Αυλωνίτης, Μάτσας, Ξενίδης. Τον κύριο με το κλασσικό "κραβάτ" δεν τον γνωρίζω.Τι υπάρχει εδώ;
Προβολή συνημμένου 292667
Είναι αυτός που βρίσκεται στους πίνακες το πρόσωπο του ως μακαριτηΑυλωνίτης, Μάτσας, Ξενίδης. Τον κύριο με το κλασσικό "κραβάτ" δεν τον γνωρίζω.
Ναι πράγματι, ο Βελισσάριος Κοντογιάννης. Δεν τον γνώρισα χωρίς το χαρακτηριστικό μουστάκι του.Είναι αυτός που βρίσκεται στους πίνακες το πρόσωπο του ως μακαριτη
Αντιόξινα για το στομάχιΕπίσης υπάρχουν κάτι βιβλία πάνω σε ένα γραφείο και ένα ένα μεταλλικό ντουλάπι. Και πολλή ξινίλα επίσης.
Eιναι ο Σπύρος παντζας ο πατέρας του Γιώργου παντζα έχουν παίξει και σε δύο τρεις ταινίες μαζί. Δεν είναι ίδια η ομοιοτητα;Ποιος είναι ο κύριος κουιζ
Προβολή συνημμένου 293218
H ταινία είναι η Μαρίνα εδώ βλέπουμε τον Δημήτρη μυρατ και την Στέλλα γκρεκαΣε ποια ταινία δίνεται το πρώτο ελληνικό κινηματογραφικο φιλί ever , γυρίστηκε στην υδρα
Προβολή συνημμένου 293340
Θα έλεγα ότι είναι ο Γιώργος Πάντζας, αλλά με σταμάτησαν τα άσπρα μαλλιά!Eιναι ο Σπύρος παντζας ο πατέρας του Γιώργου παντζα έχουν παίξει και σε δύο τρεις ταινίες μαζί. Δεν είναι ίδια η ομοιοτητα;
Βρε και γω αυτί θα έλεγα στο φεις το βρήκα και λέει πως υπήρξε Σπύρος παντζας ηθοποιός και ποιητής, εξόριστος πολλά χρόνια για τις πολιτικές του ιδεες που Επαιξε σε πέντε έξι ταινιες κάποιος να μας διαφωτισειΘα έλεγα ότι είναι ο Γιώργος Πάντζας, αλλά με σταμάτησαν τα άσπρα μαλλιά!
H ταινία είναι η Μαρίνα εδώ βλέπουμε τον Δημήτρη μυρατ και την Στέλλα γκρεκα
Ναι μπαμπι σωστή αχ μου διαφεύγουν πολλές φορές κάποια πράγματα ποτέ επίτηδες τα άλλα όμως είναι αληθηΟχι. Εδω βλεπουμε τον Λαμπρο Κωνστανταρα και την Γκελυ Μαυροπουλου.
Κ θα λεγα αυτός μου θυμίζει τον Κωνσταντάρα αλλά κρατηθηκαΟχι. Εδω βλεπουμε τον Λαμπρο Κωνστανταρα και την Γκελυ Μαυροπουλου.