Ξένοι ηθοποιοί - Ξένες ταινίες του '40, '50, '60 που αγαπήσαμε.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ναι, για αυτην λεω. Δεν ξερω αν ηταν ταινια, αλλα εγω την παρακολουθησα σε μορφη σειρας τριων επεισοδιων, αν θυμαμαι καλα.

Ισως επειδη ως ταινια εχει μεγαλη διαρκεια, να την χωρισανε σε κομματια για να παιχθει στην τηλεοραση.

Αγαπημένες bambinella και αριάδνη, είναι μια από τις πολύ σπάνιες φορές που θα διαφωνήσω μαζί σας. Έχω δει και την αμερικανική ταινία του 1949 και τη γαλλική του 1991 και πιστεύω ότι η γαλλική -που ήταν γυρισμένη και αυτή για τον κινηματογράφο και όχι για την τηλεόραση, απλώς είχε τρίωρη διάρκεια- είναι κλάσεις ανώτερη. Η Isabelle Huppert, για μένα, είναι εξαιρετική στο γαλλικό φιλμ και γενικά πολύ καλύτερη ηθοποιός από την -συμπαθέστατη- Jennifer Jones.

atanasio, εμενα με εχει ''μαγεψει'' η τζοουνς, τεσπα πολύ θα ηθελα να δω την ταινια του 49' γιατι είμαι φαν του παλιου ασπρομαυρου

αριαδνη είπε:
σημερα από την ερτ-1http://webtv.ert.gr/programma-ert-1/

με τον ροκ χαντσον

το υπέροχο μυστικό
Δεν χορταινεται ο Νταγκλας Σερκ. Η συγκεκριμενη ταινια του γυριστηκε το 1954 και ειναι γεματη υψηλα νοηματα, οπως μονο εκεινες τις εποχες θα μπορουσαν να αποδοθουν στη μεγαλη οθονη.

Απο τις πιο αγαπημενες μου!

Είναι βιβλιο του Νταγκλας Λοιντ, δηλ. του συγγραφεα που εγραψε τον χιτωνα και είναι γνώριμός μας εδώ στην ρετρο γι'αυτο εχει και αυτην την φιλοσοφια, όλα τα εργα του εχουν αυτην την φιλοσοφια και τα υψηλά νοηματα που γραφεις και συ μπάμπι( το βιβλίο , το υπέροχο μυστικό το ειχα βρει στην δημοτικη βιβλιοθηκη αλλα δεν το'χα παρει)! καταρχήν τι υπέροχο το παλιο γυναικειο μακιγιαζ και η παλια χουλιγουντιανη κομψότητα και τα τοπία στα οποια γυριστηκε η ταινια/ υπέροχη η λίμνη !

Η μεταστροφή ενός ανθρωπου που θελει μόνο να απολαμβάνει και να ζει εντονα που αποφασιζει να παρει τον δυσκολο δρόμο, μιας και μεχρι τοτε μόνο τον ευκολο ήξερε και να κανει γυρω του το καλο

η πρωταγωνιστρια του εργου μας μιλά για την ταινια και το βιβλίο

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οταν τον Απριλιο του 1956 η Γκρεϊς Κελλυ παντρευτηκε τον πριγκιπα Ρενιε, φορεσε το πιο ακριβο νυφικο που ειχε γινει ποτε μεχρι τοτε.

Η δαντελα που χρησιμοποιηθηκε ηταν περισσοτερο απο 100 ετων και ολοκεντητη με πανακριβα μαργαριταρια. Επισης χρησιμοποιηθηκαν ακομα 25 μετρα απο μεταξωτο ταφτα και αλλα 100 μετρα απο καθαρο μεταξι.

Το νυφικο αυτο σχεδιαστηκε απο τη διασημη ενδυματολογο Ελεν Ροουζ και ηταν γαμηλιο δωρο των κινηματογραφικων στουντιο Metro-Goldwyn-Mayer, καθως και ολη η γκαρνταρομπα της νυφης.

