Οι πιο τρομακτικές ταινίες ...

Θυμήθηκα κι εγώ μια ταινία που θέλω να με βοηθήσετε να βρώ ποιά είναι.

Βλέπουμε την ζωή μιας οικογένειας σε ένα σπίτι απο οπου ξαφνικά δεν μπορούν να βγούν.Μόλις ανοίγουν τις πόρτες τους βλέπουν οτι είναι σφραγισμενες με τοίχους και σαν να μην έφτανε αυτό ένα δωμάτιο πλημμυρίζει με ένα πράσινο κολλώδες υγρό.Σε όλο το σπίτι κυριαρχεί ένα σύμβολο και για να μην τα πολυλογώ στο τέλος ανακαλύπτουμε οτι δεν είναι κανονικοί άνθρωποι αλλα "κούκλες" ενος εξωγήινου είδους ανθρωπων-ή κάτι τέτοιο και το σύμβολο που βλέπαν ήταν η εταιρία που τους κατασκευασε.Το δε πράσινο υγρό ήταν ένα γλυφιτζούρι που ξέχασε το εξωγήινο παιδάκι μέσα στο σπίτι!

Την είχα δει πολύ μικρη και είχα πάθει πλακα.Την ξαναπέτυχα πριν κανενα χρόνο αργα το βραδυ στον αντεννα αλλα ήταν προς το τέλος και δεν μπόρεσα να δώ τίτλους κλπ.Περιμένω τα φώτα σας γιατί την θέλω πραγματικά στην συλλογή μου!
 
Arduinna Επεσες διανα την ιδια ακριβως ταινια ειχα δει και εγω πιτσιρικας στην κρατικη και ειχα παθει και εγω την πλακα μου (υπαρχει αραγε κανενας αλλος που να την ξερει για να δουμε).Ναι την πετυχα και εγω στον ΑΝΤ1 και αισθανομαι τυχερος που την εγραψα σε DVD.Oπως το βλεπω εγω υπαρχουν 2 ειδων παιδικες αναμνησεις αυτες που τις θυμουμαστε και τις ανακατευουμε τακτικα στο μυαλο μας και αυτες που σε χτυπανε κατακεφαλα μετα απο 15 20 χρονια, αυτη η ταινια ανηκει στην 2ρη κατηγορια ( υποψην αλλη μια φορα το εχω παθει στο forum με τα γυναικεια κομικς).Την ταινια θα την αποκαλυψω σε λιγο θελω να δω αν την θυμαται κανεις αλλος :diablotin:
 
ρε τι μου θυμησατε...

αν θυμαμαι καλα ηταν αγγλικη παραγωγη....

αντε ας το παρει το ποταμι...
 
Εγώ θα έλεγα αυστραλέζικη...Άσε να δούμε ο ex αν θυμηθεί!
 
Εγω θα λεγα Αγγλικη (το πε και ο wally ?? φτου...) και εποχης μαλιστα.
 
Yπομονη ψηνεται για να σας βοηθησω λιγο Short-lived (one season) TV series from ***** ***** similar to the format now used by Masters of Horror in which several directors under contract to ***** produced 13 70 minute films for television. Known in the United States as ********.Ναι το ξερω ειμαι πειραχτηρι:biglaugh: Just three characters (kudos to the beautiful ****** – a nuclear family of sorts – who awake at 4:10AM one morning trapped in their own home. We learn very early on about the steel fortress and the mysterious symbol that constantly appears. A sense of impending doom and claustrophobia pervade throughout and the final scene is shocking in its execution. `A true story. Which has just been told before its time' reads the caption on the final reel. Almost perfect and nineteen years later I'm still amazed. Υ.Σ μην μου googlareτε το κειμενο και μου το χαλασετε.:biglaugh:
 
Μου κάνει εντύπωση ότι το θυμούνται και άλλοι, τόσο έντονα !

Και εγώ το ίδιο.

Επίσης ένα επεισόδιο με μια οικογένεια που νοικιάζει ένα σπίτι,

και βλέπει να εμφανίζονται οι παλιοί ιδιοκτήτες και μια τρομακτική γιαγιά.

