Ξανασυναντώντας τον Τέρρυ

Παιδιά είμαστε πολύ off topic, way out of topic, too much off topic. Αλλά ας είναι...(αφού δεν τον πειράζει τον admin καλά μπορεί και να το μετάφερει αλλά nevermind).

Είπαμε τα ξαδέλφια παντρεύονταν, οι θείοι με τις ανιψιές ούτε τώρα ούτε τότε παντρεύονταν. Το πρόβλημα μου δεν είναι αν θα καταλήξει ερωτικά με τον Άλμπερτ (μπρρρ και σόρρυ κορίτσια) άλλωστε από οτι είδαμε δεν καταλήγει πουθενά αλλά οτι η Μιζούκι θα αδυνατούσε (κατά τη γνώμη μου) να κάνει αυτή τη σχέση ερωτική γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει το background για να τη συγκρατήσει. Ναι είναι manga okey, ναι είναι σε μία ελαφρώς αλλοιωμένη Αμερική, ναι η Candy ειναι liberal και ο Άλμπερτ boem αλλά αυτό δεν έχει να κάνει. Γιατί σε αυτό το σύμπαν που έφτιαξε η Mizuki ή αντέγραψε τα κορίτσια φοράνε μακριά φούστα, δεν υπάρχει προγαμιαίο σεξ, το φιλί φέρνει κοκκινίσματα και χαστούκια, τα κορίτσια και τα αγόρια είναι σε ξεχωριστές τάξεις, υπάρχει ακόμα δουλεμπόριο και κοινωνική απαξίωση, υπάρχει προκαταληψη και η Κάντυ δεν είναι αποδεκτή ούτε σαν υιοθετημένη πόσο μάλλον σαν μεσαλίνα. Λοιπόν σε αυτήν συντηρητική και κλειστή Αμερική που η ίδια η Μιζούκι τοποθέτησε τους ήρωες και έμεινε πιστή εντός αυτών των ορίων πως ξαφνικά θα έθετε ενα τέλος τόσο υπερβατικό που θα χρειαζόταν άλλα τόσα επεισόδια για το εξιλεώσει; Με νοείται; Όταν η Κάντυ αφήνει τον Τέρυ, το κάνει γιατί διέπεται από τον κόσμο των ηθικών φραγμών. Αν είναι να τα φτιάξει με το θείο της, είναι σαν να λέμε ξαφνικά οτι θα καταρρίψουμε αυτή σαν χαρακτήρα, τον Άλμπερτ επίσης αλλά και οτι η Mizuki θα πρέπει να καταρίψει το σύμπαν αυτής της Αμερικής που η ίδια μόνο ξέρει πως δημιούργεισαι. Ορίστε ολόκληρη ανάλυση σας έκανα. Και το ξαναλέω για να είμαι σαφής εσείς και εγώ μπορούμε να φέρουμε τα πάνω-κάτω και να ανακαλύψουμε την Αμερική σε μία μέρα (no problem), η Μίζούκι όμως στην πραγματικότητα αν έβγαζε μία συνέχεια πιστεύετε οτι ετσι απλά θα μπορούσε να το κάνει; Ουφ :eek:
 
Juliet, τα γράμματα τα έχεις διαβάσει;;;;

Ουσιαστικά είναι μιά -μικρή έστω- συνέχεια της Κάντυ αλλά δίνει και ένα στίγμα:

Το γράμμα που γράφει για τον Τέρρυ κλείνει με το "σε είχα αγαπήσει". ΥΠΕΡΣΥΝΤΕΛΙΚΟΣ: μιά πράξη που έγινε στο παρελθόν και τελείωσε εκεί (προτού ξεκινήσει κάποια άλλη...).

Το ίδιο είχε πει φεύγοντας από το Ρόκστοουν σίγουρη πια πως ο Τέρρυ θα ξανάβρισκε τον παλιό καλό του εαυτό: "Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις, γιατί σε είχα αγαπήσει..." Περσινά ξινά σταφύλια δλδ.

