Ντροπή και αίσχος ! (Αύξηση της τιμής του Wii)

Προσωπικα ορμομενοι κανουμε αποπειρες για μερικες μερικως-γενικευσεις

Μπορεί να μην εντυπωσίαζα εξίσου τους φίλους μου με το νέο μου "υπερόπλο"
Οχι, αλλα μαλλον μπερδεψες το gaming με το συνδρομο γκομενα/σπορ-αυτοκινητο. :)
 
*Απο τα 2600 και τα blocks πηγαμε στα 256*192 του Speccy.

Μεσολαβησαν απιθανα πραγματα πριν καταληξουμε στη Χελμανς - εντυπωσιακοτατα 8bit παιχνιδια με χρωμα και ηχο απο το 1979 κιολας (Atari 800 πχ)

*Οταν τα πραγματα εσφιξαν, περιμεναμε τον SAM που φαντασιωναμε οτι θα τελειωσει το πανυγηρι στα 8bit.

Ευτυχως παιξαμε με amstrad και commodore64 και δεν μας εμεινε κουσουρι η αναμονη.

*To σωτηριο ετος 1995 που ξημερωσαν οι μεγαλες εποχες του PC ξεκιναει το αιματοκυλισμα της τσεπης που ομως μας το ανταπεδωσε με απιστευτη διασκεδαση μεσα απο το gaming και το πειραματισμο.

Τοτε η εισοδος των 100.000.000 νεων gamers δεν σας χαλασε - τωρα οι του wii ειναι οι καζουαλαδες...

*Ειδαμε το ΧΒΟΧ σαν φυσικη συνεχεια και σαν απαντηση τεχνολογικης αιχμης στο hype που επεφτε βροχα.


*το 360 ηταν
μονοδρομος τοσο λογω ημερομηνιας κυκλοφοριας οσο και της τεχνολογιας που προσφερε.

 

 


Απο το Δελτιου Τυπου της M$...
 
Μεσολαβησαν απιθανα πραγματα πριν καταληξουμε στη Χελμανς - εντυπωσιακοτατα 8bit παιχνιδια με χρωμα και ηχο απο το 1979 κιολας (Atari 800 πχ)
Ευτυχως ημουν 4 ετων τοτε και δεν ασχοληθηκα με τους 8bit υπολογιστες της Atari

Ευτυχως παιξαμε με amstrad και commodore64 και δεν μας εμεινε κουσουρι η αναμονη.
Μεγαλη κουβεντα.Δεν μπορουν ολοι να ανεχθουν αργαααααααα παιχνιδια ή χαμηλες αναλυσεις. Ραπανακι για την ορεξη

Τοτε η εισοδος των 100.000.000 νεων gamers δεν σας χαλασε - τωρα οι του wii ειναι οι καζουαλαδες...
Δεν πεσαμε με αλεξιπτωτο τοτε ,ουτε παρατησαμε τη "μαχη" since ;)

Απο το Δελτιου Τυπου της M$...
Το ΧΒΟΧ ξεκινησε με πολλα παλια exclusives του DC

Το 360 ξεκινησε την 7η γενια και με πολυ προχω τεχνολογια.

Που βρισκεις λαθος στα παραπανω? Εεεεε? :)
 
Wally είπε:
Ευτυχως ημουν 4 ετων τοτε και δεν ασχοληθηκα με τους 8bit υπολογιστες της Atari
Θα συμφωνήσω με το ευτυχώς. Αν το είχες κάνει θα είχες κακομάθει και ως συνέπεια θα περίμενες πολύ περισσότερα απο αυτά που προσφέρουν οι σημερινές next gen consoles και δεν θα μπορούσες να απολαύσεις την gaming experience που σου προσφέρουν. Εκεί μάλλον θα πρέπει να αποδώσω το γεγονός ότι δεν έχω καμιά κονσόλα.

