Ξέρατε ότι....;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Κουιζ: ποια ξένη σταρ ονομάστηκε η κατεξοχήν ιέρεια του στυλ, η μία και μοναδική; όπως η μερυλιν ονομάστηκε το απόλυτο σεξ συμπολ και η μπαρντο η αιώνια γατούλα, κάποια ονομάστηκε η πιο κομψή όλων, ποια είναι;

Κουιζ: ποια ξένη σταρ ονομάστηκε η κατεξοχήν ιέρεια του στυλ, η μία και μοναδική; όπως η μερυλιν ονομάστηκε το απόλυτο σεξ συμπολ και η μπαρντο η αιώνια γατούλα, κάποια ονομάστηκε η πιο κομψή όλων, ποια είναι;
Audrey Hepborn

Κουιζ: ποια ξένη ηθοποιός ονομάστηκε πριγκίπισσα των prints;

Κουιζ: ποια ξένη ηθοποιός ονομάστηκε πριγκίπισσα των prints;
H Lauren bacall ονομάστηκε πριγκίπισσα του εμπριμέ στυλ ενώ η τειλορ βασιλισσα των διαμαντιών αφού είχε τα πιο υπέροχα κοσμήματα, την μεγαλύτερη συλλογή.

Εμένα παιδιά το σώμα της λασκαρή μου άρεσε πολύ σαν άγαλμα ήταν στα νιάτα της όχι όταν αδυνάτισε πολύ, στις μετέπειτα ταινίες της.Μπουστο, πόδια, μέση, κορμί λαχταριστό, πορσελάνη. Δηλ.απο σώμα η ζωή μου άρεσε πολύ η μεμα σταθούλου, η μπέτυ Λιβάνου, η Ελένη ερημου και η βέρα κρούσκα. Σαν απολυτη ιερεια στυλ και με ευρωπαϊκο αερα αναγνωρισω Ναθαναηλ.

Τελευταία επεξεργασία:
Εμένα παιδιά το σώμα της λασκαρή μου άρεσε πολύ σαν άγαλμα ήταν στα νιάτα της όχι όταν αδυνάτισε πολύ, στις μετέπειτα ταινίες της.Μπουστο, πόδια, μέση, κορμί λαχταριστό, πορσελάνη. Δηλ.απο σώμα η ζωή μου άρεσε πολύ η μεμα σταθούλου, η μπέτυ Λιβάνου, η Ελένη ερημου και η βέρα κρούσκα. Σαν απολυτη ιερεια στυλ και με ευρωπαϊκο αερα αναγνωρισω Ναθαναηλ.
Η Λάσκαρη είχε μια πολύ ιδιαίτερη αύρα…είχε star quality και εκτυφλωτικό χαμόγελο (ακόμη κι όταν αδυνάτισε πολύ ήταν σαν ένα αερικό)

Σου θυμιζω μονο πως η Μεμα Σταθοπουλου ειχε προβλημα σκολιωσης, κατι που φαινεται στις ταινιες της.
Αλλες δυο που εχω εντοπισει με το ιδιο προβλημα, και μαλιστα σε μεγαλυτερο βαθμο απο της Μεμας, ειναι η Μπετυ Αρβανιτη και κυριως η Μαιρη Χρονοπουλου. Σε αυτην ειδικα, εβγαζε ματι.

20240615_195721-3-jpg.279905
20240615_195721~4.jpg

Ξέρατε ότι η Anita Ekberg ήταν εκπαιδευμένη τοξοβόλος και έπαιζε μποξ;

Και βεβαια. Την δεκαετια του '60 η Ανιτα σημαδεψε με τοξο εναν δημοσιογραφο που την ενοχλουσε. Ειχε γινει ολοκληρη ιστορια τοτε.

καλά αυτό δεν είναι πολύ περίεργο, ο Marlon Brando είχε κάνει μπαούλο στο ξύλο κάποιους ενοχλητικούς παπαράτσι, κάποιου μάλιστα του είχε σπάσει το σαγόνι, και όταν πήγαινε να τον φωτογραφίσει πήγαινε.... με κράνος του ράγκμπι. ΄Έχει πει ο Thomas Anders (ο τραγουδιστής των πάλαι πότε Modern Talking) πόσο τον ενοχλούν κυρίως οι θαυμάστριες, ούτε στο σινεμά δεν μπορεί να πάει με την γυναίκα του. Γι' αυτό τόσοι διάσημοι τα παίζουν, φανταστείτε εμείς ως κοινοί θνητοί μπορούμε να πάμε οπουδήποτε, κανείς δεν μας ξέρει, κανείς δεν μας ενοχλεί.

Γνωρίζατε ποιά ήταν η πρώτη Ελληνίδα κυνηγός;
IMG_7525.jpeg
Φωτο: vendora

Πίσω
Μπλουζα