MamaMyrto
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 34
το 1982 ενούσαMamaMyrto είπε:Η Τενεκεδούπολη (και οχι ΝΤΕνεκεδούπολη) ήταν παιδική ραδιοφωνική εκπομπή που αργότερα (το 182 νομιζω) κυκλοφόρησε και ηχογραφημένη...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
το 1982 ενούσαMamaMyrto είπε:Η Τενεκεδούπολη (και οχι ΝΤΕνεκεδούπολη) ήταν παιδική ραδιοφωνική εκπομπή που αργότερα (το 182 νομιζω) κυκλοφόρησε και ηχογραφημένη...
Όντως το είχα σε..κασέτα και μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα πιτσιρικάκι στο τραγούδι που έλεγε "ντεκε....ντενεκεδούπολη"..μπερδευόταν το καημένο!!MamaMyrto είπε:το 1982 ενούσα
κι εγώ έχω αφήσει καταπληκτικές γραμμές με στυλό σε εξώφυλλα δίσκων βινυλίου.. : proud: ( δεν έχει proud;! )Arielis είπε:Αν και κάπως νέος για κάτι τέτοια, άκουγα ντενεκδεούπολή σχεδόν από τότε που γεννήθηκα! Έχω πάνω απο 17 χρόνια να ακούσω το δίσκο, ο οποίος σώζεται άθικτος (απορώ πως δεν κατέστρεψα το εξώφυλλο του δίσκου όταν ήμουν μικρός. Το OST του Jesus Christ Superstar, το είχα διαλύσει....)
Να σου πω, πότε πήγες, μήπως συναντηθήκαμε;
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ!!!! Βέβαια αναφερόμουνα στα soundtrack αλλά έχεις απόλυτο δίκιο. Και μόλις το είπα, χθες το βράδυ, με έπιασε ένα άγχος να τα κάνω backup σε άλλα δισκάκια...Wally είπε:...που η ΕΡΤ μας αναγκαζει να τα βρισκουμε παρανομως για να τα δειξουμε στα παιδια μας μιας και 3 ολοκληρα κρατικα καναλια δεν εχουν μια σοβαρη παιδικη ζωνη που θα μπορουσε μαζι με τα φρεσκα να παρουσιαζει και τα δεκαδες παιδικα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ του παρελθοντος...
Απόλυτα λατρεμένο το Jesus Christ Superstar,Arielis είπε:Έχω πάνω απο 17 χρόνια να ακούσω το δίσκο, ο οποίος σώζεται άθικτος (απορώ πως δεν κατέστρεψα το εξώφυλλο του δίσκου όταν ήμουν μικρός. Το OST του Jesus Christ Superstar, το είχα διαλύσει....)