Στα λοιπά. Φαίνεται οτι ξεχνιέται το γεγονός ότι μιλάμε για την Nintendo Incorporated και όχι για το Nintendo Non profit organization. Φυσικά και θα αυξήσουν την τιμή αφου μπορούν και εγώ στη θέση τους το ίδιο θα κανα. Προφανώς το τμήμα μάρκετινγκ θα ασχολήθηκε πάρα πολύ με το ζήτημα και θα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η αύξηση της τιμής δεν θα προκαλέσει μείωση των πωλήσεων τέτοια ώστε να αντισταθμίσει την αύξηση των κερδών.Κρίνω την κίνηση της εταιρείας πολύ καλή και αν είχα χρηματιστή θα έδινα εντολή για αγορά μετοχών της. Είναι προφανές ότι μιλάμε για μια εταιρεία η οποία γνωρίζει πολύ καλά την αγορά και είναι και αρκετά ευέλικτη ώστε να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις.
 
Το "ευτυχως" το εβαλα μιας και δεν θα ηθελα να ειμαι μεγαλυτερος απο οτι ειμαι σημερα :D
 
Plink είπε:
@Ambu = δηλαδή βρε Νεκτάριε κάποιος που δεν θα ήθελες να κάνεις party μαζί του στο online δεν μπορεί να θεωρηθεί gamer? Με αυτή τη λογική, εγώ δεν αγγίζω τα fps, δεν παίζω online μάχες, και μου αρέσει όποτε βρίσκω χρόνο να παίζω με παλιά παιχνίδια ή σύγχρονα παιχνίδια κυρίως puzzle ή ότι άλλο χαζοχαρούμενο και ελαφρύ βρω, δεν θεωρούμε gamer?
Απαντάω απευθείας σε παράθεση μόνο και μόνο γιατί είδα το όνομα μου... Βασικά προσωπικά δεν αποκλείω τον όποιο gamer άσχετα το τί κατηγορία παιχνιδιών του αρέσει. Εάν είναι να παίξουμε κάτι μαζί θα βρούμε κάτι κοινού ενδιαφέροντος (άλλωστε εγώ είμαι μάλλον καλός μύλος που λένε και γενικά όλα τα αλέθω από puzzle μέχρι κοκορέτσι). Αλλά τώρα άμα μου πεις ότι όλες αυτές οι απίστευτες μορφές που φαίνονται στις διαφημίσεις του Wii είναι gamers θα πηδήξω από το μπαλκόνι...

Το θέμα με το Wii είναι ότι το αγόρασαν απάντες ακόμη και αυτοί που δεν θα ασχολιόντουσαν με το gaming ποτέ και φυσικά αυτό θα ήταν θετικό εάν ήταν αιτία να φέρει πραγματικά περισσότερο κόσμο στο gaming. Όμως πολλοί από αυτούς αντί να μείνουν στο gaming μετά από το πρώτο μισάωρο δεν ξανασχολήθηκαν με αυτό το είδος ψυχαγωγίας. Τώρα θα μου πεις γιατί είναι κακό αυτό;

Για μένα δεν θα ήταν κακό για πολλούς λόγους, αρχικά είναι η κοροϊδία ενάντια στον καταναλωτή του να πληρώνει κάτι ακριβότερα από αυτό που αξίζει, ειδικά όταν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι κινδυνεύουν να κλείσουν εταιρείες παραδοσιακά καινοτόμες στο gaming εξαιτίας του ρεύματος που δημιουργήθηκε με non gamers κόσμο (μόνο και μόνο επειδή είναι in και gadget) να καθορίζουν τις εξελίξεις μέσω των αριθμών και να πρέπει να μεταλλαχτούν σε Nintendo wanna be με το να βγάζουν facelifts του ίδιου πράγματος (βλέπε πρόσφατο παράδειγμα το PSP). Βασικά το Wii, υποσχέθηκε πολλά, έκανε πολύ λιγότερα από τα αναμενόμενα και ό,τι έκανε το χρέωσε για μεταξωτές κορδέλες. Επένδυση σε τεχνολογίες περασμένων ετών, αντιγραφές άλλων εταιρειών που στο παρελθόν ήταν πραγματικά καινοτόμες αλλά δεν είχαν το αντίκρισμα που θα περίμενε κανείς και ξαφνικά η Nintendo ανακάλυψε την κότα (πάπια) με τα χρυσά αυγά. Πρόοδος μηδενική, γραφικά τα ίδια, παιχνίδια τα ίδια, μακάρι να παρέμεναν και οι ίδιοι πελάτες αλλά κάπου εκεί έγινε το παράδοξο. Θα μου πεις παρα λίγο να το αγοράσεις και εσύ... ναι για την 4χρονη κόρη μου... ευτυχώς ρώτησα πριν και τελικά το παιδί μπήκε στον ίσιο δρόμο και παίζει με το sixaxis στο PS3 :D

