ChristosM
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 1.021
Σωστα. Παρουσιαζε το "Να η ευκαιρια" για πολλα χρονια στην ΕΡΤ.tonytony είπε:Νομίζω Ρένα Καπιτσαλά.
Σωστα. Παρουσιαζε το "Να η ευκαιρια" για πολλα χρονια στην ΕΡΤ.tonytony είπε:Νομίζω Ρένα Καπιτσαλά.
Μήπως δείξει το υπόλοιπο αυριο;ChristosM είπε:Ουτε το μισο δεν εδειξαν σημερα απο το special επεισοδιο για τα 3 χρονια της σειρας!
Οχι, αυριο εχει μονο το προτελευταιο "Αντιστροφη μετρηση".XristosMS είπε:Μήπως δείξει το υπόλοιπο αυριο;
Θα βλέπεις τη Σάσα και το Μαμαλάκη μετά. Έως ότου αρχίσει και ο Λιάγκας για να δέσει το γλυκό! :animeek:ChristosM είπε:Οχι, αυριο εχει μονο το προτελευταιο "Αντιστροφη μετρηση".Θα μου λειψουν οι Χαριτες τα μεσημερια...
Αν και μου αρεσει η "Ντολτσε Βιτα" δεν εχω σκοπο να την ξαναδω μετα απο τοσες φορες που την εχω δει τα τελευταια χρονια. Οσο για το "Μαμαλακη", δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο, αλλα ουτε και με ενδιαφερει. Για να πω την αληθεια, και πολυ ασχοληθηκα με το mega τους τελευταιους μηνες και αυτο μονο και μονο επειδη εκλεισε τα 20 του χρονια και ειχα την χαρα και την ελπιδα οτι θα μας δειξει το ενδοξο παρελθον του. Μια και τελειωνει ο εορτασμος σε λιγες μερες, δεν εχω λογο να ξανα-ασχοληθω (εκτος και αν ξαναπρογραμματιστει το Δις Εξαμαρτειν), και θα επιστρεψω στα "χωραφια" μου που ειναι η παλια καλη τηλεοραση της ΕΡΤ και της ΥΕΝΕΔ.sunset89 είπε:Θα βλέπεις τη Σάσα και το Μαμαλάκη μετά. Έως ότου αρχίσει και ο Λιάγκας για να δέσει το γλυκό! :animeek:
ChristosM είπε:Αν και μου αρεσει η "Ντολτσε Βιτα" δεν εχω σκοπο να την ξαναδω μετα απο τοσες φορες που την εχω δει τα τελευταια χρονια. Οσο για το "Μαμαλακη", δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο, αλλα ουτε και με ενδιαφερει. Για να πω την αληθεια, και πολυ ασχοληθηκα με το mega τους τελευταιους μηνες και αυτο μονο και μονο επειδη εκλεισε τα 20 του χρονια και ειχα την χαρα και την ελπιδα οτι θα μας δειξει το ενδοξο παρελθον του. Μια και τελειωνει ο εορτασμος σε λιγες μερες, δεν εχω λογο να ξανα-ασχοληθω (εκτος και αν ξαναπρογραμματιστει το Δις Εξαμαρτειν), και θα επιστρεψω στα "χωραφια" μου που ειναι η παλια καλη τηλεοραση της ΕΡΤ και της ΥΕΝΕΔ.
Εμένα μου βγήκαν 8, αλλά δεν έγραψα τον 1ο κύκλο...latinsoapsfever είπε:Thank you, απλά για να επιβεβαιώσω ότι δεν μου ξέφυγε κάποιο επεισόδιο από αυτά που προβλήθηκαν. Αύριο κάνουμε finalise το τελευταίo 11ο dvdάκι
latinsoapsfever είπε:Thank you, απλά για να επιβεβαιώσω ότι δεν μου ξέφυγε κάποιο επεισόδιο από αυτά που προβλήθηκαν. Αύριο κάνουμε finalise το τελευταίo 11ο dvdάκι
Εμενα 21!! (σπαταλος)XristosMS είπε:Εμένα μου βγήκαν 8, αλλά δεν έγραψα τον 1ο κύκλο...