Νέο πιο ελεύθερο Forum

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Ρε συ Χρήστο το δοκιμάσαμε λέμε και απέτυχε για αυτό μιλάμε για νέο forum τώρα. Ως προς αυτό είσαι εκτός θέματος.

Όταν υπάρχει έστω και ένα subforum offtopic μέσα σε ένα τέτοιο forum (όχι στο insomnia πχ) θα γίνεται χαμός.

Θέλει κάποιος να δει τα τελευταία posts και περνάει από έναν χαμό άσχετα posts που ο καθένας θέλει να πει το μακρύ και το κοντό του,

Το ζήσαμε 1 1/2 χρόνο αυτό. Μπορεί να δουλεύει αλλού αλλά όχι εδώ.

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει (δε το λέω ειρωνικά ούτε και πουλάω μούρη) αλλά προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι εδώ.

Δείτε τη retroDB και το Phoenix για να καταλάβαιτε που το πάμε.

Το forum είναι το pool, τα άτομα εδώ μέσα είναι τα assets μας και θέλουμε να τα προστατέψουμε, όσο και να τα ευχαριστήσουμε για ότι προσφέρουν.
 
Παντως οσο αφορα το Social Networking,ριχτε μια ματια τι περιεχει περι S.C η τρεχουσα beta εκδοση του vbulletin (η οποια φαινεται ΟΚ μιας και το ιδιο το vbulletin site τρεχει με αυτη την εκδοση - και πολυ συντομα θα την ανεβασουμε κι εδω)
 
Oh wow. Πότε θα το δούμε;

Θα μπορούμε να στέλνουμε και δωράκια/σκυλάκια/φιλάκια και να αγοράζουμε τους άλλους χρήστες σαν pets? Θα έχουμε και "Do you like me"? Ναιιιιιιιιιιιιιι!

Πάντως όσο το σκέφτομαι δεν μου κάνει και πολύ νόημα... εγώ τουλάχιστον δεν θα συμμετείχα. Άλλο ένα ΟΤ sub-forum εδώ κι άλλο κάτι ξεχωριστό...
 
Shock είπε:
Ρε συ Χρήστο το δοκιμάσαμε λέμε και απέτυχε για αυτό μιλάμε για νέο forum τώρα. Ως προς αυτό είσαι εκτός θέματος.Όταν υπάρχει έστω και ένα subforum offtopic μέσα σε ένα τέτοιο forum (όχι στο insomnia πχ) θα γίνεται χαμός.

Θέλει κάποιος να δει τα τελευταία posts και περνάει από έναν χαμό άσχετα posts που ο καθένας θέλει να πει το μακρύ και το κοντό του,

Το ζήσαμε 1 1/2 χρόνο αυτό. Μπορεί να δουλεύει αλλού αλλά όχι εδώ.

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει (δε το λέω ειρωνικά ούτε και πουλάω μούρη) αλλά προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι εδώ.

Δείτε τη retroDB και το Phoenix για να καταλάβαιτε που το πάμε.

Το forum είναι το pool, τα άτομα εδώ μέσα είναι τα assets μας και θέλουμε να τα προστατέψουμε, όσο και να τα ευχαριστήσουμε για ότι προσφέρουν.
Shock, το τι θα φαίνεται στην αναζήτηση και το ποιος θα έχει πρόσβαση στο ΟΤ forum είναι πολύ εύκολα ελέγξιμο. Π.χ. στο AtariAge υπάρχει section politics στο οποίο όμως πρόσβαση έχουν μόνο όσοι το ζητήσουν. Δεν θα εμφανιστεί σε καμιά αναζήτηση με τίποτα. Αντίστοιχα με το moderator forum που έχετε εσείς.

Ας υποθέσουμε ότι εγώ και εσύ μπαίνουμε σε ένα flamewar στο offtopicforum.gr, ακόμα και με άλλα nicknames το στυλ γραφής είναι χαρακτηριστικό, γνωστό και ως netiquette. Πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μια στο εκατομμύριο η κόντρα να μην περάσει εδώ; Άρα, αν θες καλό πρόσωπο προς τα έξω και OT forum καν'το εδώ μέσα και κλείσ' το.