Ένα είναι το θέμα τελικά όσο υπάρχουν fanboys και fashion victims η Nintendo θα πουλάει και τελικά ο μόνος λόγος αύξησης της τιμής του Wii, είναι το γεγονός ότι δεν προλαβαίνει να τα φτιάχνει σε σχέση με τις πωλήσεις, οπότε όταν η ζήτηση είναι μεγαλύτερη της προσφοράς επέρχεται και η αύξηση του προϊόντος... αγοράστε Ελλάδα και πουλήστε Αγγλία. ;)

Ε, ρε δεν θα ξεκλειδώσει και το PS3; Να δεις τότε τα 140μύρια του PS2 πως θα εκτινάξουν τις πωλήσεις του... Χώρια που σε λίγο έτσι όπως πάει η δουλειά ΚΑΙ το PS3 θα είναι πιο φτηνό από το Wii... :p

Υ.Γ.: δεν θεωρώ όλους όσους αγόρασαν το Wii - fanboys ή fashion victims, ειδικά παιδιά που ξέρω ότι ασχολούνται με το gaming και έχουν ουσιαστικά όλες τις πρόσφατες κονσόλες, αλλά εκ του αποτελέσματος ένα μεγάλο μέρος όσων έτρεξαν να το αγοράσουν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.
 
Ρε παιδιά πως πήγαμε από το Wii στους 8μπιτους Atari; :)

Πάντως μια και αναφέρθηκε, Wally χάνεις. Ο Αtari 800 του '79 του ρίχνει στα αυτιά του Spectrum ενώ κοντράρεται άνετα με τον C64 (και σε ορισμένες περιπτώσεις κερδίζει). Άσε που είχε 4 joystick ports 17 χρόνια πριν το N64 (πρώτη η Atari είχε δει το gaming ως κοινωνική εμπειρία, τι Wii και κουραφέξαλα).
 
Leon είπε:
Ρε παιδιά πως πήγαμε από το Wii στους 8μπιτους Atari; :)
Πάντως μια και αναφέρθηκε, Wally χάνεις. Ο Αtari 800 του '79 του ρίχνει στα αυτιά του Spectrum ενώ κοντράρεται άνετα με τον C64 (και σε ορισμένες περιπτώσεις κερδίζει). Άσε που είχε 4 joystick ports 17 χρόνια πριν το N64 (πρώτη η Atari είχε δει το gaming ως κοινωνική εμπειρία, τι Wii και κουραφέξαλα).
Είναι απλό κάθε συζήτηση καταλήγει στους Atari. Όσον αφορά στον C64. Αυτός υπερτερεί του A8 μόνο στο trackloading.
 
Εξακολουθώ να απολαμβάνω τα παιχνίδια του wii και να μήν βρίσκω παιχνίδια που με ενδιαφέρουν στο ps3, εχω XBOX για media center στο σαλόνι και 360 για 1 (ναι ενα) παιχνίδι.

Η Ν δεν μου υποσχέθηκε τίποτα, και χαίρομαι ιδιαιτερα να βλέπω την γιαγιά μου να παίζει mario 1,2 & 3, Dr Mario και Donkey Kong στο SNES και γκολφ μαζι με τον θειο μου στο Wii. σκηνικά που δέν τα είδα ουτε με το 360 ουτε με το ps2 του ξαδερφου μου.

Το βασικό πρόβλημα κατα την γνώμη μου ειναι οτι τα καινούρια trend στα παιχνίδια δεν ειναι πια διασκεδαστικά.

