Οι Μεν και Οι Δεν (1993 ANT1)

απ τα αγαπημενα μου επεισοδια το ανήθικη πρόταση
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φίλε Θάνο, στο φόρουμ μας απαγορεύονται βιντεάκια από σάιτς όπως youtube ktl που περιέχουν ΟΛΟΚΛΗΡΑ επεισόδια... ;)

Αποσπάσματα μπορείς να βάλεις αν θες.
 
παιζει επαναληψη καθε Σαββατο και Κυριακη στις 8 το πρωι
 
Όταν έπαιζε την έβλεπα. Τώρα όμως, μετά από τόσα χρόνια πιστεύω ότι η σειρά... δεν βλέπεται! Κλασσική σειρά Χάρη Ρώμα με τους γνωστούς διαλόγους και τα παιχνίδια με τις λέξεις.
 
Το χθεσινό επισοδειο ειταν το "Παλαμάρι του Βαρκάρη" με guest τον Σάκη μπουλά

και το συμερινό ειταν η " Κληρονομιά της Τερέζ " με guest τον αειμνηστο Αποστολο Σουγλάκο.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινοσω οτι τα έγραψα στο βιντεο αμφότερα!!!

Επήσεις είδα χθές το επισόδειο " Ο δολοφόνος με τις κούκλες " ,επικερο το θέμα ειδικά στην αμερική οπου απο οτι διαβάζω ο αντρικός πλυθησμός εκει αναζητά την άψηχη γυναικεια παρουσία στο σπιτι του!

Προκειται για ενα αντρα λοιπον διαζευγμένο ,οπου είχε λαλήσει και έκλεβε κάθε μέρα και μια διαφορετική κουκλα βιτρινας ,ποτε ξανθιά ποτε μελαχρινή ,πότε κοκκινομάλα, την εβαζε στο τραπέζι ,τρώγανε πηνανε χορεύανε κανανε έρωτα και την επομενη μέρα την επεστρεφε!!! Σε πολλούς θα θυμίσει λίγο τον Στραγγαλιστή της Συγγρου ,εδώ ομως η διαφορά ειναι οτι δεν μιλάμε για εκγληματία!

Αγαπητοι φίλοι των Μεν και των δέν το γνωρίζεται το επισόδειο?
 
video80 είπε:
Το χθεσινό επισοδειο ειταν το "Παλαμάρι του Βαρκάρη" με guest τον Σάκη μπουλά και το συμερινό ειταν η " Κληρονομιά της Τερέζ " με guest τον αειμνηστο Αποστολο Σουγλάκο.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινοσω οτι τα έγραψα στο βιντεο αμφότερα!!!

Επήσεις είδα χθές το επισόδειο " Ο δολοφόνος με τις κούκλες " ,επικερο το θέμα ειδικά στην αμερική οπου απο οτι διαβάζω ο αντρικός πλυθησμός εκει αναζητά την άψηχη γυναικεια παρουσία στο σπιτι του!

Προκειται για ενα αντρα λοιπον διαζευγμένο ,οπου είχε λαλήσει και έκλεβε κάθε μέρα και μια διαφορετική κουκλα βιτρινας ,ποτε ξανθιά ποτε μελαχρινή ,πότε κοκκινομάλα, την εβαζε στο τραπέζι ,τρώγανε πηνανε χορεύανε κανανε έρωτα και την επομενη μέρα την επεστρεφε!!! Σε πολλούς θα θυμίσει λίγο τον Στραγγαλιστή της Συγγρου ,εδώ ομως η διαφορά ειναι οτι δεν μιλάμε για εκγληματία!

Αγαπητοι φίλοι των Μεν και των δέν το γνωρίζεται το επισόδειο?
Προσωπικα το θυμαμαι παρα πολυ καλα φιλε video80 γιατι βλεπω και ξαναβλεπω πολυ συχνα τους μεν και τους δεν.Eιναι το επεισοδιο που οι σταματηδες εχουν παρει ενα τηλεσκοπιο και βλεπουν απεναντι τον γειτονα σε ενα δειπνο με μια γυναικα.Την αλλη μερα φωναζουν και το ζευγος δαγκα και βλεπουν ξανα το ιδιο σκηνικο αλλα με αλλη γυναικα.Στη συνεχεια νομιζουν οτι της σκοτωνει και μπενουν στο σπιτι του με πρωτο τον τιμο που και καλα παει να ραντισει στην πολυκατοικια για κατσαριδες.Παρακατω πηδαει απο το παραθυρο και σπαει και το ποδι του.Πολυ καλο επεισοδιο απο τα αγαπημενα μου.Οι μεν και οι δεν και τα 7 κακα της μοιρας μου+ολα τα κακα της μοιρας μου ειναι οι αγαπημενες μου κωμικες σειρες.Ευτυχως εχω ολα τα επεισοδια και της βλεπω συνεχεια.
 