Το γράμμα αυτό δε γράφτηκε για να σταλεί στον Τέρρυ και να δημιουργήσει προηγούμενο αλληλογραφίας (όπως γίνεται στη συνέχεια με τον Άλμπερτ) αλλά για να εξηγήσει η έρμη η συγγραφέας πως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα παρουσίασε η ΤΟΕΙ αλλά όπως τα αναφέρει η ίδια στη νουβέλα της. Είναι γράμμα επεξηγηματικό, όπως και εκείνο που σκέφτεται να στείλει στη Σούζυ αλλά δεν...

Το τελευταίο γράμμα μεταξύ Άλμπερτ και Κάντυ (αφού έχει προηγηθεί εκείνο που αναφέρει αλλού η Arwyn ) είναι γεμάτο από προσμονή, ανυπομονησία για το αύριο που θα συναντηθούν... Αν είναι να δεις το θειό σου το μπαμπά σου ή τον αδερφό σου μάλλον δεν του γράφεις τέτοια γεμάτα μέλι γράμματα...

Και τί πιό απλό, στη δεκαετία του '10 και του ΄20 από την ακύρωση μιάς υιοθεσίας. Η ίδια η Κάντυ το αναφέρει πάμπολλες φορές...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λοιπον συμφωνω απολυτα μαζι σου, ναι συμφωνω.

ΟΜΩΣ ο Αλμπερτ δεν ειναι θειος της. Την εχει απλως υιοθετησει. Μπορει και να εχεις δικιο πως το στορυ δεν τραβαει παραπερα, αλλα αυτο για το οποιο εχω αντιρρηση ειναι το argument about the uncle.

:flower:

Δηλαδη αν την ειχε ξε-υιοθετησει οταν του το ζητησε και πολυ προτου μαθει ποιος ηταν πραγματικα ο Αλμπερτ, τοτε θα αλλαζαν τα πραματα;

Συμφωνα με το νομο του 1907 στην Αγγλια τουλαχιστον, απαγορευοταν να παντρευτεις blood relatives και νομιζω πως το ιδιο ισχυει και τωρα. Ασε που ο γαμος μεταξυ αδερφιων που ειναι υιοθετημενα επιτρεπεται. Αυτα εχουν να κανουν με αυτο που λεγεται coefficient of inbreeding. Δηλαδη πρεπει να απεχεις ορισμενα γονιδια απο καποιον προκειμενου να τον παντρευτεις - στην εποχη μας το μονο για το οποιο υπαρχει προβλημα ειναι αν παντρευτεις και σκοπευεις και να αναπαραχθεις, αλλιως δεν ειναι και τοσο τραγικα πια τα πραματα.

Μπορεις να εισαι αδερφος/η με καποιον και να μην εχετε μεγαλωσει μαζι γιατι σας χωρισανε μικρα, οπως εχει γινει σε πολεμους και τα τοιαυτα. Ορισμενοι καποτε ξανασυναντιωνται και παντρευονται, καπου διαβαζα μια τετοια περιπτωση στα νεα σχετικα προσφατα νομιζω.

Ασε που γαμοι θειων και ανηψιων υπαρχουν, κανε ενα google search και θα δεις πως και τωρα γινονται και παλιοτερα γινονταν σε ορισμενες κοινωνιες.

Γιαυτο σου λεω, ειναι αλλο να μου πεις πως ρε παιδια εμενα δε μου παει η ιστορια να εχει τετοια καταληξη - ναι, το δεχομαι γιατι γουστα ειναι αυτα. Αλλα αλλο να δεχτουμε πως φταιει η υποτιθεμενη συγγενεια - αυτο εχει να κανει με τους δικους μας πουριτανισμους και μονο κατα την ταπεινη μου γνωμη.

Ακου τι λεει ο εκκλησιαστικος νομος στη Σκωτια που ειναι και πιο συντηρητικα τα πραματα... (που στον κορακα ειναι η ανω-κατω τελεια στο ελληνικο πληκτρολογια... arghhhh)

Incest is defined by Martin (1990) as: ''Sexual intercourse between a man and his mother, daughter, sister, half sister or granddaughter, or between a woman over the age of 16 and her father, son, brother, half brother or grandfather. Even if both partners consent, incest is a criminal offence if the partners know of their relationship.