Τι να το κάνω το crysis με τα τελεια γραφικά οταν θελω τρείς μισθούς για 8 ώρες παιχνιδοιύ (και 4 για το sequel) θα κατσω να παιξω με τον ξαδερφο Mario Kart wii στο net και θα νιώσουμε πάλι 5χρονα κουνώντας ενα τιμονάκι στον αέρα.

Θα παίξω το σοβαρό παιχνίδι στην ώρα του (RPG συνήθως), mindless τσκοπα οταν θέλω να ξεσκάσω (UT3, εντυπωσιακό το GoW αλλα πολύ βαβουρικο και περίπλοκο για mindless τσοπα) και χαζοχαρουμενα παιχνιδακια με την οικογένεια και φίλους οταν θελω να διασκεδάσω.

Με κάνει Ν fanboy που το wii καλύπτει 2 απο αυτες τις κατηγορίες?

η το GC, το NDS οταν ειμαι στον δρόμο και ο SNES emulator στο PSP?

Παρεπιπτόντως, εχει βγεί γαι το DS μια συλλογή 100 βιβλίων απο το project gutenberg, αρα διαβάζω κιόλας απο αυτο στο μετρό . [ame=http://www.amazon.co.uk/100-Classic-Book-Collection-Nintendo/dp/B001LK6XKE]και δείτε τιμή

Και μετ ά μου λέτε οτι ανέβασε την τιμή του wii 20 λίρες, ε, εχει καθε δικαίωμα να το κάνει δεν πιστυεω οτι με "πουλάει" ούτε οτι με κοροιδεύει.

Και οσο για 1:1 motion plug in, θα κάνει να παίζω τα παιχνίδια που έχω καλλίτερα; διαφορετικά; θα κερδίζω πιο ευκολα; η απλα θα αξιοποιηθεί απο κάποιο παιχνίδια που θα βγούν μετα οπως όλα τα περιφεριακά;

Εν κατακλείδι, ουτε εμενα μου πηραν Game Boy οταν ημουν μικρός, αλλα δεν κανω ετσι... :p
 
E λοιπόν η αύξηση της τιμής του Wii και η έλλειψη ποιοτικών τίτλων από ότι φαίνεται θα κοστίσει στη Nintendo ακριβά.

Has the Wii Bubble Burst?
Nintendoʼs runaway success may be entering its most difficult period yet.

As speculation circulates on how UK retailers will respond to the raised Wii trade price, one analyst is pondering how much appeal the Wii will have over the coming set of months.

“We are looking very closely at all the platforms for any signs of slowdown,” says Ed Barton, games analyst at Screen Digest. “Weʼve made a number of channel-checks and had many conversations with platform manufacturers, and our research shows us that in North America the demand/supply ratio for the Wii has balanced out since the beginning of the year.”

Demand heavily outweighing supply has become a trait of Nintendoʼs home console ever since its 2006 launch, though there are several factors which suggest that the Wii boom may soon go bust.

Sale performance for the console is already in steep decline in Japan; falling at a greater rate than the average console during the dry post-Christmas period. More importantly, the system also is showing little sign of recovery as its competitors begin to pick up the pace.

Barton believes that the Wiiʼs current software line-up could be a decisive factor in the Wiiʼs outlook: “Thereʼs a real absence of a major games release from Nintendo in the next few months. MadWorld has obvious appeal for hardcore gamers, but this is way outside the kind of software which has typically succeeded on Wii. This isnʼt going to help Nintendo.”

“If we look at the software line-up, as well as recent supply/demand data, and add to it the chance that the price of the console may have to go up in a key market, you have in front of you a number of things which will not help Nintendo succeed with the Wii in the way that it has for two years.”
Πηγή Edge
Και κάποιοι λένε για πτώση της τιμής της μετοχής της.

Nintendo profits to fall, claims Deutsche Bank analyst
A Deutsche Bank analyst, Satoru Kikuchi, has assigned a sell rating to Nintendo's stock, claiming the company has hit its peak and faces a downwards trend.