Ναι στο συγκεκριμενο επεισοδιο παντα κατι συνεβαινε και ο Τιμος επεφτε απο το παραθυρο 4-5 φορες :D
 
Rakeesh είπε:
Ναι στο συγκεκριμενο επεισοδιο παντα κατι συνεβαινε και ο Τιμος επεφτε απο το παραθυρο 4-5 φορες :D
Eχετε κολλήσει ολοι στο..."μάτι" χεχε. Ξαναείδα το επισοδειο και σημερα ,είναι ξεκάθαρο οτι θέλει να περάσει αυτό το μύνημα ,το οτι καποιοι άντρες θέλουν αυτή τη βουβή παρουσία της γυναικας! Εν έτη 1995 προσέξτε απο τα έλαχιστα επισόδεια με κοινονικό μύνημα. Απο τότε πιστεύω οτι γενικά ο ανθρωπος απομονονετε όλο και περισσότερο!!

Δεν θέλω να το δραματοποιοίσω ,ας συνεχήσει το thread με άλλα επισοδεια.

Αναμένω το επομενο Σ-Κ ποια θα επιλέξει ο σταθμος!
 
To συμερινό που επέλεξε ο ΑΝΤ-1 είταν "Ωρέα μου κυρία Σταμάτη" ,όχι απο τα καλλύτερα πάντος.

Ο Δαγγας είναι υποχρεομένος να μεταμορφόσει τη Νανά Σταμάτη σε αριστοκράτισσα προκειμένου να κερδίσει ενα στοιχιμα 10000000 δρχ απο ενα φίλο του πλουσιο εφοπλιστή.Θα κάνει το πάν σε αυτό το επισόδειο αλλά τελικά δεν θα τα καταφέρει! Ο λόγος? Προφανής! Ζηλέυουνε αμφότεροι οι σύζηγοι που τους βλέπυν ολη μέρα μαζί και θα συμαχήσουν (Τίμος-Βάνα) στο να χαλάσουν τα σχεδια του Δάγγα!

Αναμένουμε το αυριανό (μ αρέσει αυτη η αναδρομή στα 1990ς μέσα απο το σήριαλ)
 
Φίλοι των "Μεν και των Δεν" καλημέρα σας. Σχετικά με το σημερινό επισόδειο (στην κενούργια ωρα πιά) τίτλος " Ο ρόζ γατος".

Ανοιξη 1994 , ο τοτε υπουργος δημοσια τάξης Στέλιος Παπαθεμελής οριζει δια νόμου οραριο στα νυχτερινά κέντρα ,με το τραγουδάκι : Παπαθεμελή-Παπαθέμελη αποψε ενας ναυ...ς το κορμί σου απειλεί , να ειναι συνεχώς στην επικερότητα απο μικρους και μεγάλους!!!

Στο πνευμα της εποχής ανοιγει ξενιχτάδικο ονοματι " Ρόζ γάτος" στο 2αρι των Σταμάτιδων παράνομο φισικά ,με τη συμβολή και της...Βανούλας!Ολα γίνονται για τα φράγγα οπος καταλάβατε , Ομως η κατάσταση περιπλέκετε οταν ο Δάγγας ανακαλύπτει την Βανουλα ντιμμένη...γατα!Ο ιδιος νομίζει (και καλά κανει) οτι τον απατά! Ομως οι σταμάτηδες του στηνουν πλεκτάνες για να τον αποτρέψουν απο το να την βρεί και απο το να βρεί το παρανομο ξενιχτάδικο!!!

Απο ενα λάθος πελάτη τελικά ο Δάγγας μαθένει οτι το σπιτι των Σταμάτιδως έγινε παράνομο ξενιχτάδικο ,οπου στην αρχή απειλει με μυνήσεις αλλά οταν μαθένει το ποσα κερδίζουν τότε (φισικά) αλλάζει γνωμη!

