Ξέρατε ότι....;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
1,79 γυναίκα πω πω τακούνι να φορέσει πάει στο 1,85, 1,87

Με τους σημερινους κοθορνους που κυκλοφορουν στην αγορα, πιανει τα δυο μετρα.
Εντελως θεωρητικα βεβαια ολα αυτα. Μεγαλη γυναικα ειναι τωρα πια η Ρια. Εγινε Σταρ Ελλας το '61, περασε χαρες και δοξες, αλλα και μεγαλα βασανα. Πριν απο λιγα χρονια εχασε τον αντρα της, τον επισης ηθοποιο Βαγγελη Πλοιο. Το 2010 οι δυο τους γνωρισαν εναν απο τους μεγαλυτερους πονους που μπορει να δωσει αυτη η ζωη. Ο μονακριβος γιος τους, Γιωργος, σκοτωθηκε σε δυστυχημα με την μηχανη του ενω πηγαινε στην δουλεια του. Βρεθηκε μπροστα του μια ηλικιωμενη γυναικα, εκεινος εχασε τον ελεγχο του οχηματος και το κακο εγινε. Ηταν μονο 38 χρονων και αφησε πισω του γυναικα και μικρα παιδια.

Όταν η Κέρκυρα ήταν πρωτεύουσα της Σερβίας για δύο ολόκληρα χρόνια
150.000 Σέρβοι πρόσφυγες βρήκαν καταφύγιο στην Κέρκυρα κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι στενές σχέσεις μεταξύ των δύο λαών είναι πολύ έντονες μέχρι σήμερα.

Δν είχα ιδέα ότι ο Κώστας Χατζηχρήστος τα είχε με την Μάρθα Καραγιάννη ούτε ότι τον κυνηγούσαν οι γυναίκες, ούτε, φυσικά, ότι ο βοσκόπουλος, είχε κάνει πρόταση γάμου στη νέλλυ παππα.
,https://www.newsbreak.gr/synenteyxe...ikara-toy-zikoy-echei-polla-krymmena-mystika/

Το πατρικό της Μαντούς βρίσκεται στην οδό Χίου, (κάποτε εμένα και γω εκεί...)στο κοντόπευκο της Α. Παρασκευής, στο ύψος που βγάζει στη Μεσογείον.Δε δίνω παραπάνω λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους.

Το πατρικό της Μαντούς βρίσκεται στην οδό Χίου, (κάποτε εμένα και γω εκεί...)στο κοντόπευκο της Α. Παρασκευής, στο ύψος που βγάζει στη Μεσογείον.Δε δίνω παραπάνω λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους.
Στο βιογραφικό της πάντως δεν αναφέρεται κάτι σχετικό. Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη.
Ωστόσο σε συνένετυξή της στον Τέρενς Κουΐκ βλ.
αναφέρει ότι πήγαινε στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων στο 4:10-4:12 του παραπάνω αποσπάσματος.
Επίσης όπως έχω επισημάνει στα σχόλια του βίντεο όπου παρατίθενται σχεδόν όλοι οι διάλογοι από το 31:30 και μετά σε κάποιο σημείο υπάρχει ο παρακάτω διάλογος (όπου ΤΚ: Τέρενς Κουΐκ, Μ: Μαντώ)
...
ΤΚ: Πού μένεις;
Μ: Άνω Νέα Σμύρνη .
ΤΚ: Και η πολυκατοικία είναι οικογενειακή δηλ. μένετε όλο το σόι μέσα; Μπορείς να μου δώσεις την διάταξη σε παρακαλώ πολύ;
Μ: Εγώ , αδελφός, αδελφή , γονείς...
ΤΚ: Μάλιστα. Σκοπεύεις να φύγεις από την γειτονιά αυτή, να πας στο δικό σου σπίτι, στην μονοκατοικία στα βόρεια προάστια;
Μ: Μπορεί να το κάνω κι αυτό αλλά δεν νομίζω ότι θα αφήσω το σπίτι. Θα το κρατήσω.
...

Βάσει της αναφοράς ότι το πατρικό της είναι στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής, επισημαίνω με έντονα γράμματα αυτό που αναφέρει ο ΤΚ (δηλ. στην μονοκατοικία στα βόρεια προάστια) ο οποίος μα΄λλον γνώριζε κάτι σχετικό. Επιπλέον είναι γωνστό ότι γενικά η Μαντώ δεν θέλει να αποκαλύπτει πράγματα από την προσωπική της ζωή και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί κα΄ποιες δηλώσεςι της κατά καιρούς να παρουσιάζουν αντιφάσεις και ανακρίβειες.

Επίσης πριν την ερώτηση του ΤΚ αναφέρει "Εγώ , αδελφός, αδελφή , γονείς..." Υπήρχε/υπάρχει πράγματι και αδερφός ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί ή πρόκειται για κάποιο λάθος της ; Το συγκεκριμένο με έχει προβληματίσει αρκετά.
Αν μπορούσα να έχω πρόσβαση στην οικογενειακή μερίδα των γονέων της όπου φαίνονται και τα τέκνα, θα λυνότανα το θέμα....

Τελευταία επεξεργασία:
Δν είχα ιδέα ότι ο Κώστας Χατζηχρήστος τα είχε με την Μάρθα Καραγιάννη...

Λεγεται πως αυτος συνετελεσε στο να παιξει μαζι του η Μαρθα στην ταινια Σκληρος αντρας. 1961 - '62 ηταν ο δεσμος τους.

Λεγεται πως αυτος συνετελεσε στο να παιξει μαζι του η Μαρθα στην ταινια Σκληρος αντρας. 1961 - '62 ηταν ο δεσμος τους.
Το βρίσκω παράδοξο θα έλεγα πως η Μάρθα θα της άρεσαν άνδρες ας τον Κούρκουλο, τον Γιαννάκα, κοίτα να δεις.

Το βρίσκω παράδοξο θα έλεγα πως η Μάρθα θα της άρεσαν άνδρες ας τον Κούρκουλο, τον Γιαννάκα, κοίτα να δεις.

Οχι, καλε! Στις πολυ προχωρημενες περιπτωσεις αρεσουν αντρες σαν τον Καζη και τον Κατσαδραμη.

Εντάξει, μιας που είναι και το θέμα σχετικό να σας εξομολογηθώ πως κι εμένα μου αρέσει ο Νίκος ο Καζής. Τον θεωρώ πολύ συμπαθητικό νεαρό, και θα ήθελα να τρώγαμε μια πάστα σε ζαχαροπλαστείο των Αθηνών. Ουφ, σας το πα και ξαλαφρωσα!

Εντάξει, μια που είναι και το θέμα σας εξομολογηθώ πως κι εμένα μου αρέσει ο Νίκος ο Καζής. Τον θεωρώ πολύ συμπαθητικό νεαρό, και θα ήθελα να τρώω μια πάστα σε ζαχαροπλαστείο των Αθηνών. Ουφ, σας το πα και ξαλαφρωσα!
Θυμάμαι ένα παλιό μέλος εδω μέσα που έγραφε πως σε όλα τα κοριτσακια στην εφηβεια άρεσε ο Τομ Κρουζ ο ριτσαρντ γκηρ , ο σουειζι σε εμένα ο μαξιμιλιαν σελ. Γούστα είναι αυτά και η ομορφιά και το σεξ απηλ είναι υποκειμενικό.

Εντάξει, μιας που είναι και το θέμα σχετικό να σας εξομολογηθώ πως κι εμένα μου αρέσει ο Νίκος ο Καζής. Τον θεωρώ πολύ συμπαθητικό νεαρό, και θα ήθελα να τρώγαμε μια πάστα σε ζαχαροπλαστείο των Αθηνών. Ουφ, σας το πα και ξαλαφρωσα!
Eγω πάντως θα διάλεγα έναν ζεν κόμικ σαν τον παντζα η τον ντουζο.

Τι μαθαινει κανεις τελος παντων εδω μεσα!

Θυμάμαι ένα παλιό μέλος εδω μέσα που έγραφε πως σε όλα τα κοριτσακια στην εφηβεια άρεσε ο Τομ Κρουζ ο ριτσαρντ γκηρ , ο σουειζι σε εμένα ο μαξιμιλιαν σελ. Γούστα είναι αυτά και η ομορφιά και το σεξ απηλ είναι υποκειμενικό.
O Σελ στο Τοπ Καπί με τη Μελίνα ήταν κούκλος! Και μιας που είμαστε στο Ξέρατε οτι... να σας πληροφορήσω (μπορεί και να σας το έχω ξαναπεί) πως εκείνη την εποχή τα είχε με τη "θλιμμένη πριγκίπισσα" Σοράγια... Αμ αν ήταν έτσι οι θλιμμένες Σοράγια μου...

O Σελ στο Τοπ Καπί με τη Μελίνα ήταν κούκλος! Και μιας που είμαστε στο Ξέρατε οτι... να σας πληροφορήσω (μπορεί και να σας το έχω ξαναπεί) πως εκείνη την εποχή τα είχε με τη "θλιμμένη πριγκίπισσα" Σοράγια... Αμ αν ήταν έτσι οι θλιμμένες Σοράγια μου...
Εμ δεν ηταν τοσο συνηθισμένο εκείνη την εποχή που μεσουρανούσε ο Ρομπ Λόου, ο Κρουζ και ο ματ ντυλον.

Παιδιά το σεξ απηλ είναι πολύ προσωπικό γι αυτό βλέπουμε στο άλλο θέμα " βαθμολογήστε τους ηθοποιούς " πολλές διακυμάνσεις πχ στον τζωρτζογλου η στον παπακαλιατη που θεωρούνται ωραίοι άλλοι δίνουν υψηλή και άλλη χαμηλή βαθμολογία. Έχω ακούσει από άνδρα ότι η Κλαούντια καρτινάλε δεν υπήρξε ωραία , οχι απο γυναίκα να πεις πως υπαρχει ζηλια όπως το βλέπει κανείς. Λένε πάρε τα μάτια μου να δεις τι του βρίσκω, έτσι δεν λενε;

Παιδιά το σεξ απηλ είναι πολύ προσωπικό γι αυτό βλέπουμε στο άλλο θέμα " βαθμολογήστε τους ηθοποιούς " πολλές διακυμάνσεις....

Εμενα θα μου πεις; Υπαρχει μια τελειως ανωμαλη εδω μεσα - ονομα δεν θυμαμαι - που εχει δωσει 10αρι σε Ξανθοπουλο και Τσαχιριδη.

Πίσω
Μπλουζα