ο original είναι κατά σύμπτωση οικογενειακός φίλος του πεθερού μου... (διόρθωσα το "Yakoub" σε "Yacoub" γιατί ξέρω σίγουρα ότι έτσι είναι το σωστό :-Ρ~gtsamour είπε:Ξεχνας ότι μιλάς με έναν Dr Yacoub, καρδιοχειρουργό των spectrum.