οι περισσοτεροι θα προτιμουσαν να παιξουν κατι αλλο μαζι της ,εννοω σκακιΞέρατε ότι η Anita Ekberg ήταν εκπαιδευμένη τοξοβόλος και έπαιζε μποξ;
Προβολή συνημμένου 280292
Φωτο: twitter
Ξέρατε ότι η Anita Ekberg ήταν εκπαιδευμένη τοξοβόλος και έπαιζε μποξ;
Καρέζη ε; Κάτι ηξερε…για να σταθούν Κάννες δεν αρκούσε μόνο ένα όμορφο μούτρο κ σώμα…θέλει κ άλλα συστατικάΔαλιανίδης: «Μια μόνο ηθοποιό μας θα έπαιρνα μαζί μου αν έκανα ταινία στο εξωτερικό»
Ο μπαρουτοκαπνισμένος σκηνοθέτης του ελληνικού κινηματογράφου ξεκαθάρισε τα πράγματαwww.fosonline.gr
Ήταν επαγγελματίας λέει πολύ καλήΚαρέζη ε; Κάτι ηξερε…για να σταθούν Κάννες δεν αρκούσε μόνο ένα όμορφο μούτρο κ σώμα…θέλει κ άλλα συστατικά
Εγώ μόνο μία (μαντάμ) Ζαΐρα ξέρω, Μάγισσα του Αμαρουσίουικ
Απρόσιτη η Βουγιούκλω είδες το παραπάνω αρθροΕγώ μόνο μία (μαντάμ) Ζαΐρα ξέρω, Μάγισσα του Αμαρουσίουικ
Επειδή ήταν «κομμάτια»..H μονροε δεν ήταν καθόλου ντιβα αλλα τι να το κάνεις ήταν πολύ δύσκολη στην συνεργασία γιατί σε έστηνε 4 και 5 ώρες, οπότε με όλους τσακωνοταν γι αυτό τον λόγο. Οι δικοί μας οι ηθοποιοί ήταν πολύ συνεπείς σε αυτό τουλάχιστον.
Εκεί τα σκαγες; Χα, χα, χα!Εγώ μόνο μία (μαντάμ) Ζαΐρα ξέρω, Μάγισσα του Αμαρουσίουικ
Ναι ο Τόνι Κέρτις μετέπειτα είπε πως δεν ήξερε τότε τι πέρναγε η μερυλιν γι αυτό ήταν αυστηρός μαζί της γιατι ήταν επαγγελματίας και πάντα στην ώρα του.Επειδή ήταν «κομμάτια»..
Όχι δεν το ξεραΞέρατε ότι η Μαντώ στην αρχή της καριέρας της είχε το όνομα Μάντυ;
Fill me up 45 άρι 7ιντσο δισκάκι limited edition (Κ. Χαριτοδιπλωμένος) Ιταλοντίσκο 1985
(Εξαιρείται από το ερώτημα ο @g1973tony που λογικά θα χει τα ´Απαντα της Μαντούς, λολ)
Προβολή συνημμένου 282171Προβολή συνημμένου 282172