LOL. Βασικά το πήρες λάθος. Δεν έδειξες μαθηματικά.zoro είπε:Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, το συζήτησα με μέλη του GRM, αλλά η επιθυμία μου για εκτός θεμάτων του GRM, νικήθηκε από τον φόβο των παρατράγουδων που θα προκύψουν.
Αν και θα ήθελα ένα τέτοιο "παράλληλο" forum, δεν τολμώ να το προτείνω, εκτός και αν έχουμε ένα πολύ αυστηρό moderation.
Έχω πικρή εμπειρία από μία συζήτηση σε πολιτιστικό δημοτικό κέντρο, όπου όταν ανέφερα για τις πρόσφατες ανακαλύψεις της φυσικής, την θεωρία της διακύμανσης της ενέργεις του κενού, του μποζονίου Higgs και το πληθωριστικό μοντέλο της δημιουργίας του σύμπαντος, όρμησαν μερικοί κατά πάνω μου να με φάνε, ως άθεο υλιστή. Φανταστείτε τι θα γίνει μέσα σε ένα forum και σε άλλα θέματα (πολιτικά, κοινωνικά, κ.λπ.)
ΧΑΧΑΧΑ!!! Και o επίσης!teflon είπε:YΓ: Η αλήθεια είναι οτι το μόνο που θέλω να επιστρέψει απο τον παλιο καιρό , είναι το icon :loco:
Συμφωνω με τον αγαπητο Alucard. Οποιος θελει να παρεκτραπει, παρεκτρεπεται ετσι κ'αλλιως, ειτε συζηταει για amiga, ειτε για τον Νταλαρα (Juanita εσενα εννοω ). Επιπλεον, θεωρω τον εαυτο μου αρκετα ωριμη ωστε να μπορω να κανω μια πολιτισμενη συζητηση, χωρις να χρειαζομαι διατητη! Αλλα και γι'αυτους που χρειαζονται διαιτησια, υπαρχουν οι moderators Δεν ειναι παραλογο να λεμε οτι δεν κανουμε κατι γιατι υπαρχει μια πιθανοτητα αυτο να δημιουργησει προβληματα?Alucard είπε:Δεν θεωρώ βέβαιο το γεγονός πως θα «παρεκτραπούμε».
Όχι πως δεν έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά μάλλον αδικούμε τον εαυτό μας αν πιστεύουμε πως σε μια ώριμη ηλικία, δεν έχουμε ακόμη την ικανότητα να συζητούμε πολιτισμένα και φοβόμαστε τον εαυτό και το χαρακτήρα μας.
Dom,... :what: εγώ παρεκτρέπομαι με τον Νταλάρα :wub: :wub: :wub: ;;;; Πότε :wait2: που;;;domniki είπε:Συμφωνω με τον αγαπητο Alucard. Οποιος θελει να παρεκτραπει, παρεκτρεπεται ετσι κ'αλλιως, ειτε συζηταει για amiga, ειτε για τον Νταλαρα (Juanita εσενα εννοω ).
Ε, εκεινα τα μελια και τα σιροπια που σφουγγαριζα προσφατα απο το πατωμα, δικα σου δεν ηταν????Juanita είπε:Dom,... :what: εγώ παρεκτρέπομαι με τον Νταλάρα :wub: :wub: :wub: ;;;; Πότε :wait2: που;;;
http://www.videojug.com/film/how-to-behave-on-an-internet-forumShock είπε:Να ξαναπώ και πάλι γιατί από ότι διάβασα...η πλειοψηφία δεν κατάλαβε τι ήθελα να πω.
ΔΕΝ θέλουμε να αλλάξουμε το GRM. Θέλουμε να προστατέψουμε το GRM. Για αυτό και όταν ήρθαν τα παιδιά του B2R έφυγαν και τα "Εκτός Θέματος".
Σκεφτήκαμε όμως ύστερα από κουβέντα με μέλη ότι για να κρατήσουμε την ατμόσφαιρα της παρέας και για να μπορούμε να πούμε και μια κουβέντα παραπάνω χωρίς να "χαλάσουμε" το GRM, να κάνουμε κάτι εκτός GRM.
Άρα κανείς δεν λέει ότι θα αλλάξει κάτι εδώ μέσα.
ΔΕΝ θα γίνει κάτι εδώ μέσα.
Μιλάμε για κάτι νέο / καινούριο με πιο ελεύθερη δομή/θεματολογία και moderation.
Ειδικά για το τελευταίο πολλές φορές έχουμε κατηγορηθεί ότι είμαστε πολύ αυστηροί. Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι γίνεται γιατί σε ένα τέτοιο forum είναι σημαντικό να είναι χαμηλός ο θόρυβος.
Web 2.0 \o/\ είπε:Μια άλλη λύση είναι να αναδίξουμε τις Social Networking δυνατότητες της μηχανής μας (Yeah Power!).
Είδωμεν.
Είναι on topic. In a geekish kind of way .Shock είπε:Είναι αυτά τα εκτός θέματος που λέγαμε...