While he expects Nintendo to report profits this month in excess of guidance, he predicts a decline in profits of 18 per cent the following year, and a further 19 per cent in 2011 "as sales slow".

Kikuchi argued that the videogame giant's profits were likely to "peak and decline after growing on the success of the Wii and the DS," adding that earnings could "return to past levels if the company fails to come up with new blockbuster platforms."

According to Barrons, Kikuchi also argues that Nintendo needs to bring in new long-selling titles to replace the current roster as it grows stale.

The analyst highlighted Japanese sales for both the Wii and DS, which he says have "declined substantially", and although sales in Europe and the US remain "brisk" he warns of an "early fall if content remains unchanged."

Kikuchi's target on the stock is JPY 20,000 yen, (USD 204), compared to Nintendo's currently traded price of JPY 28,620 (USD 292), down 4.18 per cent from the opening value of JPY 29,880 (USD 305) per share.
Πηγή Gameindustry.biz
 
Οι ανθρωποι της Ν μετα απο τοσα χρονια στο κολπο εχουν γινει σαινια στο δουλεμα. Υπερχρεωνουν οτι βγαλουν και το προωθουν σαν το πολυτιμοτερο αγαθο στο χωρο του gaming. Οι hardcore gamers ουσιαστικα απεχθανοντε το Wii. Οι casual και περιστασιακοι gamers το λατρευουν. Τι να πεις γουστα ειναι αυτα! Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αγοραζουν εναν PS2 με τεραστια γκαμα παιχνιδιων και πολυ ποιο φθηνο απο το Wii?

Τμονο παιχνιδι κατα την γνωμη μου που αξιζει στο μηχανημα της Ν ειναι το Metroid αντε και λιγο το Zelda.

Οι εποχες που ενα PC κοστιζε ο κουκος αηδονι εχουν περασει. Με 500 ευρω αγοραζεις μηχανημα πολυ ποιο δυνατο απο το Wii και ικανο να τρεξει Crysis κλπ. Περαν αυτου εχεις προσβαση σε εναν τεραστιο αριθμο freeware και open source παιχνιδιων που θα κρατησουν απασχολημενο τον μεσο gamer για παρα πολλα χρονια.

Εικοσι χρονια που ασχολουμε με gaming δεν εχω δει τιμη κονσολας να αυξανεται.. Αυτα μονο η Ν τα κανει.... Αλλα οπως εχω πει και σε αλλο μου post και εναν τσιμεντοπλιθο με το σημα της Ν να ριξουν στην αγορα θα τρεξουν πολλοι να το παρουν..
 
makis είπε:
...εναν τσιμεντοπλιθο με το σημα της Ν να ριξουν στην αγορα θα τρεξουν πολλοι να το παρουν..
:eek: ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΠΩΣ, λέγε λεπτομέρειες φίλε ψήνομαι πολύ άσχημα τώρα λέμε... επιτέλους μία αξιόλογη κονσόλα από την Ν στην αγορά... που κάνω προπαραγγελία;;; :p
 
Μια χαρα εγω χαιρομαι για την Νιντυ,τραβηξε τα πανδεινα στην προηγουμενη γενια με το cube .

Ειναι η μοναδικη απο τις παραδοσιακες εταιριες στον κονσολοχωρο που εχει απομεινει ,οι αλλες να γυρισουν να φτιαχνουν τηλεορασεις και software.

Sony,M$ χασατε,next round maybe. :)

Παραγγειλα ηδη το Resi 4 και το umbrella chronicles και τα περιμενω,Wii δεν εχω αλλα δεν το γλυτωνω.
icon10.gif
 
Συμφωνώ απόλυτα με το Μυρμηγκοφάγο.

Τις ίδιες βλακείες ακούγαμε και για τη SEGA (που πάει με το dreamcast, πάρτε playstation και όλα τα συναφή) και μερικά χρονάκια αφότου η SEGA έκλεισε (γιατί έκλεισε στην ουσία) έρχονται όλοι και έχουν αρχίσει τα 09-09-09 και τα believe και όλα τα άλλα συναφή.