Και να πουμε και το αλλο. Ρε παιδια 8 χρονια διαφορα εχουνε, βιολογικα complications δεν εχουμε, στενοι φιλοι ειναι και εξαλλου μεχρι το τελευταιο επεισοδιο κανεις περα απο τη θειτσα την Ελρου και τον Τζωρτζ δεν ηξερε πως την ειχε υιοθετησει. Ουτε καν ενα σκανδαλο της προκοπης δηλαδη. Ασε που αν θελουμε να ειμαστε και κακοι (και ουτε η Καντυ ουτε ο Αλμπερτ το αξιζουν αυτο αλλα λεμε) το χρημα πολλα αγοραζει και εξαγοραζει... ;)
 
Είναι τελείος διαφορετικό να ακυρωθεί μία υιοθεσία και τελείως διαφορετικό να παντρευτούν δύο έστω και πρώην συγγενείς. Η Μιζούκι όταν θέλει να δώσει πάθος και έρωτα σε μία σχέση απλώς το δίνει. Δηλάδή τι περίμενε να τελειώσουν και τα 9 περιοδικά για να υπονοήσει πολύ αργότερα σε ένα γράμμα την κατάληξη; Please. Οι εντάσεις μου δεν αφορούν τον Τέρυ (αν και ακόμα και στα γράμματα δεν παραλείπει να τον βάλει και πάλι στο μυαλό μας γνωρίζοντας οτι αποτελεί το καλύτερο δόλωμα και το πασιφανές ιντριγκαδόρικο πρόσωπο) αλλά την κατάληξη που ισχυρίζεστε με τον Αλμπερτ τους λόγους τους εξήγησα.
 
Εγω δε βλεπω τη διαφορα να σου πω την αληθεια. Το DNA δεν αλλαζει αν σε υιοθετησουν και σε ξε-υιοθετησουν, αλλα χαιρομαι που συμφωνουμε τελικα πως αλλο πραμα ειναι να λεμε πως μια διαφορετικη εξελλιξη της ιστοριας ειναι αδυνατη και αλλο πως δεν ειναι του γουστου μας.

:D

Το πρωτο μου φαινεται πως κανει τις κατα βαθος προσωπικες μας προτιμησεις "αξιωματα".

:p
 
Το πρωτο μου φαινεται πως κανει τις κατα βαθος προσωπικες μας προτιμησεις "αξιωματα".

Αχ δεν κατάλαβα τι εννοείς;(είναι και αργά) επίσης στην Αγγλία απαγορεύεται και απαγορεύοταν ο γάμος μεταξύ θείου και ανηψιάς από το 1560 ως και σήμερα.
 
Βρε κοριτσια.. αν ηταν θειος θα ηταν καλα!

Εγω μιλανε και λενε : υιοθετημενη κορη, και θετος πατερας.

Το λεει ο Αλμπερτ (το υιοθετημενη κορη) οταν ακυρωνει τον αρραβωνα με τον Νηλ,

και το θετος πατερας το λεει η κυρια Πονυ, οταν η Καντυ, μετα τον αρραβωνα επιστρεφει στο ορφανοτροφειο

Εκτος.. αν δεν ειναι αυτη η ακριβης μεταφραση..

Παντως εμενα, πολυ με χαλασε οταν το διαβασα. Διοτι.. αν ειναι εδραιωμενο οτι ειναι πατερας, πως να το κανεις συζυγος μετα;
 
Ε, να μην τα ξαναλεμε ρε παιδι, και ειναι οντως αργα. Συγγενεις αιματος η εκκλησια δεν επιτρεπει τους γαμους λογω των προβληματων υγειας που ολη η ανθρωποτητα ξερει υπαρχουν σε ατομα με πολυ κοντινο DNA. Και παρεπιπτοντως οχι μονο σε ατομα που εχουν κοντινη συγγενεια αλλα γενικα σε μικρες, κλειστες κοινωνιες οπου ο πληθυσμος παντρευεται ατομα απο more or less τον ιδιο κυκλο.

