Δε ξέρω για ντίβα αλλά για εμένα η Λόρεν είναι η ωραιότερη γυναίκα που έχει εμφανιστεί ποτέ στον κινηματογράφο και ίσως η πιο ωραία γυναίκα που εχω δει ποτέ στη ζωή μου!! Το ξέρω υπερβάλλω, αλλά πραγματικά για μένα είναι ο ορισμός της γυναίκας. Και υπήρξε πάντα αξιοπρεπής χωρίς εξαλλοσύνες παρά τα προσόντα που είχε.αριαδνη είπε:Ρητορικη η ερωτηση φυσικα γιατι όλοι πολλοι καταλαβαίνουμε αλλα πχ για μενα η Μπαρντο και η Μονροε, δεν ηταν αυτό που λέμε ντιβες, ντιβες ηταν περισσότερο παιδια
ο ορισμός για μένα της ντιβας, Σοφια Λώρεν:
Προβολή συνημμένου 117323
Στη σφαιρα της φαντασιας, θα ηθελα να μπορουσα να γνωρισω τον Καρυ Γκραντ γιατι ειναι ο πιο ομορφος και γοητευτικος ηθοποιος που εχω δει στη ζωη μου. Κι οταν λεω γοητευτικος, εννοω με ολη τη σημασια της λεξεως: πνευματωδης, φινετσατος, με ενα εντελως δικο του χιουμορ...Ακομα κι οταν εφθασε σε προχωρημενη ηλικια παρεμεινε ενας ζωντανος κουκλος. Απο τις ελαχιστοτατες περιπτωσεις ανθρωπου που το γηρας δεν καταφερε να παραμορφωσει το μοναδικο, το θεσπεσιο προσωπο του.αριαδνη είπε:ερωτηση που δυσκολα απαντιεται, εγω πχ θα ηθελα να γνωρισω από κοντα την μονροε, δεν ξερω καν γιατι, μαλλον γιατι ηταν πολύ πονεμένη τι να πω αλλα και ενας μυθος επίσης! φυσικα και την μπε-μπε να μιλησουμε για τα ζωάκια και την μυθική της ζωή!εσεις;
Και συμφωνα με τη Σοφια, ο Καρυ της ειχε κανει και προταση γαμου.αριαδνη είπε:Ηταν ερωτευμενος με την σοφιαν λορεν, το ξερετε;
παντα στο μυαλο μου τον συνεδεα με την ντεμπορα κερbambinella 100 είπε:Και συμφωνα με τη Σοφια, ο Καρυ της ειχε κανει και προταση γαμου.
Βγάζει και μια αύρα τόσο θετική στις ταινίες με αυτό το νευρώδες του στυλ, που χαίρεσαι να τον βλέπεις.bambinella 100 είπε:Μα φυσικα, filmmusic. Ειναι πασιγνωστο.Πραγματικα, κατι τετοιο φαινεται απιστευτο για εναν αντρα σαν τον Καρυ και με λυπει πολυ. Για μενα ομως θα παραμεινει ο πιο αξεπεραστος σε γοητεια και ομορφια ηθοποιος αναμεσα σε Ελληνες και ξενους.