Τέλοιο !Dominion είπε:Ena Αμερικάνικο όχι και τόσο γνωστό αλλά cultείναι το Night of The Creeps (1986)
Έχεις δει το ONE ON TOP OF THE OTHER ;Dominion είπε:Όσο για το Fulci τι να πωαπλά θεός. Βλέπω τα έργα του από το 1989
Τότε όλοι μου λέγανε τι μαλακίες βλέπεις τώρα έφτασε να θεωρείται cult
(H εκδίκηση)
Είχε κάνει και ένα "γκανγκστερικό" το οποίο είχε πιο πολύ αίμα και από τα σπλάτερ του !geoanas είπε:BRAVO !! Με κάλυψες με το παραπάνω ! Lucio Fulci πολύ GORE τα έργα του !
akmakas είπε:Καλά το Return of the Living Dead του Romero δεν είναι?Μη...όχι παντόφλες...μην πετάτε αντικείμενα …..ιδικά αξίας!!!!
Με μόνη εξαίρεση το Christine (ίσως και 1-2 ακόμα), οι κινηματογραφικές διασκευές του S.King, ήταν ψιλο χάλια, κατά την ταπεινή μου γνώμη.telonio είπε:
1) Στην δεκαετία του 80 τις γύριζε τις ΧΧΧ. ! Κάπου έχω ανοίξει και σχετικό thread.akmakas είπε:Tracy Lords???μα αυτη εβγαζε τσόντες στην δεκαετία του 90!Εχει παίξει και σε ταινίες?
Μιά ταινία που είχα "κλάσει μέντες" (ας μου συγχωρεθεί η έκφραση) ήταν το THE NIGHTFLYER !xalia είπε:και το lingoliers η κάπως έτσι ήταν πολύ καλό... για κλάματα ήταν το ονειροπαγίδα! Πολύ κοπρολαγνεία αυτή η ταινία....