Το αλλο που λεω ειναι πως το επιχειρημα σου το αρχικο δε με πειθει ακριβως επειδη αυτοι οι δυο ειναι ουσιαστικα δυο ασχετοι αγνωστοι που βρεθηκαν κοντα λογω συνθηκων (και για να φτιαχτει η ιστορια) και τα περι θειου ειναι μαλλον δικαιολογιες προκειμενου να πουμε πως δε μας αρεσει ενα τελος με τον Αλμπερτ να ειναι σε σχεση ερωτικη με την Καντυ.

Ε, φορουμ ειναι, δεν κοβουμε κεφαλια. Ο καθενας εχει δικαιωμα να φανταζεται οτι τελος θελει μιας που η τρελλετζω η Μιζουκι δεν τα ξεκαθαρισε (προφανως ειχε δει τη διαφημιση με το "αφηστε τους ν'αναρρωτιωντε").

Ουφ μου φαινεται το κουρασαμε αυτο το θεμα, ειναι και οφφ τοπικ. Ειναι αυτο που λενε ηταν στραβο το κλημα το'φαγε κι ο γαιδαρος.

Αντε καληνυχτα ρε παιδι και καλα νασαι και μην πολυσκας για ολα αυτα. Θυμησου τα αξιωματα - εγω ακολουθω μονο τα του Πυθαγορα για να εχω το κεφαλακι μου ησυχο.

;)
 
Θα κλείσω και εγώ γιατί για off topic το πήγαμε πολύ αργα: Δεν μπορείς πρώτα να εγκλωβίζεις τους χαρακτήρες σε τόσο στενά όρια (και εννοώ κοινωνικά) και μετά να χρησιοποιήσεις μία λύση υιοθεσίας για τους αποδεσμεύσεις. Α και ο περίγυρος (αυτές οι συντηρητικές της κοινωνίας που σε αποκαλούν παιδί του στάβλου και λένε τη λέξη ορφανό όχι με συμπόνια αλλά με την απέχθεια της κοινωνικής απαξίωσης να είναθ ξαφνικά οκευ) Αυτό έρχεται σε πλήρη ρήξη με όλη την ιστόρία την οποία και έπλεξε η ίδια η συγγραφέας. Και περνάει επίσης και αντιπαιδαγωγικά μηνύματα. Και θα σας πάω και λίγο παρακάτω. Γιατί η Μιζούκι βάζει τον Άλμπερτ τελευταία στιγμή να αποκαλύπτεται ως θείος Ουίλλιαμ; Γιατί ο Άλμπερτ είναι προορισμένος να είναι ο θείος Ουίλλιαμ, ο αγνός και άσπιλος πρίγκιπας του λόφου.

Συζήτηση κάνουμε.

PS Δεν έχω αξιώσεις αλλά ούτε και φαντασιώσεις.
 
Πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα :) Μπορει η Μιζουκι να τα εκανε σαλατα με την ιστορια, αλλα καθε μερα μαθαινω ολο και περισσοτερο χρησιμα πραγματα. Τωρα ξερω ποιους μπορω και δεν μπορω να παντρευτω :clap: Χαρα στο κουραγιο σας κοριτσια: εχετε ψαξει πολυ σοβαρα το θεμα :thumbup:

Οπως εχει γραφτει, ενα manga εγραψε η γυναικα. Ασχετο που εμεις κολλησαμε :wait2: Ας προσεχαμε :banghead:
 
Δηλαδη συγγνωμη Δομνικη,

αμα σε υιοθετησω και μετα σε ερωτευτω και θελω να σε παντρευτω, θες να πεις πως θα με απορριψεις;;;;;

;)
 
Xmmm... εξαρτάται πού θέλεις να γίνει ο γάμος... Στην Ελλάδα σε κανένα νησάκι μόνο... και με τα κανάλια παρόντα... :rofl: :rofl: :rofl:

Και για να ξαναγυρίσουμε στο τόπικ μας:

Ο Τέρρυ μάλλον δεν ήθελε να είναι με την Κάντυ, αλλά ούτε και η Κάντυ μαζί του και αυτό επιβεβαιώθηκε στο Ρόκστοουν όπου ο καθένας τράβηξε το διαφορετικό του δρόμο που είχε επιλέξει κανα χρόνο πριν :

Η Κάντυ να γίνει χρήσιμη πολίτης στην κοινωνία και δη στο ορφανοτροφείο και ο Τέρρυ ηθοποιός μεγάλης κλάσης. :cool:

Οι δρόμοι τους είχαν χωρίσει από τη φυγή του Τέρυ στο Λονδίνο...

