Ξέρατε ότι....;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η Καλλιρρόη Μυριαγκού γνωστή από τον ρόλο της "Ματίνας Μανταρινάκη" στη σειρά "Κωνταντίνου και Ελένης" είναι αδελφή του επίσης ηθοποιού Αντώνη Μυριαγκού

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού γνωστή από τον ρόλο της "Ματίνας Μανταρινάκη" στη σειρά "Κωνταντίνου και Ελένης" είναι αδελφή του επίσης ηθοποιού Αντώνη Μυριαγκού

αληθεια;;;;; δεν το ηξερα ,ουτε το σκεφτηκα

Οι ιστορίες του Γιώργου Πανόπουλου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη..

Κρατάω κατι: ότι όταν" έπεσε " κάνεις δεν ήταν εκεί να την βοηθήσει να σηκωθεί.

Κρατάω κατι: ότι όταν" έπεσε " κάνεις δεν ήταν εκεί να την βοηθήσει να σηκωθεί.

Ναι, δεν τα μπορω ομως εγω αυτα τα διφορουμενα. Τοσα χρονια πως αυτοκτονησε ξεραμε και ερχεται τωρα ο αδελφος της και μας κανει λογοπαιγνια.

Ναι, δεν τα μπορω ομως εγω αυτα τα διφορουμενα. Τοσα χρονια πως αυτοκτονησε ξεραμε και ερχεται τωρα ο αδελφος της και μας κανει
Όντως τόσα χρόνια αυτό Ξέρουμε και μάλιστα είχε πει σε φίλο της ότι επρόκειτο να " φυγει"

Κουιζακι: με ποια μεγάλη του θεάτρου του ελληνικού συναντήθηκε στην νέα Υόρκη η Κάλλας και δειπνήσαν, μαζι;

Όντως τόσα χρόνια αυτό Ξέρουμε και μάλιστα είχε πει σε φίλο της ότι επρόκειτο να " φυγει"
Ο φίλος της είχε κάποιο μαγαζί στα εξαρχεια, νομιζω βιβλιοπωλείο. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του τον χαιρέτησε λέγοντας του οτι θα «φύγει».

Ο φίλος της είχε κάποιο μαγαζί στα εξαρχεία, νομίζω βιβλιοπωλείο. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του τον χαιρέτησε λέγοντας του οτι θα «φύγει».
Ακριβώς και δεν εννουσε πως θα πάει Χαβάη...

Το έχετε δει, αλλά το ξέρετε;

Ταινία Ο Θησαυρός του Μακαρίτη.
Ποιος είναι ο γλυκούλης κομφερασιέ που "κοροϊδεύει" τη Βασιλειάδου όση ώρα τραγουδάει τον κυρ Μέντιο; Η μόνη πληροφορία που θα σας δώσω είναι πως πρόκειται για το γιό ενός πασίγνωστου ηθοποιού της κωμωδίας. Ποιος μπορεί να το βρει χωρίς να το γκουγκλάρει; Σας θυμίζει μήπως τίποτα αυτή η φατσούλα; εγω νομίζω πως φέρνει λίγο του μπαμπά του...

Το έχετε δει, αλλά το ξέρετε;

Ταινία Ο Θησαυρός του Μακαρίτη.
Ποιος είναι ο γλυκούλης κομφερασιέ που "κοροϊδεύει" τη Βασιλειάδου όση ώρα τραγουδάει τον κυρ Μέντιο; Η μόνη πληροφορία που θα σας δώσω είναι πως πρόκειται για το γιό ενός πασίγνωστου ηθοποιού της κωμωδίας. Ποιος μπορεί να το βρει χωρίς να το γκουγκλάρει; Σας θυμίζει μήπως τίποτα αυτή η φατσούλα; εγω νομίζω πως φέρνει λίγο του μπαμπά του...

Θα κάνω ένα ινσέψιο από το νήμα "ποιον θυμίζει" και θα πω ότι μου θυμίζει τον Γκρέγκορι Πεκ.

Κάπως μου φέρνει σε Σταυρίδη

Όταν η Βρανά γύρισε στην Ελλάδα, ο Βουτσάς πήγε στο σπίτι της μεθυσμένος και την παρακαλούσε να τα ξαναβρούν. Εκείνη δέχτηκε και λίγο αργότερα αποφάσισαν να παντρευτούν. Ο Βουτσάς ήθελε η γυναίκα του να μένει στο σπίτι και να φροντίζει το νοικοκυριό. Της έλεγε: «Μην ξεχνάς πως όταν παντρευτούμε, θα φύγεις απ’ το θέατρο, δεν μπορώ εγώ να ‘χω τη γυναίκα μου στη σκηνή και να σου βλέπουν τα πόδια και να μαλακίζονται». Η Σπεράντζα όμως δεν μπορούσε να αφήσει το θέατρο και έτσι η σχέση τους που διήρκεσε 4,5 χρόνια, τελείωσε οριστικά. Λίγο αργότερα, το 1965 η Βρανά δέχτηκε το προσκλητήριο του γάμου του Βουτσά με την ηθοποιό Έρρικα Μπρόγιερ, όμως δεν του κράτησε κακία. Οι σχέσεις των δυο ηθοποιών έφτιαξαν με τα χρόνια. Η Σπεράντζα είχε βρει πια τον μεγάλο και τελευταίο έρωτά της, τον τραγουδιστή Παύλο Πατάκα.

*Αντλήθηκε υλικό από τη βιογραφία της Σπεράντζα Βρανά «Τολμώ», Εκδόσεις Εξάντας

Πίσω
Μπλουζα