Μεταξή των μπουζουκοτράγουδων ακούγετε και το "ειναι γάτα,είναι γάτα ο κοντος με τη γραβάτα, το οποιο οπος είναι γνωστό είχσε ωγει μια 10ετια πιο πριν.(διαχρονικό).
 
Video80 θα μπορουσες να γραψεις κατι σαν episode guide για τη σειρα :)
 
Rakeesh είπε:
Video80 θα μπορουσες να γραψεις κατι σαν episode guide για τη σειρα :)
Ωρέα ιδέα! Πάντος εγώ δεν έχω προβλημα να γραφω σε αυτό εδώ το thread για τις νέες επαναλήψεις του σήριαλ. Εσύ ενοεις να ανοιξει καποιο άλλο thread ?

Σύμφωνα με την εκγυκλοπέδεια του ιντερνετ ακολουθεί το επισόδειο " Το βαπορι απο την περσία".
 
Σήμερα Σάββατο 5/11/2011 και το ταξίδι στο 1994 συνεχίστικε (και μάλιστα με 2 επισόδεια)

1) "Το βαπόρι απ την Περσία" Guest Aλέξανδρος Μυλωνάς. λίγα λόγια :

O Τόμας ξεφορτώνετε μια γλάστρα με χασισοδεντρο δινοντας την στο φιλο του Τιμο ο οποιος ανιποψιαστος το παει σπιτι του εκει ομως μαζι με τι Νανά θα διαπιστόσουν οτι προκειτε για ναρκοτικο, χωρις ενδιασμούς προσπαθουν να το πασάρουν στην ηλίθια Βάνα Δαγγα οπου φισικα εκεινη το δέχτε σαν δώρο (και οτι επροκειτο για μια απλη γλάστρα) ,έλα ομως που καταυθάνει ο Διονυσης και μάλιστα με τον φίλο του διευθηντή του σώματος διοξης ναρκοτικών!!Για να μην σας κουράσω ,δεν καταλαβένεις κανεις οτι επροκειτο για χασισοδεντρο και το βάζουν στο φαγητο τους οπου τρώνε -γίνονται ολοι μες στην μαστουρα της πρέζας-και ο μπάτσος το περνει την άλλη μερα στο γραφειο του. Τα 2 ζευγάρια γνωρίζοντας οτι ειναι για τα καλά μπλεγμένα πορσπαθουν (ανεπιτιχώς) ο καθένας μονος του να κλέψουν τη γλάστρα απο το γραφειο του αστυνομικού!!

Εν τέλη γινετε party στο τμήμα και βάζουν στο φαγήτο τους οι μπάτσοι Όλο το φυτο!!!

Ο σουρεαλισμός σε ολο του το μεγαλειο ,ειπαμε ενταξει μπορεί να μην ξερουν οι αστυνομικοι ,αλλά οχι και τόσο ανυποψίαστοι!!!

2) "το πρωσωπο της ημέρας" Guest Ρήγας Αξέλος ,Θανάσης ζέρβας

Ο Δυιονίσης κανει μια καλή πράξη σώζωντας μια γριουλα στο δρομο και θα γίνει αυτομάτος το πρώσωπο της ημέρας ,βγενει στην εκπομπή του τοτε 60 λεπτα χωρίς μοντάζ (360 λεπτά χωρις μοντάζ!!) του Χαρδαβελλα ή αλλιώς Καραβελλα!!

Ελα ομως που τη δοξα θα την παρει ο φτοχώς γείτονας Τίμος Σταμάτης βγένοντας στην εκπομπή και καταγγέλοντας το σάποιο σήστημα της πλουτοκρατίας!!ενα θεμα που συγκινισε το πανελληνιο και ετσι προσωπο της ημέρας γινετε ο Τίμος Σταμάτης. απο τότε επήνημοι και ανονιμοι θα στέλνουν δωρεες χρηματα ρουχα και τροφιμα στο σπιτι των Σταματιδων αλλά και του Δάγγα! Ο Δάγγας εχει τετοιο μίσος οπου εκμεταλευομενος τη δύλωση του Τίμου στη τηλεώρασι οτι εχει σκοπο να αυτοκτονήσει ,του στηνει πλεκτανη για να τον σκωτώσει και να φανει στα αυτοκτονία!!!Φισικά δεν τα καταφέρνει και αυτή τη φορά βγένει για 2η φορά κερδισμένος ο Τίμος γιατί απο συμπτωση εξαρθρωνει σπειρα εμπορων ναρκωτικών και γινετε ήρωας! Ο Δαγγας στα προθυρα του εγγεφαλικού και ΤΕΛΟΣ!
 