Τώρα... αν ο κόσμος ήταν υπερβολικά μικρός και ξανασυναντήθηκαν δε σημαίνει πως τους ένωναν και πολλά πια πράγματα... Κάτι ξεθωριασμένες αναμνήσεις μόνο...
 
geobacter73 είπε:
Δηλαδη συγγνωμη Δομνικη,αμα σε υιοθετησω και μετα σε ερωτευτω και θελω να σε παντρευτω, θες να πεις πως θα με απορριψεις;;;;;

;)
Eγω??? Ποτέ!!!! Φυσικα επειδη ειμαι πανω απο 18 χρονων, ειναι λιγο δυσκολο να με υιοθετησεις :p Αλλα να σε απορριψω? Ποτέ των ποτών!!! Κατοικεις και στην αγαπημενη μου χωρα (στα ιερα χωματα) οποτε θα ειναι μεγαλη μου χαρα να εχουμε μια αισια καταληξη... :rofl:
 
Juanita είπε:
Xmmm... εξαρτάται πού θέλεις να γίνει ο γάμος... Στην Ελλάδα σε κανένα νησάκι μόνο... και με τα κανάλια παρόντα... :rofl: :rofl: :rofl:

Και για να ξαναγυρίσουμε στο τόπικ μας:

Ο Τέρρυ μάλλον δεν ήθελε να είναι με την Κάντυ, αλλά ούτε και η Κάντυ μαζί του και αυτό επιβεβαιώθηκε στο Ρόκστοουν όπου ο καθένας τράβηξε το διαφορετικό του δρόμο που είχε επιλέξει κανα χρόνο πριν :

Η Κάντυ να γίνει χρήσιμη πολίτης στην κοινωνία και δη στο ορφανοτροφείο και ο Τέρρυ ηθοποιός μεγάλης κλάσης. :cool:

Οι δρόμοι τους είχαν χωρίσει από τη φυγή του Τέρυ στο Λονδίνο...

Τώρα... αν ο κόσμος ήταν υπερβολικά μικρός και ξανασυναντήθηκαν δε σημαίνει πως τους ένωναν και πολλά πια πράγματα... Κάτι ξεθωριασμένες αναμνήσεις μόνο...
Καλέ εσύ στάζεις φαρμάκι! Αν ήταν δική σου η ιστορία θα τον είχες ξεκάνει κιόλας! Οκευ είπαμε είναι επικύνδινος για όσες είναι φαν του Άλμπερτ αλλλά όχι και έτσι βρε κορίτσι. Είπαμε..υπάρχει και μία ιστορία από κάτω όχι μόνο η φαντασία μας.
 
juliet είπε:
Καλέ εσύ στάζεις φαρμάκι! Αν ήταν δική σου η ιστορία θα τον είχες ξεκάνει κιόλας! Οκευ είπαμε είναι επικύνδινος για όσες είναι φαν του Άλμπερτ αλλλά όχι και έτσι βρε κορίτσι. Είπαμε..υπάρχει και μία ιστορία από κάτω όχι μόνο η φαντασία μας.
Επικίνδυνος;;;; 8)

Όχι καλέ... Ξέρεις τί κλάμα είχα ρίξει στις σκάλες;;; Και πόσο τους χαιρόμουν στο Κολέγιο;;; Βέβαια, είδα τα επεισόδια από το τέλος στην αρχή... κομματάκι ανάποδα... :xm: οπότε ξέροντας το τέλος δεν κόλλησα στη μέση...

Απλά, βλέπω πως υπάρχει και επόμενη μέρα... Δεν τελείωσαν τα πάντα στη Νέα Υόρκη...
 
