Death2Eliza
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 17
Eιναι καλο τελικα αυτο? (οχι το φραφφο, το εργο!!)
Για να είμαι ειλικρινής ,το 28 days later (το πρώτο δηλαδή) ήταν πολύ πιο δυνατό. Στο 28weeks later, τρόμαξα (στην κυριολεξία) μόνο στην αρχή που πήγε μια τύπισσα να κοιτάξει έξω μέσα από έναν ψιλοσπασμένο τοίχο και ήρθε φάτσα καρτα με ένα ανθρώπινο πρόσωπο με κόκκινα μάτια. Το 28 weeks later, απ'οτι διάβασα στις κριτικές, όχι ότι δεν άρεσε, απλά του έλειπε δράση. Μόνο στο τελευταίο 15λεπτο είχε τρέξιμο.Death2Eliza είπε:To ειχα στα υποψιν,αλλα περιμενα να μου πει καποιος αν αξιζει να αφησω τα ανιμε για 2 ωρες για να το δω!Με επεισες!
οκ, δεν περιμενα να ειναι καλυτερο απο το πρωτο, ετσι παει συνηθως..Rygar είπε:Για να είμαι ειλικρινής ,το 28 days later (το πρώτο δηλαδή) ήταν πολύ πιο δυνατό. Στο 28weeks later, τρόμαξα (στην κυριολεξία) μόνο στην αρχή που πήγε μια τύπισσα να κοιτάξει έξω μέσα από έναν ψιλοσπασμένο τοίχο και ήρθε φάτσα καρτα με ένα ανθρώπινο πρόσωπο με κόκκινα μάτια. Το 28 weeks later, απ'οτι διάβασα στις κριτικές, όχι ότι δεν άρεσε, απλά του έλειπε δράση. Μόνο στο τελευταίο 15λεπτο είχε τρέξιμο.
Αν και δε γνωρίζω ακριβώς πως ετυμολογείς την έννοια "action hero",Death2Eliza είπε:...εχω κ μια αδυναμια σε γυναικες action heroes και κυνηγαω τετοια εργα...
Είναι παλιά ταινία. 1981.Death2Eliza είπε:Ευχαριστω!!
Πεταω την σκουφια μου για τετοια! Παιζει στα βιντεοκλαμπ η ειναι ρετρο κ πρεπει να ψαχτω αλλου?
Ορειβασία; Άψογα, έχουμε πολλά να συζητήσουμε αγαπητή.Death2Eliza είπε:Πως λεγεται η ταινια αυτη στα ελληνικα?Νομιζω πως ξερω ποια λετε, την ειχα δει μονο κ μονο λογω σπηλαιολογιας (telonio, ασχολουμαι με ορειβασια! )
θα συμφωνησω απολυτα, επειδη εχω κ μια αδυναμια σε γυναικες action heroes και κυνηγαω τετοια εργα, μπορω να πω πως οι συγκεκριμενες δεν πειθανε (Αν μιλαμε για την ιδια ταινια, "Η σπηλια" λεγοτανε νομιζω?)..
Βαλε καποια, οκ, να βλεπεται, αλλα να ειναι κ λιγο φιτ ρε παιδι μου!
Συν το οτι θα ηταν καλο να επενδυουν λιγο παραπανω στην εκπαιδευση των ηθοποιων οταν παιζουν ειδικους ρολους που απαιτουν τεχνικη καταρτιση.. γιατι τα βλεπουν κ ανθρωποι που ξερουν κ ξενερωνουν!
Πολύ σωστός !loner είπε:...υπαρχουν και οι πληρως σκατοψυχες ταινιες οι οποιες σου διαλυουν τοσο πολυ την ψυχολογια που πρεπει να μπει σε καλιμπρα μετα για να ξαναερθει. Μια απο αυτες της ταινιες ονομαζεται Carnival of Souls...