Πρέπει να είναι ο γιος του Σταύρου Ξενίδη.Το έχετε δει, αλλά το ξέρετε;
Ταινία Ο Θησαυρός του Μακαρίτη.
Ποιος είναι ο γλυκούλης κομφερασιέ που "κοροϊδεύει" τη Βασιλειάδου όση ώρα τραγουδάει τον κυρ Μέντιο; Η μόνη πληροφορία που θα σας δώσω είναι πως πρόκειται για το γιό ενός πασίγνωστου ηθοποιού της κωμωδίας. Ποιος μπορεί να το βρει χωρίς να το γκουγκλάρει; Σας θυμίζει μήπως τίποτα αυτή η φατσούλα; εγω νομίζω πως φέρνει λίγο του μπαμπά του...
Αυτος είχε μόνο μια κόρη. Επίσης ήταν ασχημουληςΚάπως μου φέρνει σε Σταυρίδη
Ο Σταύρος Ξενιδης δεν απέκτησε παιδιά.Πρέπει να είναι ο γιος του Σταύρου Ξενίδη.
δεν ηταν ακριβως ...ξερετεΟ Ζαζάς ήταν ένας από τους πρώτους ηθοποιούς που διακρίθηκαν σε μιμήσεις γυναικείων ρόλων στο Ελληνικό Θέατρο.
(σαν να λέμε ο Ζαχαράτος της εποχής του 40)Προβολή συνημμένου 276017
εχω σπασει το κεφαλι μουΑυτος είχε μόνο μια κόρη. Επίσης ήταν ασχημουλης
Ο Σταύρος Ξενιδης δεν απέκτησε παιδιά.
Βλέπω όμως ότι ούτε η φυσιογνωμιστρια του φόρουμ @Bambinella το βρήκε κι αρχίζω να χάνω τις ελπίδες μου.
Ας δώσω κάποιες επιπλέον πληροφορίες:
Ο μπαμπάς ήταν γόνος καλλιτεχνικης οικογένειας
Η μαμά ηθοποιός κι αυτή, αποσύρθηκε στις αρχές του 50.
Ο κομφερασιε πλην του θησαυρού, εμφανίζεται ως ηθοποιός σε μόλις μία ακόμη ταινία, και παίζει μάλιστα τον ερωτικό ανταγωνιστή του πατέρα του!
Αν κοιτάξετε προσεκτικά προφίλ θα το βρείτε θεωρώ
@Bambinella μιας που είσαι η νονά μου, περιμένω Λαμπάδα και παπουτσάκια (37 φοράω να ξέρεις, ε ναι είμαι κοντή)
Με τον πατέρα του παίζει και στην ταινία "Μία Ζωή την έχουμε". Υποδύεται έναν συνάδελφο του Χορν.Αυτος είχε μόνο μια κόρη. Επίσης ήταν ασχημουλης
Ο Σταύρος Ξενιδης δεν απέκτησε παιδιά.
Βλέπω όμως ότι ούτε η φυσιογνωμιστρια του φόρουμ @Bambinella το βρήκε κι αρχίζω να χάνω τις ελπίδες μου.
Ο κομφερασιε πλην του θησαυρού, εμφανίζεται ως ηθοποιός σε μόλις μία ακόμη ταινία, και παίζει μάλιστα τον ερωτικό ανταγωνιστή του πατέρα του!
@Bambinella μιας που είσαι η νονά μου, περιμένω Λαμπάδα και παπουτσάκια (37 φοράω να ξέρεις, ε ναι είμαι κοντή)
Αυτό δεν υπάρχει περασμένο στη βάση, οπότε ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία!Με τον πατέρα του παίζει και στην ταινία "Μία Ζωή την έχουμε". Υποδύεται έναν συνάδελφο του Χορν.
Είσαστε σίγουροι πως είναι αυτός; Ούτε στη σελίδα του Φίνου δεν τον έχουν στο καστ. Αν είναι βέβαιο να τον περάσω. Έχει ατάκα να τον ακούσω;στο Μια ζωη την εχουμε υποδυεται συναδελφο του Χορν που προς το τελος του εργου αρραβωνιαζεται την Χαρη Καμιλη.