Εμενα θα μου επιτρεψετε να μην ασχοληθω πλεον με το θεμα Αλμπερτ-Καντυ. Been there, done that, get sick now. Ειναι γνωστο το γουστο μου: δεν συμπαθω τον Τερρυ, δεν ταυτιζομαι με την Καντυ, ο μονος χαρακτηρας σε ολο το πανηγυρι που νιωθω και αγαπω ειναι ο Αλμπερτ. Του ευχομαι το καλυτερο, ο,τι και να ειναι αυτο! Ας μην παρει την Καντυ, θα τον παρω ΕΓΩ, χαλια ειναι, κακος, κακασχημος και αεργος, κατω τα χερια σας. :diablotin:

@ geobacter73: Η ανω-κατω τελεια στο ελληνικο πληκτρολογιο ειναι "shift+Q", darling. Και αμα θες ενα νεο φρεσκο ψηλο ξανθο γαλανο μαναρι μετα τον Αλμπερτ μας, παρε εναν Eric Northman... ;)

wptruebloods214.jpg


κατα κοσμον Alexander Skarsgard. Εεε... Geo??? Eνα 'a' με κυκλακι απο πανω πού το βρισκω στο αγγλικο/σκανδιναβικο πληκτρολογιο?? χιχιχιχι

:cool:
 
Juanita είπε:
Επικίνδυνος;;;; 8)
Όχι καλέ... Ξέρεις τί κλάμα είχα ρίξει στις σκάλες;;; Και πόσο τους χαιρόμουν στο Κολέγιο;;; Βέβαια, είδα τα επεισόδια από το τέλος στην αρχή... κομματάκι ανάποδα... :xm: οπότε ξέροντας το τέλος δεν κόλλησα στη μέση...

Απλά, βλέπω πως υπάρχει και επόμενη μέρα... Δεν τελείωσαν τα πάντα στη Νέα Υόρκη...
Φυσικά και δεν τελείωσαν αλλά μην τους απογυμνώνεις και όλας από τα συναίσθηματα τους που είναι πολύ έντονα ακόμα και στο τέλος. Άλλωστε αυτά τα συναισθήματα τους τα προσδίδει η Μιζούκι και τα εκμεταλεύεται η Μιζούκι για να μας σύρει από το τρίτο περιοδικό ως και το ένατο. Μη συγχυστώ τώρα (με την τρελογιαπωνέζα)! Αν ήθελε να τους τελειώσει άνευ πόνου και άνευ μετάνιας γιατί δεν το έκανε σε φάση :

-Τέρυ πόσο χάρηκα που σε ξαναείδα. Τώρα θα γυρίσω στο νοσοκομείο.

-Κάντυ η Σουζάνα με χρειάζεται και να πρέπει και εγώ να φύγω τώρα..

Αλλά έβαλε τη μία κομματιάζεται μόλις βλέπει τις εφημερίδες, τον άλλο να ανεβάζει μεθυσμένος παραστάσεις στη μέση του πουθενά και ακόμα στο τέλος στα γράμματα να μην μπορεί η Κάντυ ούτε την παράσταση να παρακολουθήσει και να καμαρώσει τον πρώην σε καινούριες εμπειρίες. Μόνο αναίμακτα δεν τους χώρισε η @@@@
 
Arwyn-t είπε:
...Ας μην παρει την Καντυ, θα τον παρω ΕΓΩ, χαλια ειναι, κακος, κακασχημος και αεργος, κατω τα χερια σας. :diablotin:
[οφ τόπικ] Και αυτό είναι το καλύτερο για τον Άλμπερτ;;; 8)

Ο Χ Ι ! κυρία μου...
bf2.gif


Θα τον μοιραστούμε όλες μαζί... Σολομώντειος λύση... :D [/οφ τοπικ]

icon1.gif


Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο juliet

Φυσικά και δεν τελείωσαν αλλά μην τους απογυμνώνεις και όλας από τα συναίσθηματα τους που είναι πολύ έντονα ακόμα και στο τέλος. Άλλωστε αυτά τα συναισθήματα τους τα προσδίδει η Μιζούκι και τα εκμεταλεύεται η Μιζούκι για να μας σύρει από το τρίτο περιοδικό ως και το ένατο. Μη συγχυστώ τώρα (με την τρελογιαπωνέζα)! Αν ήθελε να τους τελειώσει άνευ πόνου και άνευ μετάνιας γιατί δεν το έκανε σε φάση :

-Τέρυ πόσο χάρηκα που σε ξαναείδα. Τώρα θα γυρίσω στο νοσοκομείο.

