Ξένοι ηθοποιοί - Ξένες ταινίες του '40, '50, '60 που αγαπήσαμε.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αξιαγάπητη ηθοποιός. Ήταν η πρώτη γυναίκα ηθοποιός που είχα συμπληρώσει την εργογραφία της.

Εγω παιδια αν δεν ηξερα για ποια εψαχνα, και την εβλεπα θα ελεγα μπακολ με ξανθα μαλλια

κοιταξτε την μπακολ με ξανθα μαλλια

Lauren_Bacall_-_YankArmyWeekly_detail.jpg
Lauren_Bacall_-_YankArmyWeekly_detail.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Α πα πα! πως και δεν ανακαλυψα το τοπικ αυτο παλιότερα!

Λοιπόν ξεκίνησα περίπου ενάμιση χρόνο να βλέπω παλιό Χόλλυγουντ και απορώ πως και δεν ειχα ασχοληθει παλιότερα!!

Δεν διάβασα όλες τις σελίδες σας ακόμα για να μπω στο κλίμα το τι εχει ειπωθει και τι όχι, αναφέρω οτι εδω κ λιγο καιρο καναμε πιασαμε ταινιες με την Μπετι Ντειβις και απλα την λατρευουμε!

Επίσης δεν ξερω ποσοι απο εσας ειστε απο Θεσσαλονικη, αύριο και μεθαύριο στο φεστιβαλ ντοκυμαντερ θα δειξει ενα ντοκυμαντερ για την Κάθριν Χέμπορν

Ναι είναι ενας κόσμος μαγικός αυτές οι παλιές ταινίες και εδώ μέσα υπάρχουν υπέροχες προτάσεις

Ναι!! Στα προσεχώς έχω να δω το on the waterfront και φυσικα το Casablanca που ειμαι απαραδεκτη που δε το έχω δει ακόμα!

Πριν 2 βδομάδες είδαμε πάντως το Baby Jane και ήταν εκπληκτικό! Καθώς και όοολα τα εξτρας που ειχε

Εγω το Casablanca το ειδα αρκετα μεγαλη, μετα τα 30 μου, και δεν μου αρεσε.

Οπωσδηποτε ειναι μια ταινια τεχνης με αρτια σκηνοθεσια και καλες ερμηνειες, αλλα προφανως ολα αυτα δεν αρκουν για να γινει μια ταινια αγαπημενη. Βρηκα βαρετο το σεναριο της εν αντιθεσει με πολλες αλλες ταινιες της εποχης που με εκαναν να μην μπορω να παρω ανασα απο την ενταση.

Τρομερα υπερεκτιμημενη κατ' εμε. Και να μην την εβλεπα, δε θα εχανα τιποτα.

bambinella 100 είπε:
Εγω το Casablanca το ειδα αρκετα μεγαλη, μετα τα 30 μου, και δεν μου αρεσε.Οπωσδηποτε ειναι μια ταινια τεχνης με αρτια σκηνοθεσια και καλες ερμηνειες, αλλα προφανως ολα αυτα δεν αρκουν για να γινει μια ταινια αγαπημενη. Βρηκα βαρετο το σεναριο της εν αντιθεσει με πολλες αλλες ταινιες της εποχης που με εκαναν να μην μπορω να παρω ανασα απο την ενταση.

Τρομερα υπερεκτιμημενη κατ' εμε. Και να μην την εβλεπα, δε θα εχανα τιποτα.
Συμφωνώ απόλυτα Bambinella! Aκριβώς έτσι ένιωσα κι εγώ για τη συγκεκριμένη ταινία, και δεν κατάλαβα γιατί τη θεωρούν τόσο καλή.

Χαιρομαι, perlastar, που συμφωνουμε σ' αυτο γιατι οπου αλλου εχω πει οτι δεν μου αρεσει η Casablanca με αποπηραν.

Παρ' ολα αυτα, πρεπει να εχουμε το θαρρος της γνωμης μας και τη λεμε οσο αλλοπροσαλλη κι αν φαινεται στους αλλους γιατι κατα τις προσωπικες μου πεποιθησεις, δε σημαινει απαραιτητως οτι οι πολλοι εχουνε παντα δικιο. Και επισης ας μην ξιπαζομαστε οταν ακουμε ενα μεγαλο ονομα και νομιζουμε οτι ντε και καλα εχει και μεγαλη αξια, αν αυτο δεν το διαπιστωσουμε πρωτα εμεις οι ιδιοι. Τι παει να πει Casablanca και γιατι να ντρεπομαστε αν δεν την εχουμε δει; Προσωπικα θεωρω πολυ ανωτερη την ταινια του 1945, Τhe Clock, με τη Judy Garland. Ο τροπος που κινηματογραφηθηκε και η ιστορια αγαπης μεταξυ του πρωταγωνιστικου ζευγους με αγγιξε αφανταστα και οταν η ταινια τελειωσε μου αφησε καποια πραγματα. Την Casablanca αντιθετα, την ξεχασα απο την πρωτη μερα.

Ας μην παπαγαλιζουμε λοιπον αυτα που ακουμε και ας μαθουμε να κρινουμε μονοι μας.

mariadegrecia είπε:
Α πα πα! πως και δεν ανακαλυψα το τοπικ αυτο παλιότερα!Λοιπόν ξεκίνησα περίπου ενάμιση χρόνο να βλέπω παλιό Χόλλυγουντ και απορώ πως και δεν ειχα ασχοληθει παλιότερα!!

Δεν διάβασα όλες τις σελίδες σας ακόμα για να μπω στο κλίμα το τι εχει ειπωθει και τι όχι, αναφέρω οτι εδω κ λιγο καιρο καναμε πιασαμε ταινιες με την Μπετι Ντειβις και απλα την λατρευουμε!