Συμφέρει τους πάντες να κλείσει η Nintendo όσο συμφέρει να κλείσει και η AMD. Ρε καταλάβετέ το και καταλάβετέ το καλά. ο ανταγωνισμός είναι αυτός που κάνει τα πάντα να γυρίζουν.

@makis: Οι hardcore gamers δεν απεχθανόμαστε το Wii, αντίθετα εγώ και μερικά άλλα ρεμάλια 40άρηδες που συναντιόμαστε και παίζουμε μέσω LAN κάθε λίγο και λιγάκι, έχουμε όλοι από ένα. Για το διαφορετικό που προσφέρει. Τώρα τι εννοείς εσύ με τη φράση "hardcore gamers" για εξήγησέ το μου λίγο παραπάνω.

Hardcore gamer παραπάνω από κάποιους που ξέρω δεν νομίζω να υπάρχουν. Εδώ δεν εργαζόμαστε (όντας 40 χρονών έτσι) για να έχουμε ελεύθερο χρόνο για παιχνίδι, συνειδητά και γράφοντας τους πάντες.

Αντίθετα στη μικρή μου ομάδα δεν θα βρεις ούτε έναν να συμπαθεί το PS3. Μόνο εγώ το υποστηρίζω, όχι γιατί μου αρέσει σαν κονσόλα, αλλά γιατί ο περισσότερος ανταγωνισμός μόνο καλό μπορεί να κάνει.

Just my 2 cents, never hard earned, and never spent.
 
Yeap σε αυτον τον γυρο εβγαλε το πιστολακι που μπορει σε πολλους να μην αρεσε αλλα ηταν leap forward,στον επομενο γυρο με τα λεφτα που εκανε μπορει να βγαλει virtual reality γυαλια η κρανος η να αναγκασει αντιπαλη εταιρεια να το κανει.

Θυμιζει τον πολεμο τον κινητων με τα megapixel στις καμερες (οπου mp βαλτε γραφικα) καποια στιγμη χτυπας "ταβανι" και πας για αλλα. :xm:
 
Pooky είπε:
Hardcore gamer παραπάνω από κάποιους που ξέρω δεν νομίζω να υπάρχουν. Εδώ δεν εργαζόμαστε (όντας 40 χρονών έτσι) για να έχουμε ελεύθερο χρόνο για παιχνίδι, συνειδητά και γράφοντας τους πάντες.
:bow:

Πως το καταφέρνεις αυτό ρε θηρίο; Θέλω και εγώ!
 
/off topic

Είμαι στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου μου και περιμένω άφιξη άλλων τεσσάρων να παίξουμε σε LAN. Φυσικά με τα δικά μας laptops.

(Και να φανταστείς ότι ΑΥΤΟ κάποιοι το αποκαλούν δουλειά. Αλλά STAGE δεν θέλουν, ότι πληρώνουν παίρνουν. )

Το μενού περιλαμβάνει Unreal classic για σήμερα. Έχουμε επίσημα άδεια να συναντιόμαστε εδώ από το Δήμο μια και υποστηρίζουν όλες τις ομάδες που θέλουν χώρο να ασχολούνται με το χόμπυ τους.

Χτες είχαμε ποιητική βραδυά για παράδειγμα (και εγώ solo gaming Half Life II) αλλά ακυρώθηκε λόγω καταιγίδας (δεν πάτησε κανείς)

/off topic

Όλοι μας έχουμε Wii και μάλιστα έχουμε βάλει και τα εταίρα ήμισυ στο "τρυπάκι". Μάλιστα, η γυναίκα μου ξεκίνησε από Wii μόλις παντρευτήκαμε και σήμερα, 9 μήνες μετά έχει το δικό της gaming desktop γιατί της άρεσαν πολύ κάποια παιχνίδια που έβλεπε σε μένα και αποφάσισε να ασχοληθεί και με pc. Που είναι λοιπόν το κακό στο Wii; Τώρα, η αύξηση τιμής αν ήταν σωστή, όχι δεν ήταν. Τώρα οι "αναλυτές" που προβλέπουν πτώση της μετοχής της Nintendo για αυτό το λόγο, μου θυμίζουν τους "αναλυτές" του 1999 και των 15000 μονάδων του ελληνικού χρηματιστηρίου. Να μας πουν τι πίνουν να πάρουμε κι εμείς, εκτός αν, λέω αν, είναι πληρωμένοι από "κάποιους" .

