mhmerotategiatipino
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 452
Ο ξαπλα στη φωτο μου μοιαζει με Παυλο Ευαγγελοπουλο. Λες κανα επετειακο; Μπα...
http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=11776&page=23thebest20 είπε:Οι Τρεις Χάριτες ξεκινούν στο Τηλέραμα αυτής της εβδομάδας!Δεν γνωρίζω τιμή,αλλά μάλλον είναι 2 επεισόδια σε κάθε dvd και μαζί με το Κωνσταντίνου Και Ελένης!
Το προσεξα και εγω αυτο. Φαινεται πως στα πρωτης προβολης προγραμματα δεν "τους παιρνει" να κανουν τετοιες αθλιοτητες.mhmerotategiatipino είπε:Να σας φτιαξω λιγο; Λεγαμε πολλες φορες απο δω γιατι οταν προβαλλεται εκτακτο δελτιο ειδηεσων τα μεσημερια στο ΜΕΓΚΑ προχωραγε η σειρα παρακατω και δεν βρισκοταν κανεις να πατησει pause. Ε λοιπον τη Δευτερα που μας περασε εβλεπα τους 4 κι εκει που αρχιζαν οι τιτλοι αρχης κοβεται γαι εκτακτο και λεω τη στρουμφισαμε αντε να δουμε τι θα χασουμε. Και μετα απο κανα τεταρτο που κρατησε το δελτιο η σειρα συνεχιζει απο κει που σταματησε, απο τους τιτλους αρχης, πλανο δεν εχασα. Τρανταχτο παραδειγμα της ασεβειας στον κοπο καποιων δημιουργων, των τηλεθεατων και φυσικα οτι οι επαναληψεις δεν πουλανε και δε μας νοιαζει. Αχ.....
Και θεατρικές γνώσεις, θα πρόσθετα εγώ. Λέει πάλι η Μπεμπέκα, φυσικά, στην Ειρήνη: "Μικρή ήθελες να μοιάσεις στην Καίτη Ντιριντάουα!" Ποιος γνωρίζει σήμερα την Καίτη Ντιριντάουα;stakovios είπε:Μα τι κινηματογραφικές γνώσεις έδινε η σειρά. Ειδικά η θεία Μπεμπέκα, με αφορμή θέματα των Τριών Χαρίτων, έλεγε π.χ. α, και η Ζαζά Γκαμπόρ να ήσουνα, δεν θα το φορούσες αυτό.... και τέτοια.
Ακριβώς!ChristosM είπε:Για να λεμε και τα καλα, τα dvd που δινει το Τηλεραμα εχουν πια αψογη ποιοτητα εικονας και ηχου. Σε συνδυασμο με τους ολοκληρωμενους τιτλους αρχης και τελους και την απαλαγμενη εικονα απο σηματακια, μηνυματακια και χαζα σχολια, αποτελουν την μοναδικη (και τελευταια) ευκαιρια για να κρατησει καποιος σωστα στο αρχειο του αυτη την "θρυλικη" σειρα της ιδωτικης τηλεορασης. Προσωπικα εχω αρχισει να πεταω στα σκουπιδια τα dvd που ειχα γραψει απο την τηλεοραση.
Μακαρι να συνεχιστει μεχρι τελους.
Το αν θα συνεχίσουν ή όχι εξαρτάται αποκλειστικά από τις πωλήσεις του περιοδικού. Αν τα DVDs δεν "πουλάνε", η σειρά θα σταματήσει. Για αυτό και εξαρτάται η τύχη της σειράς (και κάθε άλλης σειράς σε DVD) από εμάς...konkar είπε:Εγώ όμως πολύ φοβάμαι ότι δε θα ολοκληρώσουν τη σειρά. Εδώ άφησαν τα Εγκλήματα μισά που ήταν και 2 κύκλοι.
Spot για το ραδιόφωνο να υποθέσω!Γιατί στην τηλεόραση δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο!Χτες έβλεπα κάποια επεισόδια και όσες φορές να τα δω,είναι πολύ ωραία!sparklingeagle είπε:Επειδή μιλάτε τόσην ώρα για τις τρεις χάριτες, το ξέρατε ότι πρωταγωνίστησαν σε διαφημιστικό spot της ΜΕΓΑ Disposables για βρεφικές πάνες;