Αν θέλεις και μια ακόμα κρίση, δεν προστατεύεται κανένας με το να βάζουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Η αλήθεια είναι ότι εδώ έχει δημιουργηθεί μια online community, και η community βασίζεται σε ανθρώπους, οι οποίοι έχουν διαφορετικές απόψεις για πολλά θέματα και οι οποίοι θέλουν να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους. Το να μεταφέρουμε αυτή την αλληλεπίδραση σε κάποιον άλλον χώρο επειδή θέλουμε αυτούς τους ανθρώπους να τους προστατεύσουμε από τον εαυτό τους είναι το λιγότερο ανόητο μέχρι που αγγίζει τα όρια της προσβολής. Και ακόμα χειρότερο είναι το να λέμε ότι θέλουμε να προστατεύσουμε την δημιουργία αυτών των ανθρώπων από την ενδεχόμενη κακή πλευρά του εαυτού τους. Αν δέχεσαι κάποιον σε μια κοινότητα τον δέχεσαι όπως είναι. Φυσικά εννοείται και εξυπακούεται ότι αναμένεις από αυτό τον άνθρωπο να τηρεί τους κανόνες αυτής της κοινότητας.
 
Φοβαμαι οτι παρανοησες τα λεγομενα του Shock.

To μονο που θελουμε να προστατευσουμε ειναι η θεματολογια του GRM.Να μην υπαρχουν εμβολιμα γεγονοτα/καταστασεις που ειτε να πληττουν το χαρακτηρα υπαρξης του ή να δυσχεραινουν αυτους που το χρησιμοποιουν ως χρηστικο εργαλειο.Αν ειναι δυνατον να υπηρχε ποτε προβλημα και αμυνα απεναντι στους φιλους που το φτασαν εκει που βρισκεται!

Το Social Networking ειναι πιστευω εξαιρετικη ιδεα...
 
"Θα θέλατε ένα επιπλέον Forum για πιο ελεύθερη κουβέντα?"

Γιατί σύντροφοι ελεύθερο δεν είναι το φόρουμ; η μήμπος όχι;
 
H "ελευθερια" ως ορος χρησιμοποιηθηκε (ισως και λιγο αδοκιμα) για να περιγραψει τα "εκτος θεματολογιας".

Ο αχταρμας και η ξενη δουλεια θεωρειται "απελευθερωση" φιλτατε rigardie? (μιας και ξεκινησες τις ερωτησεις...)
 
"Θα θέλατε ένα επιπλέον Forum για πιο ελεύθερη κουβέντα?"

Γιατί σύντροφοι ελεύθερο δεν είναι το φόρουμ; η μήμπος όχι;


Ουχι τελειως λευτερο δεν ειναι,ειναι "κλεισμενο" αριστερα και δεξια απο την ρετρο "θεματολογια".

Το ερωτημα εδω ειναι αν θελετε να σας βγαλουμε στην αλανα να παιξετε πιο ελευθερα και αλλου ειδους παιχνιδακια,πιο μοντερνα. :D
 
Φίλε μου" Ελευθερία είναι η δύναμης του πράττειν,η του μή πράττειν,τι συμφώνως πρός την ιδίαν θέληση.Είναι το δικαίωμα,το οποίον έχει έκαστος,να πράττη πάν τό μή αντικείμενον πρός Νόμον,την Ηθικήν και την ελευθερία το άλλου"
 
Δεν ξερω με μπερδεψες ,θα φωναξω τον Wally. :xm:

Παιδια το νεο φορουμ γενικου ενδιαφεροντος μην το φοβαστε τοσο πολυ,υπαρχουν σε λειτουργια τοσα και τοσα ανευ προβληματος,δεν ειναι καλυτεροι απο εμας. :shake:
 
άρχισαν τα όργανα ..σήκω από τι θέση σου... χαχαχαχα
 
Έχει αρχίσει να εκνευρίζει ακόμα και μένα αυτή η κατάσταση.
 
Πλάκα θα'χει, και μόνο η αναφορά σε ενδεχόμενο δημιουργίας ενός πιο "ανοιχτού" forum, να οδηγήσει σε κλείδωμα του thread!!!!