Εν κατακλείδι: Hardcore gamer μπορεί να είσαι και να έχεις μόνο MAME στο μηχάνημά σου. Τα frames per second, οι διπλές κάρτες γραφικών, οι HD αναλύσεις στην ουσία δεν είναι τίποτε, απλά wow factor και για μερικούς small pennis syndrome.

Ο harcore gamer προσδιορίζεται από τη στάση του απέναντι στη ζωή και όχι από το πόσο δυνατό είναι το μηχάνημα που υποτίθεται ότι παίζει. (Ναι, υποτίθεται, γιατί χρόνο δεν έχει κανένας, αλλά όλοι λένε ότι έχουν τελειώσει τα πάντα....... )

LOL, I have teh lat3st card. I rule, you suck........ Αν είναι ποτέ δυνατόν.
 
ok τωρα θα αρχισουμε την φιλοσοφια περι το τι ειναι hardcore gamer, ελεος. Ειτε μας αρεσει ειτε οχι τα γραφικα παιζουν μεγαλο ρολο οπτικα στα συγχρονα παιχνιδια. Η υποστηριξη τετοιου επιπεδου physics στο Crysis (κορμοι δεντρων που σπανε κλπ) προσφερουν ενα επιπλεον επιπεδο ρεαλισμου. Δεν ειμαι graphics whore , απλα μου αρεσουν τα 3d γραφικα οπως και τα 2d.

Συνηθως hardcore gamer ειναι αυτος που δεν του αρεσουν παιχνιδια οπως Dora η εξερευνητρια, bob squarepants κλπ και δεν την ψαχνει πολυ. Γενικευμενος ορος βεβαια.

Ο καθενας εχει τις προτιμησεις του και στο φιναλε ολα εμπιπτουν στην οσο το δυνατον καλυτερη και διασκεδαστικοτερη εκμεταλευση του ελευθερου χρονου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
makis είπε:
Συνηθως hardcore gamer ειναι αυτος που δεν του αρεσουν παιχνιδια οπως Dora η εξερευνητρια, bob squarepants κλπ και δεν την ψαχνει πολυ. Γενικευμενος ορος βεβαια.
Aν υπήρχε ένα παιχνίδι Μπομπ Σφουγγαράκης για το Wii που να είχε το χιούμορ και τη φαντασία της σειράς και χρησιμοποιούσε το Wiimote με έξυπνο τρόπο, θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν είμαι "hardcore gamer", είμαι gamer. Moυ αρέσει η πρωτοτυπία και το έξυπνο gameplay, όχι να παίζω το FPS νο. 345.678 με λίγο καλύτερα γραφικά από το FPS νο. 345.677.

Το Wii όμως, παρά τις προσδοκίες πολλών, δεν έφερε φρέσκο αέρα στο gaming: αντίθετα αέρα...κοπανιστό προσφέρει. Κάποια στιγμή (σύντομα από ότι φαίνεται) αυτή η φούσκα θα σκάσει. Πόσο ακόμα η Nintendo θα κοροϊδεύει το non/casual gamer κοινό της με παιχνίδια Β' διαλογής και παντελή απουσία πρωτοτυπίας; Κάποια στιγμή θα βαρεθούν. Στην Ιαπωνία ήδη γίνεται, είναι θέμα χρόνου να ακολουθήσει και η δύση.
 
Ο Bob ητσν ενα τυχαιο παραδειγμα. Ας φαει και λιγο ηττα η Ν εν κανει κακο. Δεν εννοω να αρχισουν οικονομικοι σεισμοι απλα να κουνηθουν λιγο απο την θεση :)
 
Πίσω
Μπλουζα