Οι πιο τρομακτικές ταινίες ...

Οριστε λοιπον,λιγο industrial,λιγο resident evil4...μου κανει :D
 
Το προηγούμενο Texas chainsaw massacre ήταν αρκετά μακάβριο και μου άρεσε. Το καινούργιο ελπίζω να είναι τουλάχιστο στα ίδια επίπεδα. Ενα tip για την πρώτη ταινία του 1974 του Tobe Hooper. Στην τελευταία σκηνή του έργου που η Marilyn Burns τρέχει να ξεφύγει απο τον σχιζοφρενή δολοφόνο, οι γρατσουνιές με τα αίματα στα πόδια της είναι αληθινά απο τα γδαρσίματα στους θάμνους. Αρκετά καλές ταινίες και οι δύο που κυκλοφόρησαν μέχρι σήμερα, αν και δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την πραγματική ιστορία του Ed Gein.
 
Ωραιος Telonio ,πολυ σωστη η αναφορα σου...o Ed Gein ηταν πολυ χειροτερος!.Να πουμε οτι η πραγματική ιστορία του Ed Gein εδωσε τροφη στους σεναριογραφους του Texas chainsaw massacre και της "σιωπης των αμνων"
 
Η ταινία βγήκε σήμερα αλλά δυστυχώς δεν την είδα... η αδερφή μου ήθελε να δούμε το “5 λεπτά ακόμα” όποτε της έκανα το χατήρι... παίζει να ο δω αύριο...
 
telonio είπε:
... Texas chainsaw massacre ... σχέση με την πραγματική ιστορία του Ed Gein.
Αφού ξέρετε και τον Gein, τι να πω ;

Παντογνώστες, η παρέα !

Όποιος θέλει μια ρεαλιστική καταγραφή των "κατορθωμάτων" του (και συνάμα μια πολύ νοσηρή ταινία), ας αναζητήσει το "DERANGED" (προσοχή μόνο, να είναι uncut version).

Υ.Γ. : Αν δει κάποιος το καινούριο TCM, ας πει αν άξιζε.
 
εγώ πάλι δε την ξέρω τη πραγματική ιστορία :(
 
Επίσης κατά προσωπική μου γνώμη πολύ καλή ταινία αλλά και τρομαχτική ήταν το The Eye το πρώτο .Μου είχε αρέσει πάρα πολύ...Θυμάμαι μια φάση με την κοπέλα να γράφει σε ένα θρανίο...και ένα φάντασμα να την κοιτάζει...:nervous: και εκεί που κοιτάζονται το φάντασμα λέει !!!ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΜΠΑΜ!! ΑΜΑΝ :bigeyes: Έπεσε κάτω το τηλέφωνο ..ουφ τρόμαξα !:nervous: !!!!!!και πέρασε από μέσα της!
 
uca.gif
 
asikamin είπε:
Εύγε Asikamin. Σωστοοός !

UN CHIEN ANDALU / AN ANDALUSIAN DOG !

Του Luis Bunuel (με ολίγη "καθοδήγηση" από τον Salvador Dali).

Το απώγειο του σουρεαλισμού !

Εντελώς "χάσιμο" φιλμ, αν και μόνο 15 (περίπου) λεπτά διάρκεια !

Στην πραγματικότητα, το μάτι που σκίζεται από το ξυράφι, ανήκει σε μια γάτα !

Το εντυπωσιακό είναι ότι γυρίστηκε το 1929 !
 
asikamin σε αυτή την ενότητα δεν ξαναμπαίνω..αηδίασα!!!! :D

Μα καλά δεν ντρέπονται να βασανίζουν ζώα!!!(Είμαι πολύ ζωόφυλλος)ΑΙΣΧΟΣ!!!:mad:
 
Mπορει και να τα εχετε ακουσει αλλα μην χασετε την ευκαιρια να τα δειτε (μεσω νετ) ωριαιες αυτοτελεις ιστοριες τρομου απο τους καλυτερους σκηνοθετες τρομου Masters of horror απο το showtime θα με θυμηθειτε.
t75672v8iizat5.jpg
http://www.imdb.com/title/tt0448190/ :diablotin:
 
akmakas είπε:
asikamin σε αυτή την ενότητα δεν ξαναμπαίνω..αηδίασα!!!! :D Μα καλά δεν ντρέπονται να βασανίζουν ζώα!!!(Είμαι πολύ ζωόφυλλος)ΑΙΣΧΟΣ!!!:mad:
Έχω την εντύπωση ότι η γάτα ήταν ήδη νεκρή !

Πάντως καλού κακού, μείνει μακριά από ένα άλλο υπο-είδος τοης δεκαετίας του 80' :

Τις ιταλικές "ταινίες με καννιβάλους". Δεν αφήνουν ζώο για ζώο !
 
Η κάτι κινέζικες, ονόματα δεν λέμε...
 
exetlaios είπε:
Βλέπε GUINEA PIG series ? :animrolleyes:
"Σφαγή στο στρατόπεδο των κολασμένων" κινέζικη ταινία του 1992. Θα το βρεις στα video club μαζί με τι άλλες b-βλακο-movie κυκλοφορίες της Dark Side. Βασικο στοιχείο της ταινίας οι βασανισμοί ιαπωνέζων στους κινέζους. Παίζει μέσα και μια σκηνή με μια γάτα. Μονο που δεν άντεξα καν να δω ολόκληρη τη σκηνή. Το όλα για την τέχνη πρέπει να έχει και κάποια όρια.
 
Τι...Βασάνισαν την γατά??

Μωρέ καλά παθαίνουν με τους σεισμούς οι σαδιστές!!!!
 
Ασε δεν θέλεις να ξέρεις...και λατρεύω τις γάτες!

Αλλη μια ταινία που είχε κάνει αίσθηση τότε ήταν και το The Unnamable του 1986 (νομίζω). Ακόμη μια ταινία βασισμένη σε ιστορία του Lovecraft. Μέτρια ταινία κατα την γνώμη μου που θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη.

 
Για S.King δείτε το σκωτεινό ΕΓΩ, "My dark half" αρκετά καλη μεταφορά. Δεν μ'αρέσουν όλα αυτά τα τρόμου που βασίζονται στο ξάφνιασμα... Πολύ σικέ... αρχίζει η μελωδία να δυναμώνει ή ακριβώς το αντίθετο, δεν ακούγεται τίποτα, και εκεί που κάνει zoom η κάμερα... ΜΠΑΜ .... και να οι τσιρίδες....

Αντιθέτως ο ψυχολογικός φόβος είναι πολύ καλύτερος... άσχημο τριπάκι...
 
μόλις γύρισα από το texas bla bla bla the begining...

λίγο απογοήτευση, το “the begining” ήταν ένα 10λεπτό και όλη η υπόλοιπη ταινία ήταν σαν να βλέπεις ξανά το 1 με άλλους ηθοποιούς και πιο βάναυσες σκηνές! Το σενάριο έδεσε ωραία και εξήγησε κάποια πράγματα και οι πιο άγριες σκηνές σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό...

μόνο για λάτρεις του είδους!
 
Πίσω
Μπλουζα