Billious17
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 597
ΧαχαΑσ' το, καλε. Βοηθα κανεναν αλλον να πιασει και τοπο ο κοπος σου.
Ο Βυλγαριδης δεν σηκωνει βοηθεια.
ΧαχαΑσ' το, καλε. Βοηθα κανεναν αλλον να πιασει και τοπο ο κοπος σου.
Ο Βυλγαριδης δεν σηκωνει βοηθεια.
Μόνο τον αγάπησε μέχρι το Δαφνί κόντεψε να φτάσει για χάρη τουΕιπαμε πως η Τεχνη αντιγραφει την ζωη. Δεν ειπαμε για το αντιστροφο.
Τον αγαπησε στην ταινια και αυτο επρεπε να του φτανει και να του περισσευει.
Σε τόσες ταινίες τον αγάπησε.....Ειπαμε πως η Τεχνη αντιγραφει την ζωη. Δεν ειπαμε για το αντιστροφο.
Τον αγαπησε στην ταινια και αυτο επρεπε να του φτανει και να του περισσευει.
Μόνο τον αγάπησε μέχρι το Δαφνί κόντεψε να φτάσει για χάρη του
Αναφέρεται και σε πόσα @Bambinella αλλά και σε κόντρα με τον Νίκο Φώσκολο στη Λάμψη αλλά και στο πώς ξεκίνησεΗ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ - Ο γόης του σινεμά που ήθελε να γίνει δεσπότης!
Επρεπε να περάσουν 60 ολόκληρα χρόνια για να δώσει ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης, ο πιο ακριβοθώρητος ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, την πρώτη τουwww.newsbreak.gr
Δεν κατάλαβα πάντως διαβάζοντας την συνέντευξη του σε σχέση με τον Βουλγαρίδη ότι τσακώθηκαν μόνο κατάλαβα. Πάντως ο Χρήστος Νέγκας αν θυμάμαι έπαιξε με τη Ναθαναήλ στο μιούζικαλ Κάτι να καιειΕρώτηση πρόκληση ( είτε μας τρολαρεις είτε δεν διαβάζεις κουτσομπολιστικα σαϊτς)!
Θα προσπαθήσω να απαντήσω με έμμεσο τρόπο - διάβασε το παρακάτω άρθρο του 2019 στο οποίο ο ηθοποιός Παύλος Λιάρος , μεταξύ άλλων , αναφέρει γιατί δεν έκανε καριέρα στην Φίνος φιλμ και τον ρόλο που έπαιξε ο Δαλιανίδης σε αυτό και μάλλον θα πάρεις την απάντηση στην ερώτηση σου.....
Ο «γιος» του Κωνσταντάρα και οι... ορέξεις του Δαλιανίδη
❱❱ «Δεν έκανα παραχωρήσεις στις σεξουαλικές προτιμήσεις και το πλήρωσα» λέει ο Παύλος Λιάρος ❱❱ Ατάκες-φωτιά (από το «Κάθαρμα» που ξελόγιαζε ταwww.espressonews.gr
Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά πως πήρε μέρος στα καλλιστεία 14-15 ετών;;; Μέχρι κι σήμερα, από όσο γνωρίζω, πρέπει να είσαι ενήλικη για να λάβεις μέρος. Μάλιστα εκείνη την εποχή η ενηλικίωση γινόταν στα 21. Ας δεχτούμε οτι η μικρότερη ηλικία για να λάβει μέρος μια κοπέλα ήταν τα 18 έτη, δλδ η ηλικία που ολοκληρώνει κάποιος τη σχολική εκπαιδευση. Αλλά 14-15;;; πόθεν;;;;;Σε μια αλλη συνεντευξη της η Μαρθα ειχε πει πως στην Αγνωστο ηταν 15. Τα ιδια και η Λασκαρη. Αλλου ελεγε πως βγηκε Σταρ Ελλας 14 και μισο και αλλου 15 και μισο.
Αλλα ετσι ειναι. Αμα δεν λες την αληθεια, αντε μετα να θυμασαι ακριβως τι ψευτιες εχεις αραδιασει.
