Ξένοι ηθοποιοί - Ξένες ταινίες του '40, '50, '60 που αγαπήσαμε.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ωστε εκανε και ο Rio θεμα για την ταινια! Μπραβο του που το σκεφτηκε, γιατι μια ταινια σαν αυτη το αξιζε οπωσδηποτε.

Καντε ο,τι θελετε με το σχολιο μου, αν νομιζετε οτι πρεπει να μεταφερθει.

Οκ, αφού δεν έχεις πρόβλημα κι εσύ, μεταφέρω το ποστ σου στο αντίστοιχο θέμα για την ταινία, εκεί ταιριάζει καλύτερα :)

Πολυ ωραια, Perlastar! Aυτο πιστευω κι εγω.

Για ευρωπαικο σινεμα και ιδιως για κωμωδια δεν εχουμε κανει λογο ακομη.Μια ταινια που αγαπω ιδιαιτερα ειναι η ιταλικη Il Magnifico Cornuto - Eνας Υπεροχος Κερατας - γυρισμενη το 1964 απο τον Antonio Pietrangeli.

Πρωταγωνιστουν ο Ugo Tognazzi και η Claudia Cardinale.

H ιστορια εχει ως εξης:

Ενας προσφατα παντρεμενος αντρας, για πρωτη του φορα απατα τη γυναικα του. Η συνευρεση γινεται σε καποιο ξενοδοχειο με μια παντρεμενη κοινη τους γνωστη. Λιγο πριν φυγουν, η ερωμενη του, του αποκαλυπτει καποια μυστικα των παντρεμενων γυναικων για να απατουν τους αντρες τους χωρις εκεινοι να καταλαβαινουν το παραμικρο.

Γυριζοντας σπιτι , καποιες συμπτωσεις σχετικες με τα λεγομενα της ερωμενης, κανουν τον συζυγο να αρχισει να υποπτευεται τη γυναικα του - Κλαουντια Καρντιναλε - με αποκορυφωμα την ευρεση στα πραγματα της μιας καρτας του ξενοδοχειου που λιγο νωριτερα ηταν και ο ιδιος.

Τρελλος απο ζηλια σε σημειο εμμονης, ο αλλοτε ησυχος και σιγουρος Τονιατσι, προσπαθει με καθε πιθανο και απιθανο τροπο να πιασει τη γυναικα του, αλλα ματαια, αφου εκεινη στην πραγματικοτητα ειναι αθωα.

Οταν εντελει πειθεται περιτρανα για την αθωωτητα της με αποδειξεις χειροπιαστες, η Καρντιναλε ξεκινα τον ερωτικο της δεσμο με εναν γοητευτικο γιατρο!

Ομως τωρα πια ο αντρας της ειναι απολυτα σιγουρος για την πιστη της!!

Οι ερμηνεια του Ουγκο Τονιατσι ειναι απολαυστικη. Η Κλαουντια Καρντιναλε ειναι πολυ καλη επισης, και πανω απ' ολα πανεμορφη.

The Girl Can't Help It Trailer (1956)

ταινια με την jayne mansfield, εχει δει κανεις;;

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι, εχω δει το Συνεβη στην Αθηνα, ταινια γυρισμενη το 1961, αλλα δε θα ελεγα πως μου αρεσε ιδιαιτερα.

bambinella 100 είπε:
Ναι, εχω δει το Συνεβη στην Αθηνα, ταινια γυρισμενη το 1961, αλλα δε θα ελεγα πως μου αρεσε ιδιαιτερα.
α, γινεται να μας πεις λίγα για την υπόθεση μιας και εχει σχεση με την Ελλάδα

αριαδνη είπε:
α, γινεται να μας πεις λίγα για την υπόθεση μιας και εχει σχεση με την Ελλάδα
H Mανσφιλντ ειναι μια πλουσια γυναικα που ερωτευεται τον βοσκο, Σπυρο Λουη, ο οποιος λαμβανει μερος στους Ολυμπιακους Αγωνες της Αθηνας του 1896.

Δε θυμαμαι τιποτα περισσοτερο, καθως η ταινια με ειχε κουρασει και παρακαλαγα να τελειωσει.

ε, ότι υπήρξε και τετοια ταινια, δεν θα το πίστευα :) εμπνεουμε

Στο ρολο της καμαριερας στο παραπανω βιντεο, η Ξενια Καλογεροπουλου.

αριαδνη είπε:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=416603&catid=10πηγη newsit

πεθανε ο ομαρ σαριφ σε ηλικια 83 ετων για μενα ο πιο χαρακτηριστικος του ρόλος ηταν αυτός του απόστολου πέτρου στο εν λόγω σηριαλ

http://www.imdb.com/title/tt0441897/?ref_=nm_flmg_act_14
Εγω παλι νομιζω πως ο πιο χαρακτηριστικος του ηταν στην ταινια Doctor Zhivago.

Kαλο του ταξιδι.

bambinella 100 είπε:
Εγω παλι νομιζω πως ο πιο χαρακτηριστικος του ηταν στην ταινια Doctor Zhivago.Kαλο του ταξιδι.
μπαμπι αν δεις ποτε την σειρα που την εδειξε φετος η ερτ την μεγάλη βδομαδα θα καταλάβαινες, σιγουρα αυτος ο ρολος του δοκτωρ ζιβάγκο, ηταν και αυτος που τον καθιερωσε

Οι ωραιότεροι ρόλοι του Ομάρ Σαρίφ, για μένα, ήταν ο αριστουργηματικός "Δόκτωρ Ζιβάγκο" (αξέχαστο το εκπληκτικό φινάλε) και το πολύ πρόσφατο "Ο κύριος Ιμπραήμ". Καλό του ταξίδι.

e80d27b17e70007ad7ac3d72855c21da.jpg
e80d27b17e70007ad7ac3d72855c21da.jpg

συνεργαστηκε ο γκεκορι πεκ με την Λωρεν;

αριαδνη είπε:
συνεργαστηκε ο γκεκορι πεκ με την Λωρεν;
Βεβαια. Το 1965 συμπρωταγωνιστησαν στην κατασκοπικη περιπετεια Arabesque.

Ταινια με αρκετα κωμικα στοιχεια που βλεπεται πολυ ευχαριστα. Κυριο ατου της φυσικα, η ομορφια των δυο ηθοποιων.

δεν την εχω δει την ταινια αλλά η τζενιφερ τζοουνς είναι εκπληκτική και μονο σε εμφανιση ενσαρκωνει την μοιραια εμμα μποβαρυ τελεια, με την μανταμ μποβαρυ εχω δει μια άλλη ταινια γαλλικη και θα ψαξω ημερομηνια

αυτην την στιγμη διαβαζω το βιβλίο και εχω ενθουσιαστει

Eχω δει βεβαιως την ασπρομαυρη ταινια του '49 και αυτη μου αρεσε περισσοτερο απο οσες μεταφορες θα αναφερω παρακατω.

Επισης εχω δει το εργο σε γαλλικη τηλεοπτικη σειρα του '91 με την Isabelle Huppert, αλλα δεν το βρηκα και πολυ του γουστου μου γιατι ειχε αρκετες ωμες σκηνες, ιδιως στο φιναλε.

Λιγο καλυτερο ηταν στην αγγλικη τηλεοπτικη εκδοση του 2000 με την Frances O'Connor.

Πίσω
Μπλουζα