Καποτε ναι ηταν ωραια, σημερα με τιποτα δεν την λες, δυστυχως πληρης αλλοιωση χαρακτηριστικων και γιαυτο δεν ευθυνεται μονο το περασμα του χρονου φταινε και οι ανθρωποι!bambinella 100 είπε:Aδικο εχω που τη λεω θεα;
Καποτε ναι ηταν ωραια, σημερα με τιποτα δεν την λες, δυστυχως πληρης αλλοιωση χαρακτηριστικων και γιαυτο δεν ευθυνεται μονο το περασμα του χρονου φταινε και οι ανθρωποι!bambinella 100 είπε:Aδικο εχω που τη λεω θεα;
1943????!!!Mεσα στην κοτοχη??ειχε καποιος χρηματα να αγορασει περιοδικο??? recry:Δημήτρης Σκορπιός είπε:Αρκετά παλαιό τεύχος...δεν συμφωνείτε?? Προβολή συνημμένου 113286 Προβολή συνημμένου 113287 Προβολή συνημμένου 113288
Αυτο που με "χαλαει" πολυ στην σημερινη Ζωη ειναι το κοντο μαλλι,που της αφαιρει πολυ απο θηλυκοτητα και ομορφια...vanessa είπε:Καποτε ναι ηταν ωραια, σημερα με τιποτα δεν την λες, δυστυχως πληρης αλλοιωση χαρακτηριστικων και γιαυτο δεν ευθυνεται μονο το περασμα του χρονου φταινε και οι ανθρωποι!
Ναι εντύπωση μου εκανε και μένα...ελάχιστοι πολιτες σίγουρα...angel_grig είπε:1943????!!!Mεσα στην κοτοχη??ειχε καποιος χρηματα να αγορασει περιοδικο??? recry:
Αυτο που με "χαλαει" πολυ στην σημερινη Ζωη ειναι το κοντο μαλλι,που της αφαιρει πολυ απο θηλυκοτητα και ομορφια...
Η ζωή δεν είχε σταματήσει επί Κατοχής και συνέχιζε τους καθημερινούς της ρυθμούς όσο ήταν δυνατό. Και χρήματα υπήρχαν και περιοδικά κυκλοφορούσαν και στο θέατρο πήγαιναν οι άνθρωποι. Και παντρεύονταν και διασκέδαζαν και έκαναν παιδιά. Και δεν ήταν όλοι ή δοσίλογοι και μαυραγορίτες ή αντάρτες στα βουνά.angel_grig και Δημήτρης Σκορπιός είπε:1943????!!!Mεσα στην κοτοχη??ειχε καποιος χρηματα να αγορασει περιοδικο???Ναι εντύπωση μου εκανε και μένα...ελάχιστοι πολιτες σίγουρα...
Πολύ σωστά! Και όσο και αν ακούγεται κάπως παράξενο, οι κινηματογράφοι και τα θέατρα είχαν πολύ πέραση...elephadas είπε:Η ζωή δεν είχε σταματήσει επί Κατοχής και συνέχιζε τους καθημερινούς της ρυθμούς όσο ήταν δυνατό. Και χρήματα υπήρχαν και περιοδικά κυκλοφορούσαν και στο θέατρο πήγαιναν οι άνθρωποι. Και παντρεύονταν και διασκέδαζαν και έκαναν παιδιά. Και δεν ήταν όλοι ή δοσίλογοι και μαυραγορίτες ή αντάρτες στα βουνά.
Λεφτα υπηρχαν. Φαι δεν υπηρχε. Οποτε διαβαζες το περιοδικακι σου για να περασει η ωρα και να ξεχασεις για λιγο την λιγουρα.angel_grig είπε:1943????!!!Mεσα στην κοτοχη??ειχε καποιος χρηματα να αγορασει περιοδικο??? recry:
H εικόνα που εχω εγώ ειναι διαφορετική,βασιζόμενη στις αφηγήσεις του πατέρα μου (που δεν ζει πια),που περιμενε με το ντενεκάκι στο συσσίτιο(μιλάω για την Αθήνα βέβαια...)elephadas είπε:Η ζωή δεν είχε σταματήσει επί Κατοχής και συνέχιζε τους καθημερινούς της ρυθμούς όσο ήταν δυνατό. Και χρήματα υπήρχαν και περιοδικά κυκλοφορούσαν και στο θέατρο πήγαιναν οι άνθρωποι. Και παντρεύονταν και διασκέδαζαν και έκαναν παιδιά. Και δεν ήταν όλοι ή δοσίλογοι και μαυραγορίτες ή αντάρτες στα βουνά.