Προσωπικα το θυμαμαι παρα πολυ καλα φιλε video80 γιατι βλεπω και ξαναβλεπω πολυ συχνα τους μεν και τους δεν.Eιναι το επεισοδιο που οι σταματηδες εχουν παρει ενα τηλεσκοπιο και βλεπουν απεναντι τον γειτονα σε ενα δειπνο με μια γυναικα.Την αλλη μερα φωναζουν και το ζευγος δαγκα και βλεπουν ξανα το ιδιο σκηνικο αλλα με αλλη γυναικα.Στη συνεχεια νομιζουν οτι της σκοτωνει και μπενουν στο σπιτι του με πρωτο τον τιμο που και καλα παει να ραντισει στην πολυκατοικια για κατσαριδες.Παρακατω πηδαει απο το παραθυρο και σπαει και το ποδι του.Πολυ καλο επεισοδιο απο τα αγαπημενα μου.Οι μεν και οι δεν και τα 7 κακα της μοιρας μου+ολα τα κακα της μοιρας μου ειναι οι αγαπημενες μου κωμικες σειρες.Ευτυχως εχω ολα τα επεισοδια και της βλεπω συνεχεια.video80 είπε:Το χθεσινό επισοδειο ειταν το "Παλαμάρι του Βαρκάρη" με guest τον Σάκη μπουλά και το συμερινό ειταν η " Κληρονομιά της Τερέζ " με guest τον αειμνηστο Αποστολο Σουγλάκο.
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινοσω οτι τα έγραψα στο βιντεο αμφότερα!!!
Επήσεις είδα χθές το επισόδειο " Ο δολοφόνος με τις κούκλες " ,επικερο το θέμα ειδικά στην αμερική οπου απο οτι διαβάζω ο αντρικός πλυθησμός εκει αναζητά την άψηχη γυναικεια παρουσία στο σπιτι του!
Προκειται για ενα αντρα λοιπον διαζευγμένο ,οπου είχε λαλήσει και έκλεβε κάθε μέρα και μια διαφορετική κουκλα βιτρινας ,ποτε ξανθιά ποτε μελαχρινή ,πότε κοκκινομάλα, την εβαζε στο τραπέζι ,τρώγανε πηνανε χορεύανε κανανε έρωτα και την επομενη μέρα την επεστρεφε!!! Σε πολλούς θα θυμίσει λίγο τον Στραγγαλιστή της Συγγρου ,εδώ ομως η διαφορά ειναι οτι δεν μιλάμε για εκγληματία!
Αγαπητοι φίλοι των Μεν και των δέν το γνωρίζεται το επισόδειο?
Eχετε κολλήσει ολοι στο..."μάτι" χεχε. Ξαναείδα το επισοδειο και σημερα ,είναι ξεκάθαρο οτι θέλει να περάσει αυτό το μύνημα ,το οτι καποιοι άντρες θέλουν αυτή τη βουβή παρουσία της γυναικας! Εν έτη 1995 προσέξτε απο τα έλαχιστα επισόδεια με κοινονικό μύνημα. Απο τότε πιστεύω οτι γενικά ο ανθρωπος απομονονετε όλο και περισσότερο!!Rakeesh είπε:Ναι στο συγκεκριμενο επεισοδιο παντα κατι συνεβαινε και ο Τιμος επεφτε απο το παραθυρο 4-5 φορες
Ωρέα ιδέα! Πάντος εγώ δεν έχω προβλημα να γραφω σε αυτό εδώ το thread για τις νέες επαναλήψεις του σήριαλ. Εσύ ενοεις να ανοιξει καποιο άλλο thread ?Rakeesh είπε:Video80 θα μπορουσες να γραψεις κατι σαν episode guide για τη σειρα