Επίσης δεν ξερω ποσοι απο εσας ειστε απο Θεσσαλονικη, αύριο και μεθαύριο στο φεστιβαλ ντοκυμαντερ θα δειξει ενα ντοκυμαντερ για την Κάθριν Χέμπορν
Υπάρχει βεβαίως και το κλασσικό ποπ κομμάτι Bette Davis eyes από την Kim Carnes

που μου αρέσει πολύ

Τώρα για την Καζαμπλάνκα δεν μου έκανε ούτε κρύο ούτε ζέστη

Εντάξει είναι μια κλασική ταινία που πρέπει να την έχεις δει και έχει ένα σωρό κλασικές ατάκες κλπ.

Αχα ενδιαφερον οι αποψεις σας! θα εκφρασω τη γνωμη μ σε λιγο καιρό!

Πχ εμένα δεν μου πολυάρεσε το Λεωφορείο ο Πόθος που όλοι λένε φοβερό κ τέτοια. το περίμενα λίγο πιο δυνατό

Και το εφτά χρόνια φαγούρα καθώς και ο πρώτος ροζ πάνθηρας, πιο αστείοι είναι οι επόμενοι που επικεντρώνονται στον Peter Sellers και στα "γαλλικά"

του. Τώρα το εφτά χρόνια φαγούρα εκτός από την Marilyn Monroe που και στην οικοδομή να δούλευε θα ήταν κούκλα, ούτε κρύο ούτε ζέστη.

εμενα μαράκι μου αρεσε πολύ το λεωφορειον ο πόθος και μια λεπτομέρεια που θα σου αρεσει: την Μπλανς την εχει παιξει και η Λαμπέτη και μάλιστα κάθε φορά γινότανε χάλια όταν την ερμήνευε, κομμάτια όπως έλεγε και η ίδια

αριαδνη είπε:
εμενα μαράκι μου αρεσε πολύ το λεωφορειον ο πόθος και μια λεπτομέρεια που θα σου αρεσει: την Μπλανς την εχει παιξει και η Λαμπέτη και μάλιστα κάθε φορά γινότανε χάλια όταν την ερμήνευε, κομμάτια όπως έλεγε και η ίδια
Ναι ναι το γνωρίζω για την Ελλη! Άλλο αυτη χιχι

Το ντοκιμαντερ που ειδα για την Κάθριν Χεμπορν ήταν πολύ καλό και τώρα θέλω να δω ταινίες της!

mariadegrecia είπε:
Ναι ναι το γνωρίζω για την Ελλη! Άλλο αυτη χιχι Το ντοκιμαντερ που ειδα για την Κάθριν Χεμπορν ήταν πολύ καλό και τώρα θέλω να δω ταινίες της!
Θα σε συμβούλευα να δεις μια ταινια με την Χεμπορν και τον Γκραντ και μια τίγρη, εγγυημένα θα κρατάς την κοιλιά σου από τα γέλια

Bringing out the baby ΘΕΙΚΟ!! έχει καιρό που το είδα και το λάτρεψα!!!! Πόσο μπροστά για την εποχή του!!!

mariadegrecia είπε:
Bringing out the baby ΘΕΙΚΟ!! έχει καιρό που το είδα και το λάτρεψα!!!! Πόσο μπροστά για την εποχή του!!!
αυτή η ταινία και το αρσενικό και παλιά δαντέλα είναι θεικες ταινίες απλά

στην Θεσσαλονίκη γινονται πραγματα σε σχεση με το σινεμα

mariadegrecia είπε:
Bringing Up Baby λεγεται και γυριστηκε το 1937.

Εγω παλι τη βρηκα λιγο κουραστικη και ανυπομονουσα να τελειωσει. Επισης, ενω λατρευω τον Cary Grant ποτε δε μου αρεσε ιδιαιτερα η Katharine Hepburn.

bambinella 100 είπε:
Bringing Up Baby λεγεται και γυριστηκε το 1937.Εγω παλι τη βρηκα λιγο κουραστικη και ανυπομονουσα να τελειωσει. Επισης, ενω λατρευω τον Cary Grant ποτε δε μου αρεσε ιδιαιτερα η Katharine Hepburn.
Πάντα μπερδευτω τον τίτλο!!

καλά και το αρσενικό κ παλιά δαντέλα καλό!

Αχ μου λείπουν οι ταινίες του Κάρι έχω καιρό να τον δω!! Λατρεία είναι!! Εξίσου αγαπημένος #)

Η Κάθριν να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει πολλές ταινίες της όσα είδα οκ μου άρεσε , όχι τόσο όσο πχ η Bette Davis! Απλά έτυχε είδαμε και το ντοκυμαντέρ στο φεστιβάλ και θέλω να αναζητήσω περισσότερες ταινίες της

mariadegrecia είπε:
Αχ μου λείπουν οι ταινίες του Κάρι έχω καιρό να τον δω!! Λατρεία είναι!! Εξίσου αγαπημένος #) Η Κάθριν να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει πολλές ταινίες της όσα είδα οκ μου άρεσε , όχι τόσο όσο πχ η Bette Davis! Απλά έτυχε είδαμε και το ντοκυμαντέρ στο φεστιβάλ και θέλω να αναζητήσω περισσότερες ταινίες της
Κι εμενα μου αρεσει η Bette Davis και ακομα πιο πολυ η Joan Crawford και η Barbara Stanwyck. Πανω απο ολους ομως λατρευω τη Doris Day και τον Rock Hudson γιατι οταν αυτοι οι δυο επαιζαν μαζι ηταν το τελειοτερο κινηματογραφικο ζευγαρι που ειδα ποτε.

Δες τις ταινιες τους και θα με θυμηθεις.

Πίσω
Μπλουζα