Οι Μεν και Οι Δεν (1993 ANT1)

Προσθέτω και δεύτερη σχετική συνέντευξη της Άννας Κουρή στην ίδια ιστοσελίδα, που μιλάει για το πώς πήρε το ρόλο στη σειρά και τι της έχει μείνει από τότε:

http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=8&art_id=16527

(Ένα χρόνο έκαναν πρόβες; Εκπληκτικό!)
 
Κούκλα ακόμα και σήμερα,σχεδόν στα 50 της.Από τους Μεν Και Δεν,είδα πρόσφατα σχεδόν όλα τα επεισόδια.Όντως καταπληκτική δουλειά καλύτερη από το Κωνσταντίνου και Ελένης.Κρίμα να μην παίζεται σε επανάληψη.
 
thebest20 είπε:
Κρίμα να μην παίζεται σε επανάληψη...
...σε νορμάλ ώρα. Επανάληψη παιζόταν, τουλάχιστον μέχρι πριν κάτι σεζόν, αλλά ήταν πολύ νωρίς τα σαββατοκύριακα το πρωί. Οπότε δώρον άδωρον.
 
Καλησπέρα κι από μένα ,είμαι μεγάλος φαν των Μεν και Δεν(κι όχι μόνο) και συχνά θα γράφω κάποια πράγματα γι αυτήν την σπουδαία σειρά

-------------------------------------------------------------------

Μια από τις ιδιαιτερότητες των Μεν και Δεν ήταν οι δεκάδες μεταμφιέσεις και ρόλοι που υποδύονταν οι βασικοί χαρακτήρες ,εδώ ο Τίμος Σταμάτης (Στέλιος Μάινας)

67838348.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια σειρα που οπως και το Ρετιρέ όλοι την έβριζαν όταν παιζόταν αλλα τελικά έγινε καλτ. Οσο και να μην μας άρεσε πάντως νομίζω πως το εορταστικό ήταν πολύ καλό απο τα καλύτερα εορταστικά όλων των εποχών σε σειρά. Την είδα στις επαναλήψεις και δεν μου φάνηκε και τόαο κακή τελικά φταίει η νοσταλγία μάλλον. Οι ηθοποιοι όμως ήταν καλοί και οι 4.
 
Δεν είναι Κωνσταντίνος Τζουμας αλλά Κώστας Διγκας λέγετε
 
Πιθανολογώ πως η επιτυχία των Μεν και Δεν οφείλεται στον ίδιο λόγο που πέτυχαν και σειρές όπως Απαράδεκτοι ,Κωνσταντίνου και Ελένης κτλ

Αυτές οι σειρές ήταν γυρισμένες σε στούντιο με σταθερά πάντα σημεία δράσεις ,αυτό το στοιχείο λοιπόν κάνει αυτές τις σειρές πιο θεατρικές αισθητικά και γι αυτό έγινε πιο ελκυστικές στο κοινό,πέρα φυσικά των δυνατών σεναρίων και χαρακτήρων .

ΥΓ. Θα υπάρξει συνέχεια των Μεν και Δεν κι αυτό το θέλουν όλοι ,τα σενάρια είναι 2-3 αν θέλετε τα συζητάμε
 
Μετά από τόσα χρόνια θα γίνει η συνέχεια !!! Πάντως θα θελα να δω πως θα το παρουσιάσουν .... είμαι πολύ περίεργη
 
Τελικα η υπεροχη Τερεζ εφυγε απο καρκινο του δερματος.

Καημενο κουκλι!
 
Οτι θα υπαρξει συνεχεια ειναι σιγουρο η απλα ειναι μια ακομα φημη; Και να υπαρξει παντως που το ευχομαι γιατι γοπυσταρω τρελα μεν και οι δεν δεν το κοβω να ειναι στο ιδιο υφος.Ολοι μπορουν να παιξουν ανετα τους παλιους τοθυς ρολους ευκολα η δυσκολα αλλα τον μαινα ετσι οπως ειναι τωρα δεν μπορω να τον φανταστω ως τιμο :D
 