Φανταστείτε τι έχει να γίνει στο real thing!!! :D
 
Μα για αυτό λέμε ότι στο real thing θα είναι πιο ελεύθερα τα πράγματα.
 
θα σφαζόμαστε ελεύθερα.. διαλέγω πρώτος το πρόλαβα (ρετρό φράση).. τσεκούρι χαοχοαχοαχα
 
Αν και θεωρώ τον εαυτό μου το λιγότερο αρμόδιο να μιλήσω για το τι επιπτώσεις ή αν πρέπει ή δεν πρέπει να δημιουργηθεί ένα νέο πιο ελευθερο"επιπρόσθετο",αν κατάλαβα καλά φόρουμ ,όσον αφορά την εκτός ρετρό θεματολογία,και αυτό το λέω επειδή η εμπειρία μου απο φόρουμς και ιντερνετ περιορίζεται στο φορουμάκι μας,θα ήθελα να πω, πως μάλλον θα ωφελήσει σαν κίνηση γιατί...Πρώτα απ' όλα το ρετρό παρόλο που μοιάζει ανεξάντλητο έχει αρχή και τέλος ακόμη και αν αυτό συμβεί σε βάθος χρόνου,το μόνο που θα χρειάζεται θα είναι σχετικές πληροφορίες (και όχι τα άσχετα σχόλια που έκανα ούκ ολίγες φορές για πλάκα :D ) που θα το πλαισιώνουν και θα το αναβαθμίζουν σαν μια μεγάλη "εγκυκλοπαίδεια" όπως άλλωστε ήταν και το σκεπτικό που δημιουργήθηκε.Όντως λοιπόν και με κάθε επιφύλαξη νομίζω πως ίσως η εκτός θεματολογίας κουβέντα να ξεκαθάριζε το τοπίο και να έκανε αρτιότερο το περιβάλλον για τα μέλη.'Αλλωστε απο αυτό το τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκομαι ανάμεσά σας κατάλαβα πως έχω να κάνω με σκεπτόμενους ανθρώπους όπότε μου είναι δύσκολο να φανταστώ πως μπορεί να υποβαθμιστεί με τον ένα τρόπο ή τον άλλο το όλο εγχείρημα μιας και απο εμάς στην τελική εξαρτάται το αποτέλεσμα....Συγνώμμη αν έγινα κουραστική λέγοντας πράγματα που μπορεί να έχουν ξαναειπωθεί αφού όπως προείπα είμαι λιγάκι αδαής επι του θέματος...
 
Μια χαρά τα είπες δεν έγινες κουραστική.
 
αν πιστευετε σε αυτην την κινηση θα επρεπε να τη ξεκινησετε,εγω απλα οσον αφορα τη γνωμη που ειπα μεχρι τωρα,αφορα μελη εκτος του παροντος φορουμ που θα μπουν μονο και μονο για να κανουν το νεο φορουμ παιδικη χαρα.

απο την αλλη βεβαια μπορει να γινει και το αντιθετο ,να εισρευσει ενδιαφερον κοσμος,σε καθε περιπτωση ομως η απαιτηση σε moderating ειναι μεγαλη.
 
Επειδή δεν θα ήθελα μία τέτοια προσπάθεια από τους φίλους μου να πάει χαμενη πριν καν ξεκινήσει, παραμερίζω τους ενδοιασμούς μου, και προτείνω την δημιουργία του (αν και ψήφισα αρνητικά).

Έχω εμπιστοσύνη στο επίπεδο των μελών μας, αλλά προσοχή σε όσους νέους θα μπουν μέσα με σκοπό την δημιουργία προβλημάτων. Θα χάσω την γεροντική μου ψυχραιμία, θα τους πάω... βόλτα :bash: και μετά θα είναι σαν... :dribble:!!!
 
Ομολογώ ότι στην αρχή η πρόταση μου φάνηκε "κάπως" και πάνω στη βιασύνη μου ψήφισα αρνητικά.

Θεωρώ όμως ότι ίσως μια τέτοια κίνηση είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Καλό και άγιο το παρελθόν, αλλά να μην μας ...καταπιεί κιόλας. :cool:
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα