Το πατρικό της Μαντούς βρίσκεται στην οδό Χίου, (κάποτε εμένα και γω εκεί...)στο κοντόπευκο της Α. Παρασκευής, στο ύψος που βγάζει στη Μεσογείον.Δε δίνω παραπάνω λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους.
Στο βιογραφικό της πάντως δεν αναφέρεται κάτι σχετικό. Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη.
Ωστόσο σε συνένετυξή της στον Τέρενς Κουΐκ βλ.
αναφέρει ότι πήγαινε στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων στο 4:10-4:12 του παραπάνω αποσπάσματος.
Επίσης όπως έχω επισημάνει στα σχόλια του βίντεο όπου παρατίθενται σχεδόν όλοι οι διάλογοι από το 31:30 και μετά σε κάποιο σημείο υπάρχει ο παρακάτω διάλογος (όπου ΤΚ: Τέρενς Κουΐκ, Μ: Μαντώ)
...
ΤΚ: Πού μένεις;
Μ: Άνω Νέα Σμύρνη .
ΤΚ: Και η πολυκατοικία είναι οικογενειακή δηλ. μένετε όλο το σόι μέσα; Μπορείς να μου δώσεις την διάταξη σε παρακαλώ πολύ;
Μ: Εγώ , αδελφός, αδελφή , γονείς...
ΤΚ: Μάλιστα. Σκοπεύεις να φύγεις από την γειτονιά αυτή, να πας στο δικό σου σπίτι,
στην μονοκατοικία στα βόρεια προάστια;
Μ: Μπορεί να το κάνω κι αυτό αλλά δεν νομίζω ότι θα αφήσω το σπίτι. Θα το κρατήσω.
...
Βάσει της αναφοράς ότι το πατρικό της είναι στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής, επισημαίνω με έντονα γράμματα αυτό που αναφέρει ο ΤΚ (δηλ.
στην μονοκατοικία στα βόρεια προάστια) ο οποίος μα΄λλον γνώριζε κάτι σχετικό. Επιπλέον είναι γωνστό ότι γενικά η Μαντώ δεν θέλει να αποκαλύπτει πράγματα από την προσωπική της ζωή και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί κα΄ποιες δηλώσεςι της κατά καιρούς να παρουσιάζουν αντιφάσεις και ανακρίβειες.
Επίσης πριν την ερώτηση του ΤΚ αναφέρει "Εγώ , αδελφός, αδελφή , γονείς..." Υπήρχε/υπάρχει πράγματι και αδερφός ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί ή πρόκειται για κάποιο λάθος της ; Το συγκεκριμένο με έχει προβληματίσει αρκετά.
Αν μπορούσα να έχω πρόσβαση στην οικογενειακή μερίδα των γονέων της όπου φαίνονται και τα τέκνα, θα λυνότανα το θέμα....