Συμερινό επισόδειο το "Ανύθηκη πρόταση" Με Guest τον Κώστα Δίγγα και Γιώργο Παρμαξιζόγλου.

Ενα απο τα καλλήτερα επισόδεια της σειράς :

Ο τίμος χανει στα χαρτιά 2000000 δρχ. τα οποια ειχε δανιστεί απο πλούσιο βιομήχανο ,με αντάλαγμα τη γυναικα του για 1 νύχτα ,μολις το μαθένει η Νανά γινετε έξαλη. Το ζευγος Σταματη προκειμενου να γλιτόσει απο αυτή την ταπηνοτική πράξη καταφεύγει στη γνωστή τράκα στον δάγγα να ζητήσει τα 2000000 δρχ. ,ομως ο Δάγγας ευεστητοποιοιται(περιεργο) και προτιθετε να μεσολαβήσει για διακανονισμό να δεινει με δόσεις το χρέος ο Τιμος στον πλουσιο δανηστή!

Στο μεταξή οι 2 γυνέκες των ζευγαριών πιστεύουνε οτι επροκειτο για καποιον γερο και κακιασμενο πλουσιο, στην πραγματικοτητα ανακαλίπτουν το ακριβώς αντίθετο ,οποτε χωρις ενδιασμους θα πάνε στο ραντεβου ,καθώς ο πλούσιος ενυσχιει την προταση του και θέλει και τις 2 κιρίες με αντάλαγμα αλλα 20000000 δρχ απο τον Δάγγα!

Εν τέλη οι συζυγοι εχουν τιψεις που τις στειλανε και πανε αμέσως στη σοιτα του πλουσιου να σκισουν τα συμβολαια και να του τα πετάξουν στα μουτρα! Εκει ανακαλίπτουν οτι αυτος τους...έπεζε και αυτους αλλά και τις γυνέκες τους!Και οτι δεν είχε προθεση να κανει σεξ μαζι τους!!!
 
Την καλημέρα μου στο Thread.

Χθές Σάββατο είχε 2 επισόδεια.

1) "Μπούμ" με guest το Χρ.Συμαρδάνη ,πρεπει να διαβάζουν το φορουμ εκει στον Αντ-1 ,επέλεξαν επισόδειο οπου το αναλήσαμε τις προάλλες.

Οriginal τιτλος του είναι το "Μπούμ" και όχι " Ο δολοφόνος με τις κούκλες "

2)"Ο θυσαυρός του μακαρήτη" μέτριο επισόδειο κατάτη γνώμη μου.

Εαν μπάρμας του Διονήση αφήνει κληρονομιά ενα μπαούλο το οποιο επιφανιακά δεν κρύβει κατι ,ομως βαθειά στον πάτο έχει χρυσές λίρες!

Τα συμερινά :

1)"To ελιξίριο του έρωτα" ,ενα επισοδειο που θυμαμε πολυ καλά.

Η Νανά και η Βάνα προκειμένου να τονόσουν τη σεξουαλική τους ζωή καταφεύγουν σε μαγισσα με μαγικά φιλτρα του έρωτα (ονοματι Morgana) ,ομως κανουν το λάθος και δινουν το μαντζουνι τι λάθος στιγμη.Γιατι η επιδραση του φίλτρου ποιανει σε αυτον που κοιτάς την 1η φορά!!

Για να μην τα πολιλογώ ,μπεκονται τα μπουτια των 2 ζευγαριών! Αρχικά λισάει ο Δυονίσης για την Βάνα ,μετά η Βάνα για τον Τίμο και μετά ο Τιμος για το...Δυονίση! Το επισόδειο τελιώνει μολις τελιόσει και η επιδραση του φίλτρου.

2)"Διαζύγιο αλλά Σταμάτιδες"

Σε αυτό το επισόδειο προσπιειται το ζεύγος Σταμάτη οτι χωρίζουν για να φανε οσο περισσότερα λευτά απο τον Δάγγα.Αρκετά προβλεψιμο.