Eχοντας ολα τα επεισοδια της σειρας στην κατοχη μου και επειδη τα πεθυμησα ξεκινησα σημερα να τα βλεπω και εχω ενα θεματακι.Το επεισοδιο 20 ονομαζεται απιστια χωρις αξιοπρεπεια και στουν ουσια ειναι δυο μερη γιατι και το επεισοδιο 21 ειναι το δευτερο μερος και στην retro DB το ονομαζει απιστια χωρις αξιοπρεπεια β μερος.Στο web tv του Ant1 ομως το επεισοδιο 21 το β μερος δηλαδη ονομαζεται το ξενο ειναι πιο γλυκο αντι για απιστια χωρις αξιοπρεπεια β μερος πχ.Τι απο τα δυο ισχυει τελικα γιατι εγω για επεισοδιο το ξενο ειναι πιο γλυκο εχω αυτο που ξεκινανε την χορτοφαγια και μετα πηγαινουν στο γυμναστηριο να γυμναστουν κλπ.
 
Διαφημιστικά μονόφυλλα από την σειρά

attachment.php


attachment.php


Προφανώς είναι στην αγγλική γλώσσα για τυχόν προώθηση της σειράς στο εξωτερικό
 
video80 είπε:
Για μένα 1ος και καλλήτερος ρόλος για το Χ.Ρώμα ο δικηγόρος Δυονίσης Δάγγας ,ενοο οι μετεπειτα ρόλοι του οχι και τόσο πετιχημένοι(Κωνσταντίνος Κατακουζηνός , Περιανδρος Πόποτας)
Ε, όχι και "όχι και τόσο πετυχημένος" ο ρόλος του "Κωνσταντίνου Κατακουζηνού" (επέτρεψέ μου, video80)!!!! Καταπληκτική μορφή ο βυζαντινολόγος, αποδομένη υπέροχα από τον Χάρη Ρώμα! Και, φυσικά, απίστευτο ντουέτο με την Ελένη Ράντου - Ελένη Βλαχάκη!!! Πολύ γέλιο, ακόμα και σήμερα, 15 ( ;;; ) ολόκληρα χρόνια μετά!
 
Στο 5ο επεισόδιο με τίτλο "Ρωμαϊκά όργια" συμμετέχουν ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ως αδερφός της Νανάς και η Αγγελική Γκιργκινούδη (έπαιζε στη πρώτη σεζόν του "Μάνα είναι μόνο μία" την φίλη της Ναταλίας Δραγούμη) ως αδελφή του Τίμου. Επίσης στο επεισόδιο αυτό, η Βάνα αναφέρει ότι ονομάζεται Γάγκα και όχι Δάγκα, όπως μάλλον ήταν ο αρχικός σχεδιασμός της σειράς

metalcandyman είπε:
Στο web tv του Ant1 ομως το επεισοδιο 21 το β μερος δηλαδη ονομαζεται το ξενο ειναι πιο γλυκο αντι για απιστια χωρις αξιοπρεπεια β μερος πχ.Τι απο τα δυο ισχυει τελικα γιατι εγω για επεισοδιο το ξενο ειναι πιο γλυκο εχω αυτο που ξεκινανε την χορτοφαγια και μετα πηγαινουν στο γυμναστηριο να γυμναστουν κλπ.
Ότι γράφει στο αστεράκι μετά τους τίτλους αρχής ισχύει
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ότι γράφει στο αστεράκι μετά τους τίτλους αρχής ισχύει
 
Από τις λίγες σειρές που μου άρεσε και προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 εκείνη την εποχή. Πραγματικά πολύ γέλιο και αν θυμάμαι καλά ήταν και η 1η σειρά που είδα κάποιον να χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο εν έτει 1992!!
 
Δεν είδα να έχει αναφερθεί, αλλά βλέποντας το πρώτο επεισόδιο θυμήθηκα ότι στην αρχή της σειράς, ο Διονύσης με τη Βάνα δε λέγονταν Δάγκα, αλλά Γάγγα!

Και για του λόγου το αληθές, ένα καρέ των τίτλων τέλους:

ζεύγος Γάγγα.jpg
 
Επίσης στα πρώτα επεισόδια, ο Διονύσης δεν ήταν αρνητικός στις συζυγικές υποχρεώσεις. Κάτι που μετά, ήταν το χαρακτηριστικό του... :D
 
Πίσω
Μπλουζα