Έχεις δίκιο αλλά η αλήθεια είναι ότι όλες οι Ελληνίδες ηθοποιοί το Χαν αυτό με την ηλικία. Εμένα μου φαίνεται πάντως εντελώς ακραίο η Έλενα Ναθαναήλ να ήταν 16 ετών μόλις στο κάτι να καίειΣυγνώμη βρε παιδιά, αλλά πως πήρε μέρος στα καλλιστεία 14-15 ετών;;; Μέχρι κι σήμερα, από όσο γνωρίζω, πρέπει να είσαι ενήλικη για να λάβεις μέρος. Μάλιστα εκείνη την εποχή η ενηλικίωση γινόταν στα 21. Ας δεχτούμε οτι η μικρότερη ηλικία για να λάβει μέρος μια κοπέλα ήταν τα 18 έτη, δλδ η ηλικία που ολοκληρώνει κάποιος τη σχολική εκπαιδευση. Αλλά 14-15;;; πόθεν;;;;;
Πιστεύω ότι ήταν πάνω από 21. Δεν την είχα με τίποτα για ανήλικη.Έχεις δίκιο αλλά η αλήθεια είναι ότι όλες οι Ελληνίδες ηθοποιοί το Χαν αυτό με την ηλικία. Εμένα μου φαίνεται πάντως εντελώς ακραίο η Έλενα Ναθαναήλ να ήταν 16 ετών μόλις στο κάτι να καίει
Τσακώθηκαν? Ή μήπως και ο Βουλγαρίδης αρνιόταν πια να κάνει "παραχωρήσεις" στον Δαλιανίδη, όπως και ο Λιάρος? Γιατί ουσιαστικά μετά το Δόλωμα και τον Εγωισμό, και ο Βουλγαρίδης εξαφανίστηκε παντελώς από τη Φινος. Σε κάποιο μαλιστα blog παλιότερα, είχα διαβάσει ότι ο Βουλγαρίδης ήταν "αγαπημένο παιδί" του Δαλιανίδη, ο οποίος στα early 60s προσπάθησε να τον επιβάλει "στεγνά" και ΄άκομψα για ευνόητους λόγους (χωρίς μάλιστα - να τα λέμε και αυτά- να έχει και τα φοβερά υποκριτικά προσόντα).Δεν κατάλαβα πάντως διαβάζοντας την συνέντευξη του σε σχέση με τον Βουλγαρίδη ότι τσακώθηκαν μόνο κατάλαβα. Πάντως ο Χρήστος Νέγκας αν θυμάμαι έπαιξε με τη Ναθαναήλ στο μιούζικαλ Κάτι να καιει
Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά πως πήρε μέρος στα καλλιστεία 14-15 ετών;;; Μέχρι κι σήμερα, από όσο γνωρίζω, πρέπει να είσαι ενήλικη για να λάβεις μέρος. Μάλιστα εκείνη την εποχή η ενηλικίωση γινόταν στα 21. Ας δεχτούμε οτι η μικρότερη ηλικία για να λάβει μέρος μια κοπέλα ήταν τα 18 έτη, δλδ η ηλικία που ολοκληρώνει κάποιος τη σχολική εκπαιδευση. Αλλά 14-15;;; πόθεν;;;;;
Eμ δεν κρύβουν 1, 2 χρόνια αλλά ολακερες δεκαετίεςAκριβως γι' αυτο εγραψα λιγο πιο πανω πως ολες αυτες οι καλλιτεχνιδες δεν ειχαν την εξυπναδα να πουνε ψεματα αληθοφανη.
Και το γεγονος οτι μας θεωρουν ολους ηλιθιους ειναι αυτο που με εκνευριζει πιο πολυ απο ολα.
Εδω η Μαρια Ιωαννιδου ειπε σε προσφατη συνεντευξη της πως απλως ειναι πανω απο 60 ετων, την στιγμη που εκανε την πρωτη της θεατρικη εμφανιση το 1956.
Δεν ειναι πανω απο 70, δεν ειναι πανω απο 80. Ειναι πανω απο 60, οταν εχει 68 χρονια καριερας. Μας εχουν για ζωα.
Eμ δεν κρύβουν 1, 2 χρόνια αλλά ολακερες δεκαετίες.
Είπαμε σαν γυναίκες να κόβουμε 2 τρία χρόνια αλλά όχι δύο τρεις δεκαετίες θα γελά μετά και το παρδαλό εριφιονH Σαπουντζακη ειπε πως οταν ο γιος του Ωναση ηταν 17 χρονων εκεινη ηταν 19. Μολις δυο χρονια διαφορα ειχαν.
Γεννημενος το '48 ο Αλεξανδρος, αρα το '46 η Ζωζω. Και το 1951 εκανε τον πρωτο της γαμο σε ηλικια πεντε ετων.
Εγω φταιω μετα;
Νομίζω ότι γενικά οι καλλιτέχνες είναι κάπως ανασφαλείς. Ειλικρινά η Έλενα Ναθαναήλ δεν μου έδινε αυτή την εντύπωση ακριβώς οπότε δεν ξέρω κατά πόσο λέει ψέματα αλλά 16 ετών ακραιο
Για την Ναθαναήλ ναι την είχα για ακομπλεξαριστη οποτε δεν το φανταζομουνΝομίζω ότι γενικά οι καλλιτέχνες είναι κάπως ανασφαλείς. Ειλικρινά η Έλενα Ναθαναήλ δεν μου έδινε αυτή την εντύπωση ακριβώς οπότε δεν ξέρω κατά πόσο λέει ψέματα αλλά 16 ετών ακραιο
Για την Ναθαναήλ ναι την είχα για ακομπλεξαριστη οποτε δεν το φανταζομουν
ΣωστοΚαλα τωρα. Και η Βουγιουκλακη εδειχνε τσαουσα και δυναμικη και ειχε εικοσι χιλιαδες ανασφαλειες.
Οι μόνες που λανσαριστηκαν πολύ νέες καί τίς πιστεύω είναι η Μίρκα Καλατζοπούλου και η Νόρα Βαλσάμη. Η πρώτη οντως ήταν παιδάκι και η δεύτερη στις πρώτες της ταινίες φαινόταν αρκετά μικρήH Σαπουντζακη ειπε πως οταν ο γιος του Ωναση ηταν 17 χρονων εκεινη ηταν 19. Μολις δυο χρονια διαφορα ειχαν.
Γεννημενος το '48 ο Αλεξανδρος, αρα το '46 η Ζωζω. Και το 1951 εκανε τον πρωτο της γαμο σε ηλικια πεντε ετων.
Εγω φταιω μετα;