Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 32.236
Γύρισε ο Τόλης πενήντα ταινίες;
Έτσι λεει
23 γυρισε, αλλα βαλανε κι αλλες 27 για να κανει πιο πλουσιο.
Γύρισε ο Τόλης πενήντα ταινίες;
Έτσι λεει
Νομίζω πως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ποια ξανθιά ήταν αυτή που δεν την ήθελε. Και μάλιστα είχαν παίξει μαζί σε μια ταινία (όπου η διαφορά στην ερμηνεία ήταν εμφανής, κατά την ταπεινή μου γνώμη). Η άλλη ξανθιά δεν την ενοχλούσε γιατί είχε τυποποιηθεί στους δραματικούς ρόλους (με τολμηρές εμφανίσεις) και τα μιούζικαλ.Ξέρατε ότι...
Μάρω Κοντού: Μία από τις δύο ξανθιές της Φίνος Φιλμ είχε πει «δεν θέλω την Κοντού, ή αυτή ή εγώ»
![]()
Μάρω Κοντού: Μία από τις δύο ξανθιές της Φίνος Φιλμ είχε πει «δεν θέλω την Κοντού, ή αυτή ή εγώ»
Αναφερόμενη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ζωή Λάσκαρη, η ηθοποιός αποκάλυψε μια ιστορία σχετικά με τον ανταγωνισμό που υπήρχε τότε στον ελληνικό κινηματογράφοwww.protothema.gr
Η ίδια το έχει αναφέρει σε διάφορες συνεντεύξεις.Ξέρατε ότι...
![]()
Αναφερόμενη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ζωή Λάσκαρη, η ηθοποιός αποκάλυψε μια ιστορία σχετικά με τον ανταγωνισμό που υπήρχε τότε στον ελληνικό κινηματογράφοwww.protothema.gr
Eιναι η Αγκάθα Κρίστι και ηταν πολύ καλή στην σανίδα, μια από τις καλύτερες στην μεγάλη βρετανια
Eιναι η Αγκάθα Κρίστι και ηταν πολύ καλή στην σανίδα, μια από τις καλύτερες στην μεγάλη βρετανια
Δυστυχώς φαίνεται πως της είχε δώσει πολύ αέρα ο Φίνος με τον τρόπο του!Και ποια εισαι εσυ καλη μου που θα πεις "δεν την θελω την Κοντου"; Συνεταιρος στην Φινος;
Πολλα ψυχολογικα η εθνικη σταρ και απορω γιατι δεν βρηκε ποτε εναν καλο ψυχιατρο για να τα λυσει.
Όλοι οι ηθοποιοί του παλαιού ελληνικού κινηματογράφου στις τωρινές συνεντεύξεις τους μιλούν για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Κάποιοι -κάποιες, για την ακρίβεια- λένε κατ΄ επανάληψιν πράγματα που δεν έλεγαν όταν ζούσε η Αλίκη.Mega Stories: Ιστορίες του Ελληνικού Χόλιγουντ
Συνέντευξη της Μάρως Κοντού, του Γιώργου Κωνσταντίνου και της Άννας Φόνσου στην Δώρα Αναγνωστοπούλου στο Mega.
Τι γνωρίζετε για το ζευγάρι εδώ είναι η πρώτη και τελευταία τους συνεργασία μαζί, γνωρίζετε σε ποια ταινία;
Ε μα γι αυτό πηρες Όσκαρ με την αξία σουΦτωχος αλλα τιμιος. Καλη ταινιουλα.
Στην φωτογραφια βλεπουμε τον Κωστα Καρρα μαζι με την γυναικα του, την ηθοποιο Αγγελικη Μπαρουτσου, η οποια δεν εγινε ποτε τοσο γνωστη οσο ο διασημος συζυγος της.
Έστω ότι έχεις μια εταιρία και πουλάς έπιπλα. Έχεις έναν πωλητή που κάνει πωλήσεις σχεδόν τον μισό σου ετήσιο τζίρο. Και ξαφνικά έρχεται ένας νέος πωλητής, που μπαίνει λίγο στα χωράφια του παλιού, καλούτσικος είναι ,αλλά δεν πουλάει όσα έπιπλα πουλάει ο παλιός. Και ο παλιός σου λέει, "ή αυτόν ή εμένα". Τι κάνεις?Και ποια εισαι εσυ καλη μου που θα πεις "δεν την θελω την Κοντου"; Συνεταιρος στην Φινος;
Πολλα ψυχολογικα η εθνικη σταρ και απορω γιατι δεν βρηκε ποτε εναν καλο ψυχιατρο για να τα λυσει.
Έστω ότι έχεις μια εταιρία και πουλάς έπιπλα. Έχεις έναν πωλητή που κάνει πωλήσεις σχεδόν τον μισό σου ετήσιο τζίρο. Και ξαφνικά έρχεται ένας νέος πωλητής, που μπαίνει λίγο στα χωράφια του παλιού, καλούτσικος είναι ,αλλά δεν πουλάει όσα έπιπλα πουλάει ο παλιός. Και ο παλιός σου λέει, "ή αυτόν ή εμένα". Τι κάνεις?
Υποθέτω ότι κατα μία έννοια η Αλίκη ήταν συνεταίρος στην Φίνος.