Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Αν εννοείς το μαγαζί μέσα στη Στοά (Πεσμαζόγλου νομίζω...) το μαγαζί αυτό ήταν του Ξυλούρη και απ'όσο ξέρω υπάρχει ακόμα και το διαχειρίζονται τα παιδιά και η γυναίκα του.caprice είπε:Ακούω και αυτό που έβαλες και θέλω να πω το εξής. Κατεβαίνοντας την Πανεπιστημίου (πριν ή μετά τον νυν Παπασωτηρίου, στο αριστερό μας χέρι) μέσα σε μία από τις στοές είχε μαγαζί που πουλούσε μόνο κασέτες και δίσκους του Ξυλούρη. Θυμάμαι μία τεράστια αφίσα του, πολλές φωτογραφίες και μαύρο, μαύρο, τόσο μαύρο που μου είχε εντυπωθεί. Αν όντως - όπως νομίζω - ήμουν γύρω στα 10, τότε ήταν η χρονιά που είχε πεθάνει. Τόσα χρόνια να δουλεύω στο κέντρο και να μην έχω σκεφθεί ούτε μία φορά να τσεκάρω αν υπάρχει ακόμη αυτό το μαγαζί; Τι να πω ...
Δηλαδή καλύτερα που πέθανε, για να μην ξεπέσει ποιοτικά και να τον θυμόμαστε έτσι; Λίγο εγωιστικό δεν είναι αυτό; Εκτός από τραγουδιστής ήταν και άνθρωπος...status είπε:Σκέφτομαι τόσην ώρα να γράψω την σκέψη μου, αλλά σκεφτόμουν μήπως γίνω αντιπαθείς, τουλάχιστον. Τέλος πάντων.
Ίσως είναι καλύτερα που «έφυγε» νωρίς, σκεφτείτε πόσο χάλια είναι η «ελληνική μουσική σκηνή» από το 1985 και μετά.
Μπορεί να «έφυγε» νωρίς αλλά άφησε το στίγμα του στο λαό, στην χώρα ολόκληρη.
Αν ζούσε ίσως να μην διατηρούσε αυτήν την ποιότητα του (δεδομένου ότι το σύστημα άλλαξε..και πλέον η μουσική φαίνεται και δεν ακούγεται.).