Μεχρι και καλουνε πορνη πολιτελειας ,οτι και καλά ειναι ερωμένη του Τίμου.Ο Δάγγας ιποψιασμένος οπος πάντα καταλαβένει την κομπίνα και στο τέλος βγένει αυτος κερδισμένος κλεβοντας απο τον Τίμο κατι ομολογα 1000000.
 
Kαλημέρα στο thread ,για τους λάτρεις της σειράς στη σημερινή επανάληψη δεν τιρήθηκε η σειρά (των επισοδείων)

1)Μαθήματα ποιανου , και

2)Κάθε κανάλι και...καημός ,εδώ θέλω να σχολιασω λίγο :

Πρώτοι μήνες του 1995 και το NEW CHANELL ανοιγει το δρομο για την Τrash-TV ,είταν η εποχή οπου ξεπετάγονται μικρά καναλια στο στύλ του Τrash με εκπομπές που θυμομαστε όλοι μας.Το επισόδειο αυτό ειναι στο κλιμα της εποχής και ανοιγει το "Καναλι 69" με ιδιοκτήτη παραγωγο καποιον εντελός τυχαιο κύριο νικιτή του ΤΖΑΚ-ΠΟΤ ,ο οποιος οντας ψονάρα επενδειει τα χρήματα του σε σταθμό!Διορίζει τον δάγγα ώς Γενικων καθηκόντον ,ο οποιος βέβεα τον φλομόνει στο ψέμα λέγοντας του οτι επέλεξε ατομα του CNN ή του ΒΒC ,ενώ στην πραγματικότητα ειναι η γνωστή 4άδα.

Βλέποντας ο ιδιοκτήτης τα σκουπιδια που πέζονται στο κανάλι ειναι στα προθυρα της αυτοκτονίας ,και εκει που παει να δώσει τελος ,ερχετε ο Δάγγας και του λέει οτι άρεσε στον κόσμο ολη αυτή η προσπαθεια και οτι εσκησε στην τηλεθέαση!

Στην πραγματικότητα τα κανάλια αυτά δεν ειχαν την τρελή τηλεθέαση. Είχαν κοινο ,αλλά ενταξει οχι ευρύ!

Εμένα μου αρεσαν γιατί εκει συναντούσες ατομα της...διπλανής πορτας! (Για να μην αναφέρω τις ατελίωτες ώρες ελληνικού βιντεο).
 
Θυμαμαι το επεισοδιο με το καναλι 69. Σατιριζε ενα φαινομενο της εποχης. Σημεια των τότε καιρών :)
 
Είχα κερό να ποστάρω στο thread ,απλά να πώ οτι ακουλουθείτε η χρονολογική σειρά των επισοδείων ,που προβάλονται κάθε Σ-Κ 8 με 9 το πρωι ,σήμερα έδειξε τα : 1) O υποκόμης του...Σάσεξ , και 2)Το μαύρο τους το...Γκάλι!

Στο φθινόπορο του 1995 είμαστε πια και η σειρά (λογικό) βρισκετε σε παρακμή ,το δευτερο επισόδειο με θέμα το μπάσκετ πολύ νοσταλγικό ,αλλά και πολύ ...σούπα για την εποχή. Είταν η εποχή οπου γεμίζαν ασφιχτικά τα παρκέ.

Ο Δάγγας λοιπον αποφασίζει να φτιαξει ομαδα μπάσκετ ,αλλά (βεβέως...βεβέως) με το χαμηλότερο δυνατό κόστος ,προσλαμβάνοντας για προπονητή τον Τίμο Τίμοβιτς (Ναί καλά καταλάβατε είναι ο Τίμος Σταμάτης) και πέρνοντας τα διαφορα παρτάλια της περιοχής -εντελώς δωρεάν- για να φτιάξει την ομάδα, και καλά προιγήθηκε προταση στον Νίκο Γκάλη αλλά αρνήθηκε, οπως και ο Γιάννης Ιωαννίδης...
 
Στο "Σεξουαλική παρενόχληση " που εδειξε σήμερα ο Κώστας Τσακωνας guest star και...μηλο της έριδος μεταξή της Βάνας και Νανάς! Ακόμα και σήμερα ρίχνω τρελό γέλιο με την ερμηνία αυτή!

"Εγώ φτεω που η φύση με έχει πρηκύσει με τόσα χαρήσματα" ? lol
 
Πίσω
Μπλουζα