αυτη την εκφραση χρησιμοποιουσε η Μαλβινακαι απο κει ειναι το κλοπυ ραιτ..αυτο που φανταζεσαι ΜΗΝ το φανταζεσαι.αν ηθελα..αυτο που φανταζεσαι,δεν θα εκανα παρακατω σχολια.Με τον μακαριτη τον Ζαμπετα το Γιωργη καλα τα πηγαινες?alkis21 είπε:Δεν είμαι mod αλλά θα σε παρακαλούσα να προσέχεις τις εκφράσεις σου εδώ μέσα.
Wally είπε:...
Μαντευετε φυσικα ποιο εξαιρω
Νομίζω έχουμε την πρώτη υποψηφιότητα συνθέτη για του χρόνου!!!Wally είπε:Το τραγουδι της Νορβηγιας ηταν φρικτο και το εφτιαχνε ο οποιοσδηποτε μουρμουριζοντας...Το ιδιο ισχυει για ολα τα κομματια του θεσμου, εδω και χρονια.
Δεν κατάλαβα λέξη από όσα είπες.don dokken είπε:αυτη την εκφραση χρησιμοποιουσε η Μαλβινακαι απο κει ειναι το κλοπυ ραιτ..αυτο που φανταζεσαι ΜΗΝ το φανταζεσαι.αν ηθελα..αυτο που φανταζεσαι,δεν θα εκανα παρακατω σχολια.Με τον μακαριτη τον Ζαμπετα το Γιωργη καλα τα πηγαινες?
Το να τους πούμε "έγχρωμους" είναι ρατσιστικό !Wally είπε:Για να πω και την αληθεια ουτε το "εγχρωμη" το θεωρω ιδιαιτερα τιμητικο...αλλα το παμε offtopic...
Μαλβινα= Μαλβινα Καραλη..τις αποκαλουσε ετσι σχεδον καθημερινα Ζαμπετας"ο αραπης,ο μαυρος ο σκυλος ,ο ταμ(Χ3) ρατσιστομουτρα και αυτοι..οχι μαγκιτσες και εξυπναδουλες σε μενα..ειχα 2 φορες σχεση στη ζωη μου με "εγχρωμες γυναικες"και η συζυγος τυγχανει αλλοφυλη..αν εχω οικειοτητα,φυσικα και θα την αποκαλεσω ετσι..οπως μπορω να πω εναν φιλο μου"καραφλα"αν ειναι ξυπολητο κρανιο..αν το πω στο δρομο σημαινει οτι "ψαχνομαι.."για κατι..οπως εσυ καλη ωρα..δεν υπαρχει δικαιολογια εν ετι 2879 αν δεν κατανοεις το χιουμορ που δεν ειναι ιδιο με αυτο που εσυ αποκαλεις χιουμορ..αν διαθετεις.ξεφυγα,αλλα επρεπε να απαντησω.alkis21 είπε:Δεν κατάλαβα λέξη από όσα είπες.
Η ουσία είναι πως δεν υπάρχει δικαιολογία για την χρησιμοποίηση τέτοιων εκφράσεων εν έτη 2009, κι αν πιστεύεις το αντίθετο σου προτείνω να αποκαλέσεις έτσι την επόμενη έγχρωμη γυναίκα που θα συναντήσεις στο δρόμο. Κατά προτίμηση μία που θα συνοδεύεται από τον άντρα της και 2-3 φίλους τους.