Οι πιο τρομακτικές ταινίες ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μια δυνατή τρομακτική ταινία ήταν το Prince of Darkness (1987) του John Carpenter,

http://www.imdb.com/title/tt0093777/ , "Η Κόρη Του Σατανά" αν θυμάμαι καλά. Το είχα δεί τότε και είχα κολλήσει.

B0000AOX0A.01._SS500_SCLZZZZZZZ_V1070657815_.jpg
B0000AOX0A_01__SS500_SCLZZZZZZZ_V1070657815_.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ ατμοσφαιρική ταινία το Prince of darkness. Εναν μικρό ρόλο είχε και γνωστός Alice Cooper σαν ρακοσυλλέκτης, που σκοτώνει κάποιον με ένα ποδήλατο!

@Exetlaios....

Το ακουσα το θεμα το πρωϊ,στη δουλεια.

Με καταλαβε μια συγκινηση,για αυτους τους ανθρωπους και μια αταβιστικη(ζωικου βασιλειου) οργη για τους "φιλους" μας.

Μια ωραια ταινια τρομου θα ειναι οταν βγει προς τα εξω ο θυμος και το μισος μας,που τοσα χρονια οι "φιλοι" μας,το ποτιζουν με αιμα Ελληνικο...

Λυπαμαι αν το ποστ ,φανει ακραιο.Δεν ειναι!Οσοι με εχουν δει απο κοντα και εχουμε κατσει στο ιδιο τραπεζι,ξερουν οτι ειμαι ηρεμος και ευγενικος.Αλλα η απανθρωπια εχει τα ορια της...απ'οπου και αν προερχεται

Αυτο δειχνει οτι και η πιο ακραια ταινια συχνα αποδεικνυεται προφητικη,ΔΥΣΤΥΧΩΣ........

Ευχομαι απο τη καρδια μου,το μονο αιμα που θα τρεξει να ειναι ΜΟΝΟ στις ταινιες τρομου και ποτε σε...

Sorry for being off topic

@ Shadowdancer :

Χωρίς να θέλω να παρεκτραπώ από το ύφος του φόρουμ , θα σου πω απλώς ότι μια ταινία σαν και αυτή που αναφέρεις, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να γυριστεί !

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, χρηματοδοτεί ταινίες που ηρωοποιούν Αλβανούς λεωφορειοπειρατές (βλέπε ταινία ΟΜΗΡΟΣ) και που καταδυκνείουν τους <<κακούς Έλληνες που εκμεταλεύονται τους λαθρομετανάστες>> !

Για τα όσα υπέστησαν οι Έλληνες σε Κωνσταντινούπολη, Ιωνία, Πόντο, Ιμβρο, Τένεδο, κλπ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΙ KAMIA ΤΑΙΝΙΑ ;;;

Μοναδική εξαίρεση η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, αλλά αυτή φυσικά ήταν ΙΔΙΩΤΙΚΗ προσπάθεια.

Αν περιμένουμε από το κράτος, σωθήκαμε !

Ο σκηνοθέτης Δημ.Κολλάτος, έχει καταγγείλει επανειλημένα, ότι μια φορά που ζήτησε από την πολιτεία χρήματα γαι να γυρίσει ταινία με την ζωή και τον αγώνα του Παύλου Μελά, τον ... πέταξαν έξω με τις κλωτσιές και τον λούσανε με διάφορα κοσμητικά-επίθετα !

Ζητώ συγνώμη αν ξέφυγα από το γενικό πνεύμα της συζήτησης, αλλά πολλές φορές,

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ !

@Exetlaios

...............ετσι ετσι!

Y.Γ Περιμενω να δω το 300 του Frank Miller...ξερεις εσυ!

Υπάρχει και η ταινία "1922" την οποία κατεβάζω για να δω..

"Η ταινία του Νίκου Κούνδουρου βασίστηκε σε αυθεντικές μαρτυρίες από το μυθιστόρημα «Το νούμερο 31328» του Ηλία Βενέζη και γυρίστηκε το 1977-’78 με κρατική χρηματοδότηση. Παρόλ’ αυτά, η τότε Ελληνική Κυβέρνηση αρνήθηκε να δώσει την άδεια προβολής της ταινίας, με αποτέλεσμα να αποτρέψει την προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες. Όμως, ο σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος κατάφερε να αποσπάσει μια παράνομη κόπια της ταινίας του για να την προβάλει στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Μια ταινία που δεν έχει προβληθεί μέχρι σήμερα στην Κομοτηνή, στην Ξάνθη και στον Έβρο (Βλάσης Αγτζίδης, εφημ. Καθημερινή, 16/9/2001). Μια ταινία που όχι μόνο κατέγραψε τη βαρβαρότητα των Νεοτούρκων, αλλά ανέδειξε και την ελλαδική νοοτροπία των Νεοελλήνων να συγκαλύπτουν για λόγους σκοπιμότητας τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικρασίας."

@ Arduinna :

Την ξέρω την ταινία. Την έχω κατεβάσει αλλά δεν έχω προλάβει να την δω.

