mhmerotategiatipino
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 452
Αμαν αρχισαμε. Απο το Δις Εξαμαρτειν το περιμενα, απο τις 3 χαριτες κινδυνευουμε!!!!
Πραγματικά ντροπή τους. Στις άλλες σειρές που το 'καναν τουλάχιστον υπήρχε και μια συνεχεια στα επεισοδια. Αλλά κι εδω που ειναι αυτοτελή τα επεισόδια?ChristosM είπε:Ειδατε τι εκαναν στις Χαριτες σημερα? Η αρχη του τελους κ γι αυτες? Κριμα....
Αφού θέλουν να "κολλάνε" τα επεισόδια ας έδειχναν δύο την φορά....ChristosM είπε:Ειδατε τι εκαναν στις Χαριτες σημερα? Η αρχη του τελους κ γι αυτες? Κριμα....
Το κακο σε αυτη την περιπτωση ειναι οτι κοβουν και λιγο απ το καθενα.XristosMS είπε:Αφού θέλουν να "κολλάνε" τα επεισόδια ας έδειχναν δύο την φορά....
Σε ποιο επεισόδιο αναφέρεσαι????tonytony είπε:Είναι απαίσιοι!!!Έκοψαν 3 λεπτά από το επεισόδιο των Χαρίτων λόγω έκτακτου!!!Τι να πω...Κάθησα και έκανα μοντάζ με το παλιό μου...
To επεισόδιο που θες λέγεται "Σαράντα καράτια". Δε το χει δειξει ακόμα. Είναι στον 3ο κύκλο.3nend είπε:μπορείτε να μου πείτε πώς λέγεται το επεισόδιο που εμφανίζεται ο Λιβιεράτος??νομίζω και ο Χαλκιάς είναι σ'αυτό το επεισόδιο, κάνει τον πατέρα του..ξέρετε αν το έχει δείξει??ευχαριστώ.
Kαλά,γνώμες είναι αυτές,για μένα ας πούμε κάνει "μπαμ" η ηλικία τους,αλλά δε θα τσακωθούμε κιόλας..3nend είπε:Μετά από τόσα χρόνια όχι μόνο δεν φαίνεται η ηλικία τους, όπως διάβασα σε ένα ποστ, αλλά είναι επίκαιρες οι συζητήσεις τους, οι καταστάσεις που βιώνουν
Χα,χα,χα,αυτό είναι απλά κωμικοτραγικό,τώρα που το λες...3nend είπε:...μέχρι και η οικονομία της χώρας που σχολίαζαν σε ένα επεισόδιο ίδια είναι και σήμερα..
manos426f είπε:Kαλά,γνώμες είναι αυτές,για μένα ας πούμε κάνει "μπαμ" η ηλικία τους,αλλά δε θα τσακωθούμε κιόλας..
Χα,χα,χα,αυτό είναι απλά κωμικοτραγικό,τώρα που το λες...
αφού ήταν μόλις 28 χρονών τότε!Imgema είπε:Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλα στο σημερινό επεισόδιο η 'Αννα Κουρή (που κάνει την κόρη της Παναγιωτοπουλου) ήταν πανέμορφη... :wub:
Βασικά sunset μου δεν είναι της Αγίας Παρασκευής, της Κατεχάκης είναι οι Βλαμμένοι.sunset89 είπε:Διάβασα στο ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ της εβδομάδας που μας πέρασε, ότι τα καινουρια επεισοδια των 3 Χαριτων, παλι μπηκαν στην καταψυξη προσωρινως, γιατί το κανάλι δν έχει δώσει ακόμη το ΟΚ στο συγγραφικό δίδυμο, ενώ είναι όλα έτοιμα να ξεκινήσουν! Δηλ. το ίδιο το Mega καθυστερεί την ιστορία και απλά προβάλλει ως δικαιολογία προς τα έξω, πως δ μπορούν να συγχρονιστούν οι πρωταγωνίστριες λόγω θεατρικών υποχρεώσεων... Μούφες δηλαδή.
Άντε να χαθείτε πια. Βλαμμένοι της Αγίας Παρασκευής.