Ξένοι ηθοποιοί - Ξένες ταινίες του '40, '50, '60 που αγαπήσαμε.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Έχουμε και Μπαρντό και παλιό πικάπ.Ρετρο rules... :)

Η Μπαρντο θυμιζε μπι-μπι-μπο περισσοτερο παρα ντιβα

και η Ριτα Χέιγουορθ ηταν ντιβα

Μπετι Ντειβς και μαρλεν Ντιντριχ, φοβερες ντιβες, πραγματικα

αριαδνη είπε:
Ρητορικη η ερωτηση φυσικα γιατι όλοι πολλοι καταλαβαίνουμε αλλα πχ για μενα η Μπαρντο και η Μονροε, δεν ηταν αυτό που λέμε ντιβες, ντιβες ηταν περισσότερο παιδια
ο ορισμός για μένα της ντιβας, Σοφια Λώρεν:

sophia_loren_03.jpg
Προβολή συνημμένου 117323
Δε ξέρω για ντίβα αλλά για εμένα η Λόρεν είναι η ωραιότερη γυναίκα που έχει εμφανιστεί ποτέ στον κινηματογράφο και ίσως η πιο ωραία γυναίκα που εχω δει ποτέ στη ζωή μου!! Το ξέρω υπερβάλλω, αλλά πραγματικά για μένα είναι ο ορισμός της γυναίκας. Και υπήρξε πάντα αξιοπρεπής χωρίς εξαλλοσύνες παρά τα προσόντα που είχε.

ντίβα diva ('diva)

ουσιαστικό θηλυκό διάσημη γυναίκα του θεάματος

και ο ορισμος

286426-brigitte-bardot-et-son-amour-pour-les-637x0-3.jpg
286426-brigitte-bardot-et-son-amour-pour-les-637x0-3.jpg

Βλέποντας πια τοσα αδεσποτα σκυλια που κάποτε ειχαν σπίτι και με την κριση τα πέταξαν στους δρόμους, καταλαβαίνω πόσο υπέροχο είναι αυτό που κάνει η μπε-μπε να τα υιοθετει και να να τα σωζει από τον κίνδυνο των αφιλόξενων δρόμων.

http://www.playbuzz.com/emmal10/do-you-know-who-these-oldies-actresses-were

πολύ ευκολο και έβγαλα 7/7

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
θα θελατε να ειχατε γνωρισει κανεναν απο κοντα;

ερωτηση που δυσκολα απαντιεται, εγω πχ θα ηθελα να γνωρισω από κοντα την μονροε, δεν ξερω καν γιατι, μαλλον γιατι ηταν πολύ πονεμένη τι να πω αλλα και ενας μυθος επίσης! φυσικα και την μπε-μπε να μιλησουμε για τα ζωάκια και την μυθική της ζωή!

εσεις;

αριαδνη είπε:
ερωτηση που δυσκολα απαντιεται, εγω πχ θα ηθελα να γνωρισω από κοντα την μονροε, δεν ξερω καν γιατι, μαλλον γιατι ηταν πολύ πονεμένη τι να πω αλλα και ενας μυθος επίσης! φυσικα και την μπε-μπε να μιλησουμε για τα ζωάκια και την μυθική της ζωή!εσεις;
Στη σφαιρα της φαντασιας, θα ηθελα να μπορουσα να γνωρισω τον Καρυ Γκραντ γιατι ειναι ο πιο ομορφος και γοητευτικος ηθοποιος που εχω δει στη ζωη μου. Κι οταν λεω γοητευτικος, εννοω με ολη τη σημασια της λεξεως: πνευματωδης, φινετσατος, με ενα εντελως δικο του χιουμορ...Ακομα κι οταν εφθασε σε προχωρημενη ηλικια παρεμεινε ενας ζωντανος κουκλος. Απο τις ελαχιστοτατες περιπτωσεις ανθρωπου που το γηρας δεν καταφερε να παραμορφωσει το μοναδικο, το θεσπεσιο προσωπο του.

Ο Καρυ Γκραντ ειναι για μενα ο ορισμος του τελειου αντρα.

attachment.php

Ηταν ερωτευμενος με την σοφιαν λορεν, το ξερετε;

Μα φυσικα, filmmusic. Ειναι πασιγνωστο.

Πραγματικα, κατι τετοιο φαινεται απιστευτο για εναν αντρα σαν τον Καρυ και με λυπει πολυ. Για μενα ομως θα παραμεινει ο πιο αξεπεραστος σε γοητεια και ομορφια ηθοποιος αναμεσα σε Ελληνες και ξενους.

bambinella 100 είπε:
Μα φυσικα, filmmusic. Ειναι πασιγνωστο.Πραγματικα, κατι τετοιο φαινεται απιστευτο για εναν αντρα σαν τον Καρυ και με λυπει πολυ. Για μενα ομως θα παραμεινει ο πιο αξεπεραστος σε γοητεια και ομορφια ηθοποιος αναμεσα σε Ελληνες και ξενους.
Βγάζει και μια αύρα τόσο θετική στις ταινίες με αυτό το νευρώδες του στυλ, που χαίρεσαι να τον βλέπεις.

Γι'αυτό και γω προσπαθώ να δω όλη του τη φιλμογραφία.. (μακάρι να έβγαιναν όλες σε Bluray γιατί κάποιες αναγκάζομαι να τις δω σε χάλια ποιότητα καθώς δεν έχει βγει ούτε καν official DVD)

(και μετά θα την ξαναρχίσω δεύτερη φορά :P )

Δεν ηξερα πως ο Φρανκ Σινατρα ειχε ερωτευθεί τρελά την αβα γκαρντνερ :flower: τετοιος έρωτας που πήγε να γινει Βατερλό για κεινον, τοσο πολύ ειχε εξαρτηθεί από αυτην την γυναικα/ καρδιοκλέφτρα η αβα!

καλα ο σινατρα δεν ειχε σχεσεις και με την μονροε;

Στις 13:15' τελικα, οπως ειδα.

Αριαδνη, σε ευχαριστω πολυ που το εντοπισες. Ειναι ενα υπεροχο μελοδραμα με πολυ μεγαλα ονοματα, που εψαχνα να το βρω και δεν μπορεσα πουθενα.

Κι εδω μια ονειρεμενη σκηνη απο την ταινια:

Miss Moore's suite

[video=youtube;xojgD6-EEGY]
https://www.youtube.com/watch?v=xojgD6-EEGY

Ευχομαι και γω να την δω και να σχολιάσουμε

Την ειδα την ταινία και το πιο τραγικό πρόσωπο μου φάνηκε αυτό της Μεριλι, δεν ηταν κακια η καημένη τελικά αλλά εκρυβε ψυχή βαθια μέσα της, τόσο που έλεγα ποια πως ο Μιτς θα κατσει μαζί της και πως της το'χε αναγνωρίσει

Εμενα παλι μου φανηκε ο Καϊλ το πιο τραγικο προσωπο.

Δεν καταφερε ποτε να φανει ανταξος στα ματια του πατερα του, η γυναικα του ερωτευτηκε τον καλυτερο του φιλο, σκοτωσε το παιδι που κυοφορουσε εκεινη νομιζοντας πως δεν ειναι δικο του και στο τελος πεθανε εντελως αδικα.

Ο Νταγκλας Σερκ δε με εχει απογοητευσει ποτε και γι' αυτο ανηκει στους τρεις πιο αγαπημενους μου ξενους σκηνοθετες αναμεσα στον Αλφρεντ Χιτσκοκ και τον Οττο Πρεμινγκερ.

Πίσω
Μπλουζα