ναι, είναι κουκλί, σκέτος Τίτος, θα λεγα κι άλλα, αλλά κάποιοι θα νηστεύετε και δε θέλω να επεκταθώ, θα σας τα πω από Δευτέρα.Πολυ ομορφος αντρας παντως
Την ευχή μου!Μαλλον ανηψια της ειμαι αφου μπορω πλεον να την φωναζω "θεια"
παιζει πραγματι στο "μια ζωη την εχουμε" ,δεν θυμαμαι αν εχει ατακαΕίσαστε σίγουροι πως είναι αυτός; Ούτε στη σελίδα του Φίνου δεν τον έχουν στο καστ. Αν είναι βέβαιο να τον περάσω. Έχει ατάκα να τον ακούσω;
ναι, είναι κουκλί, σκέτος Τίτος, θα λεγα κι άλλα, αλλά κάποιοι θα νηστεύετε και δε θέλω να επεκταθώ, θα σας τα πω από Δευτέρα.
Την ευχή μου!
Είσαστε σίγουροι πως είναι αυτός; Ούτε στη σελίδα του Φίνου δεν τον έχουν στο καστ. Αν είναι βέβαιο να τον περάσω. Έχει ατάκα να τον ακούσω;
Και γιατί δεν το βάλανε το αγόρι μας στους τίτλους;Προσωπικα ειμαι σιγουρη και εχει και ατακες.
Και γιατί δεν το βάλανε το αγόρι μας στους τίτλους;
ΤΟ ΖΗΛΕΥΑΝΕ!!!
ΤΟ ΦΘΟΝΟΥΣΑΝΕ!!
Κάτσε να διορθώσουμε αυτήν την αδικία...
Είσαστε σίγουροι πως είναι αυτός; Ούτε στη σελίδα του Φίνου δεν τον έχουν στο καστ. Αν είναι βέβαιο να τον περάσω. Έχει ατάκα να τον ακούσω;
Ναι , είναι όντως ο Γιώργος Χριστοφοριδης, γιος του Περικλή. Τον βρίσκω και σε μια παράσταση του Εθνικού το 56, οπότε υποπτεύομαι πως ήταν φοιτητής της Σχολής της κρατικής σκηνής. Άγνωστο γιατί, δε συνέχισε με τα καλλιτεχνικά. Ένα σχόλιο σε μια σελίδα λέει ότι ζει στη Θεσσαλονίκη.
Αυτό δεν υπάρχει περασμένο στη βάση, οπότε ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία!
Να σας πω ότι ο Π. Χριστοφοριδης είχε και μια κόρη που παντρεύτηκε στην Κύπρο κι απέκτησε και 3 παιδιά.
Το bonus που θα σας πω για να κλείσει αυτή η ιστορία ολοκληρωμένα, είναι πως στον κυρ Μέντιο, ο ένας εκ των τεσσάρων βιολιστων είναι ο πρόσφατα εκλιπών συνθέτης Δήμος Μουτσης σε πολύ νεαρή ηλικία.
Αν ο Γιώργος Χριστοφοριδης είναι ακόμα εν ζωή θα πρέπει να πλησιάζει τα 90. Κρίμα που από ότι φαίνεται δεν συνέχισε. Οι εκφράσεις του και οι γκριμάτσες που κάνει όταν τραγουδάει η Βασιλειάδου είναι απίστευτα φυσικές. Και όντως κούκλος...Ναι , είναι όντως ο Γιώργος Χριστοφοριδης, γιος του Περικλή. Τον βρίσκω και σε μια παράσταση του Εθνικού το 56, οπότε υποπτεύομαι πως ήταν φοιτητής της Σχολής της κρατικής σκηνής. Άγνωστο γιατί, δε συνέχισε με τα καλλιτεχνικά. Ένα σχόλιο σε μια σελίδα λέει ότι ζει στη Θεσσαλονίκη.
Αυτό δεν υπάρχει περασμένο στη βάση, οπότε ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία!
Να σας πω ότι ο Π. Χριστοφοριδης είχε και μια κόρη που παντρεύτηκε στην Κύπρο κι απέκτησε και 3 παιδιά.
Το bonus που θα σας πω για να κλείσει αυτή η ιστορία ολοκληρωμένα, είναι πως στον κυρ Μέντιο, ο ένας εκ των τεσσάρων βιολιστων είναι ο πρόσφατα εκλιπών συνθέτης Δήμος Μουτσης σε πολύ νεαρή ηλικία.
Ναι , είναι όντως ο Γιώργος Χριστοφοριδης, γιος του Περικλή. Τον βρίσκω και σε μια παράσταση του Εθνικού το 56, οπότε υποπτεύομαι πως ήταν φοιτητής της Σχολής της κρατικής σκηνής. Άγνωστο γιατί, δε συνέχισε με τα καλλιτεχνικά. Ένα σχόλιο σε μια σελίδα λέει ότι ζει στη Θεσσαλονίκη.