Η Μαιριλυν Μονροε ειχε βαλει κι εκεινη πλωρη για να γινει πριγκιπισσα, αλλα την προλαβε η Γκρεϊς. Οταν η Μαιριλυν εμαθε για τον επικειμενο γαμο, εστειλε ενα τηλεγραφημα στη Γκρεϊς γραφοντας της: "

"Ειμαι πολυ χαρουμενη που βρηκες τον τροπο να αφησεις αυτη τη δουλεια".

attachment.php

http://www.playbuzz.com/jinstevens10/which-james-bond-would-be-your-husband

ποιος Τζειμς μποντ θα μπορουσε να είναι ο συζυγος σου;;;

εμενα

George Lazenby is your Bond Hubby. He was the Bond for On Her Majesty's Secret Service. While that was his only film, he left a lasting impression on the role. He stares danger in the face every day, and this leaves him a little smug. He promises that each mission will be the last one he takes, but you know he will never stop being the worlds greatest spy.

λοιπον βρηκα και το υπέροχο μυστικο σε βιβλίο παλιο και ακρως ρετρο

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Sean Connery.

Your Bond Husband is Sean Connery! The original James Bond, and to some the best. From Dr. No to Never Say Never Again he showed you how charming and manly he could be. He might not always be around, and he might not always be a gentlemen, but he gets his job done. You know you will never compete with the next mission, but he always comes home at the end of the day.

Πιο γοητευτικο θεωρω τον Τιμοθι Νταλτον. Ο Σων Κοννερι δεν με συγκινησε ποτε ιδιαιτερα σε καμια ταινια του, ποσο μαλλον στο ρολο του Τζεημς Μποντ που ειχε και βγαλμενα φρυδια!

τον δικο μου μπαμπι δεν τον ξερω, οσο για σενα δεν ξερω γιατι ημουν σιγουρη για σον, ειχε κλαση

Ο δικος σου επαιξε το 1969 στην καλυτερη, κατ' εμε, ταινια της σειρας: Στην υπηρεσια της Αυτης Μεγαλειοτητος.

1.JPG

"Your perfect Bond is Pierce Brosnan! He had the fanciest gadgets of them all, and some of the best cars too. His quick-wit and even quicker charms are his greatest assets though. He is serious at work but quick to lighten the mood at home. While he often flirts with other women, you can tell he is just being his charming self. You know he would never leave you, unless the world needed saving one more time"

αυτος προεκυψε

νομιζω πως και η περλα θα κανει το κουιζ και να κανω μια προβλεψη νομιζω θα της βγει ο Μπροσναν/ κατερινα αυτό που σου βγηκε σε ειχα και εγω, όπως και την μπαμπι για το σον ενώ εμενα ελεγα θα βγει ο Νταλτον :P

αριαδνη είπε:
νομιζω πως και η περλα θα κανει το κουιζ και να κανω μια προβλεψη νομιζω θα της βγει ο Μπροσναν/ κατερινα αυτό που σου βγηκε σε ειχα και εγω, όπως και την μπαμπι για το σον ενώ εμενα ελεγα θα βγει ο Νταλτον :P
αληθεια; απο πού το συμπερανες; παντως και 2η φορα που δοκιμασα αλλαζοντας κανα 2 απαντησεις παλι αυτος ετυχε

κατερινα δεν εξηγειται είναι που γνωριζόμαστε πια λίγο πολύ εδώ μέσα πχ νομιζω πως στον δικο σου χαρακτήρα παει αυτος ο τυπος μποντ

Κι όμως Αριάδνη, δεν μου βγήκε ο Brosnan αλλά ο...δικός σου :P Lazenby και για μένα λοιπόν, αν και ούτε εγώ τον ξέρω.

Και σε μένα έλαχε ο Timothy Dalton! :)

Νομίζω ότι δε θα μπορούσε να μου ταιριάξει άλλος JB τόσο πολύ όσο αυτός! :)

perlastar είπε:
Κι όμως Αριάδνη, δεν μου βγήκε ο Brosnan αλλά ο...δικός σου :P Lazenby και για μένα λοιπόν, αν και ούτε εγώ τον ξέρω.
γιάυτο σας λέω σας ξέρω καλά :P τι εγινε ρε κορίτσια ολες τον dalton:D

Πίσω
Μπλουζα