Προφανώς επειδή ο Κούνδουρος είναι λίγο θολοκουλτουριάρης και λίγο (!!!) ομοφυλόφυλος, θα νόμιζαν οι υπεύθυνοι ότι θα έκανε καμιά ακαταλαβίστικη σαχλοταινία με ελληνοτουρκικές φιλίες και παραμύθια, εξ'ού και η χρηματοδότηση.

Όταν όμως θα είδαν ότι τα χώνει κανονικά στους Τουρκαλάδες, σίγουρα μετάνοιωσαν και επιδίωξαν να μην προβληθεί ποτέ !

Μηπως τελικα η πιο τρομακτικη ταινια ειναι η ληθη,η αδιαφορια και ο Εφιαλτης?

Shadowdancer2501 είπε:
@Exetlaios...............ετσι ετσι!

Y.Γ Περιμενω να δω το 300 του Frank Miller...ξερεις εσυ!
Έχωω κάνει ΤΑΜΑ, να είμαι ο πρώτος Έλληνας που θα την δει !

Την ίδια μέρα που θα γίνει η πρεμιέρα στην χώρα μας, θα πάρω άδεια από την δουλειά και θα πάω να το δω στα Village, που ξεκινάνε από τις 12 το μεσημέρι !

Αν κρίνω από το τρειλερ, πρέπει να είναι ΕΠΙΚΟ !

Καμία σχέση με ανοησίες τύπου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Shadowdancer2501 είπε:
Μηπως τελικα η πιο τρομακτικη ταινια ειναι η ληθη,η αδιαφορια και ο Εφιαλτης?
Ναι-ναι !

Και δυστυχώς (σε αντίθεση με τις ταινίες), επηρεάζουν απόλυτα την ζωή μας !

Εχετλαίε την πάτησες. Την ώρα που θα πας θα είμαι ήδη εκεί και θα έχω απαγάγει τις μπομπίνες ;)

Ελπίζω να μη βγάλει τους Σπαρτιάτες μελαμψούς(!) όπως στο κόμικ.

Καλό είναι να πούμε πως πρόκειται για μεταφορά από τα comics "300" του Frank Miller. Στην Ελλάδα κυκλοφόρησαν σε ένα τόμο και όχι σε τεύχη. Δυστυχώς δεν έπεσε στα χέρια μου το συγκεκριμένο comic για να διαπιστώσω ιδίοις όμασι περί τίνος πρόκειται, αλλά ίσως όποιος θα ήθελε να "ξαναζήσει" επικές μάχες μάλλον θα πρέπει να ανατρέξει πάλι στα βιβλία ιστορίας του έθνους μας.

Ίδωμεν...

AEON είπε:
Εχετλαίε την πάτησες. Την ώρα που θα πας θα είμαι ήδη εκεί και θα έχω απαγάγει τις μπομπίνες ;)
Ελπίζω να μη βγάλει τους Σπαρτιάτες μελαμψούς(!) όπως στο κόμικ.
Αααα ! Mου έδωσες ιδέα για σενάριο Ελληνικού-Νεορεαλισμού :

Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΜΠΟΜΠΙΝΩΝ !!! :biglaugh:

για ριχτε κανα resume για το 300!!!

AEON αν ειναι comic της προκοπης και δεν το μοιραστηκες με τους φιλους σου ( που λεει και μια γελοια διαφημιση για τυρακια...) κερδιζεις 3ημερο ban!!

Alucard είπε:
...Στην Ελλάδα κυκλοφόρησαν σε ένα τόμο και όχι σε τεύχη...
Εγώ πάντως το διάβασα σε ΤΕΥΧΗ ( 3,4 ; ), αν δεν απατώμαι από ΜΑΜΟΥΘ-ΚΟΜΙΚΣ.

Alucard είπε:
... όποιος θα ήθελε να "ξαναζήσει" επικές μάχες μάλλον θα πρέπει να ανατρέξει πάλι στα βιβλία ιστορίας του έθνους μας.Ίδωμεν...
Συμφωνώ ! :thumb:

Αρκεί να μην είναι από τα σχολικά βιβλία, γιατί εκεί οι 300, αναφέρονται σε 1,5 γραμμή ! :mad:

Στα επόμενα χρόνια, ίσως τα σχολικά βιβλία αναφέρουν ότι ο Λενίδας και οι 300, ήταν <<ακραίοι ρατσιστές που με την βίαιη στάση τους υπονόμευαν την ελληνο-Περσική φιλία>> ! :eek:

@Wally: Φυσικά τo έχω, και που ξέρεις... one of those days...

Επιστρέψτε στα κινηματογραφικά όμως καλύτερα για να μην αρχίσω να μετακινώ πάλι threads.. (ή άμα θέλετε ανοίξτε ξεχωριστό θέμα στα κόμικς)

exetlaios είπε:
Στα επόμενα χρόνια, ίσως τα σχολικά βιβλία αναφέρουν ότι ο Λενίδας και οι 300, ήταν <<ακραίοι ρατσιστές που με την βίαιη στάση τους υπονόμευαν την ελληνο-Περσική φιλία>> ! :eek:

LOL!Καθόλου απίθανο...Γι'αυτό οι retromaniacs κρατάνε τα σχολικά τους βιβλία...Οταν γίνει η κοινωνία μας οπως το 1984 του Οργουελ θα έχουμε στοιχεία!

Πίσω
Μπλουζα