Την οποία αν θυμάμαι καλα, την είχανε σκοτώσει.

Νομίζανε ότι η γριά ήταν στην φαντασία τους,

αλλά τελικά βρήκαν το μπαστούνι της.

Κάτι τέτοιο.

Πάντως αρκετά τρομακτικό και πετυχημένο για την εποχή του.

Άντε και για να χαλάσω την έκπληκη του AARDVARK,

το παίρνει το ποτάμι : "Hammer House of Mystery and Suspense" !

Υ.Γ. Ομολογώ ότι googlαρα ! :)
 
Πρεπει τελικα να αφιερωσω χρονο και να ασχοληθω με αυτο το topic επειδη εχει πολυ ζουμι...

χε χε

συνεχιστε την καλη δουλεια παντως αν και οπως βλεπω πρεπει να δω πολλες ταινιες για να μπω στο κλιμα...Και νομιζα πως τα εχω δει ολα...
 
Πρόταση :

Αν θέλετε να κάνετε ένα τεστ-αντοχών, αναζητήστε την ταινία

THE WOMAN IN BLACK.

Παρότι είναι σχετικά παλιά και γυρίστηκε για την τηλεόραση,

έτσι και κάνετε το λάθος να την δείτε βράδυ, χωρίς παρέα,

θα σας φτάσει το σκ*τό στην κάλτσα ! (με το μπαρδόν για την έκφραση).

Την είχα δει πιτσιρικάς στο εξωτερικό και έκανα κάτι μήνες να ξανακοιμηθώ ήσυχα !

http://www.amazon.com/Woman-Black-Adrian-Rawlins/dp/B00004UEEU/sr=8-1/qid=1162377492/ref=pd_bbs_sr_1/002-5095216-5824816?ie=UTF8&s=dvd
 
κανενα dl-link για αυτα τα filmακια της Hammer?
 
Γενικα κανενα για linkaki για τις πιο ενδιαφερουσες απο το topic...(?)
 
Ζαβολιαρη εχετλαιο δεν σας ξαναλεω τιποτα και για τιμωρια δεν σας λεω ουτε τον τιτλο του συγκεκριμενου επεισοδειου :mad: :icon_cry: ΕDIT: Προς χαρην της Arduinna το επεισοδιο λεγεται CHILD'S PLAY και οντως στην ηλικια που ημουν, μου εμεινε χαραγμενη η αγωνια των πρωταγωνιστων για το τι τους συμβαινει και το φοβερο τελος.http://www.imdb.com/title/tt0088909/ http://www.imdb.com/title/tt0088909/usercomments Y.Σ exetlaios δεν σε ξαναπαιζω.:biglaugh:
 
Καλά τι παιδικά χρόνια είχατε? :biglaugh::biglaugh:

Φαντάζομαι τους δικούς σας να αναρωτιόνται γιατί το παιδί τους βάζει τα κλάματα τα βράδια. :)
 
shock είπε:
Καλά τι παιδικά χρόνια είχατε? :biglaugh::biglaugh:Φαντάζομαι τους δικούς σας να αναρωτιόνται γιατί το παιδί τους βάζει τα κλάματα τα βράδια. :)
Η ισως γιατι τριγυρναει με μασκες και κουζινομαχαιρα...

χεχε

Η παιδικη μου ηλικια ηταν αψογη και ας εβλεπα θριλερ.

Αλλα οπως λενε...

Τα βιωματα βγαινουν αργοτερα...

Οποτε ποτε δεν ξερει κανενας...

:diablotin: :diablotin: :diablotin: :p
 
shock είπε:
Καλά τι παιδικά χρόνια είχατε? :biglaugh::biglaugh:Φαντάζομαι τους δικούς σας να αναρωτιόνται γιατί το παιδί τους βάζει τα κλάματα τα βράδια. :)
:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
 
Ευχαριστώ πολύ AARDVARK! [edit] Εκτός κανονισμών [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
με ξενερωσες.... :)
 
Πίσω
Μπλουζα