-Κάντυ η Σουζάνα με χρειάζεται και να πρέπει και εγώ να φύγω τώρα..

Αλλά έβαλε τη μία κομματιάζεται μόλις βλέπει τις εφημερίδες, τον άλλο να ανεβάζει μεθυσμένος παραστάσεις στη μέση του πουθενά και ακόμα στο τέλος στα γράμματα να μην μπορεί η Κάντυ ούτε την παράσταση να παρακολουθήσει και να καμαρώσει τον πρώην σε καινούριες εμπειρίες. Μόνο αναίμακτα δεν τους χώρισε η @@@@

Δεν τους απογυμνώνω... Ίσα ίσα...

Θεωρώ πως όσα χρόνια και να περάσουν (λέμε τώρα) για την Κάντυ ο Τέρρυ θα παραμένει ένας μεγάλος έρωτας, ένα σημείο αναφοράς, μιά υπέροχη νότα στη ζωή της.... Μόνο που θα τον σκέφτεται με αγάπη, όπως αναπολεί ο καθένας μας τους περασμένους μας έρωτες...

__________________
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
juliet είπε:
Φυσικά και δεν τελείωσαν αλλά μην τους απογυμνώνεις και όλας από τα συναίσθηματα τους που είναι πολύ έντονα ακόμα και στο τέλος. Άλλωστε αυτά τα συναισθήματα τους τα προσδίδει η Μιζούκι και τα εκμεταλεύεται η Μιζούκι για να μας σύρει από το τρίτο περιοδικό ως και το ένατο. Μη συγχυστώ τώρα (με την τρελογιαπωνέζα)! Αν ήθελε να τους τελειώσει άνευ πόνου και άνευ μετάνιας γιατί δεν το έκανε σε φάση :-Τέρυ πόσο χάρηκα που σε ξαναείδα. Τώρα θα γυρίσω στο νοσοκομείο.

-Κάντυ η Σουζάνα με χρειάζεται και να πρέπει και εγώ να φύγω τώρα..

Αλλά έβαλε τη μία κομματιάζεται μόλις βλέπει τις εφημερίδες, τον άλλο να ανεβάζει μεθυσμένος παραστάσεις στη μέση του πουθενά και ακόμα στο τέλος στα γράμματα να μην μπορεί η Κάντυ ούτε την παράσταση να παρακολουθήσει και να καμαρώσει τον πρώην σε καινούριες εμπειρίες. Μόνο αναίμακτα δεν τους χώρισε η @@@@

Δεν τους απογυμνώνω... Ίσα ίσα...

Θεωρώ πως όσα χρόνια και να περάσουν (λέμε τώρα) για την Κάντυ ο Τέρρυ θα παραμένει ένας μεγάλος έρωτας, ένα σημείο αναφοράς, μιά υπέροχη νότα στη ζωή της.... Μόνο που θα τον σκέφτεται με αγάπη, όπως αναπολεί ο καθένας μας τους περασμένους μας έρωτες...
 
Juanita είπε:
[οφ τόπικ] Και αυτό είναι το καλύτερο για τον Άλμπερτ;;; 8)
Ο Χ Ι ! κυρία μου...
bf2.gif


Θα τον μοιραστούμε όλες μαζί... Σολομώντειος λύση... :D [/οφ τοπικ]

Οχι και Σολομωντειος, βρε Χουανιτα μ' ! Φετουλες σαν αρνακι θα τον κανουμε τον ανθρωπο??? Θα βαλουμε προγραμμα εβδομαδας και ωρες κατοχης! Μια εσυ, μια η Geo, μια εγω! Δικαια και ολοκληρα πραματα!

:rofl: :rofl: :rofl:
 
Πίσω
Μπλουζα