Δες το ConvertX to DVD, κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά.konkar είπε:Φίλε thebest20 εννοώ ένα πρόγραμμα που να γράφει τα αρχεία avi που έχω σε dvd. Ξέρεις κάποιο καλό??
Και εγω λυπηθηκα πολυ χθες που τελειωσαν. Στα τελευταια δε λεπτα, εκει στον καναπε, δακρυσα.... Ειναι "αστειο" (μια και μεσα στην εικοσαετια εχω δει πανω απο 15 φορες ολο το σηριαλ), αλλα χθες συγκινηθηκα οπως τοτε, το βραδυ της 20ης Απριλιου του 1992. Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Μιχαλη, στον Θαναση, στην Αννα, στη Νενα, στην Μινα και στην Αννα για το ταλεντο τους, το χιουμορ και το κεφι τους, για να γινει η καλυτερη (κατα τη γνωμη μου) κωμικη σειρα της πρωτης δεκαετιας της ιδιωτικης τηλεορασης.tonytony είπε:Και γω λυπήθηκα για τις Χάριτες αν και λατρεύω και το Ντόλτσε Βίτα...
Στις 3 Χάριτες, λόγω της παρέμβασής τους στη ροή των επεισοδίων (και στα σχόλια του καναλιού ενδιάμεσα), τις πρόβαλλαν με τους κανονικούς τους τίτλους.latinsoapsfever είπε:Απλά το έχω απορία γιατί στις "Τρεις χάριτες" ακόμα και όταν γινόταν συνένωση των επεισοδίων, οι τίτλοι του πρώτου από τα δύο προβάλλονταν όπως έπρεπε.
Τι να πω? Μακάρι να είναι αλήθεια και να μην έχει διαρρεύσει το νέο ώστε να αποτελέσει "έκπληξη"! Όπως και να 'χει, θα ξέρουμε πολύ σύντομα, διότι μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου δεν μεσολαβούν και τόσες πολλές ημέρες..!konkar είπε:Στη σελίδα της σειράς στο Facebook βρήκα αυτό το μήνυμα:
"oi treis xarites gurizontai me akra mustikopa8eia wste na mhn doume oute kan photografiko uliko sthn idia logiki diladi pou gyristikan ta epeteiaka twn eutuxismenwn mazi kai 50-50!!!tha to doume lene thn hmera pou prwtovgikan oi treis xarites ston aera kapou diladh ston fevrouario!!"
Το μήνυμα καταχωρήθηκε πριν λίγες ώρες.
serano915, μπράβο για την ανακάλυψη!serano915 είπε:Τώρα μπορεί να μου πείτε ότι ξύνω πληγές και θα'χετε δίκιο, αλλά δείτε τι βρήκα.... http://www.tve.gr/ProductionList.aspx?id=62 Είναι το site της εταιρείας παραγωγής. Βρε λες.... 8)