Τωρα τελευταια ειδα τον Ανθρωπο που γυρισε απ΄τη ζεστη. Ταινια που ειχα πολλα χρονια να δω.
Τελικα διαπιστωσα πως ο ρολος του Κωνστανταρα με εκνευρισε αφανταστα.
Φερεται στην οικογενεια του χωρις ιχνος κατανοησης. Λειπει 19 χρονια απο το σπιτι του και περιμενει να τα βρει ολα οπως τα αφησε. Περιμενει αγαπη και στοργη απο τα παιδια του την στιγμη που αυτος δεν τους τα δινει ουτε στο ελαχιστο. Αντιθετα, ειναι κτητικος, χειριστικος και καταπιεστικος. Δεν σεβεται τα αισθηματα της κορης του και αναφερεται στον αγαπημενο της σαν να ειναι σκουπιδι μονο και μονο επειδη αυτο το παιδι δεν ειναι επιστημονας, αλλα εργαζεται στην Τραπεζα. Απαιτει απο την κορη του να χωρισει απο τον αντρα που αγαπαει και να της βρει, η μαλλον να της αγορασει, αυτος τον γαμπρο.
Με τον γιο του παλι, φερεται εξισου βαναυσα. Του ζηταει να εγκαταλειψει το βιολι που τοσο αγαπαει και μαλιστα του το κανει κομματια με τον πιο υπουλο τροπο. Ουτε ιχνος πατρικης αγαπης παρα μονο φωνες και αγριαδες.
Και στο τελος μιλαει για τα παιδια του λες και ειναι αντικειμενα που τα εχει στην κατοχη του: "Γιος ΜΟΥ, κορη ΜΟΥ, ΜΟΥ, ΜΟΥ, ΜΟΥ!"
Ε, μουξινος και ξερος και τετοιος που εισαι αντε γυρνα παλι πισω εκει που ησουν και παψε να μας πρηζεις.