Uskoke
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 7.389
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ειδικά αυτό με το Blair Witch Project το παρατηρώ συνέχεια σε λίστες κριτικών ξένων και Ελλήνων. Πάντα θέλουν να πηγαίνουν κόντρα στο τι αρέσει στο κοινό και να βάζουν ότι αρέσει σε αυτούς. Με κριτικό (δεν θα αποκαλύψω το όνομα του/της που έγραφε και στο Σινεμά) που είμασταν και φίλοι στο fb είχα τσακωθεί λεκτικά πριν χρόνια. Μόνο ο Τιμογιαννάκης θα έλεγα ότι δεν σνομπάρει το κοινό και οι επιλογές του είναι πιο κοντά προς εμάς τους θεατές όποτε έχω διαβάσει κριτικές του ή λίστες. Όλοι οι άλλοι έχουν μια ελιτίστικη προσέγγιση.Καλά, οι λίστες των υποτίθεται "ειδικών " , είναι πάντα οι πιο άσχετες. Όπως είπες, βάζουν πάντα μετριότητες επειδή ήταν εισπρακτικές επιτυχίες και αφήνουν απέξω πολλά διαμαντάκια του είδους...
Ίσως επειδή βασίζεται η ταινία σε πραγματικά γεγονότα να σε φοβίζει περισσοτερο, τεσπα οι άνθρωποι που αγόρασαν μετέπειτα το σπίτι άντεξαν μόνο 28 μέρες έφυγαν χωρίς να πάρουν ούτε τα έπιπλα μαζί τους.Εμενα παλι με ειχε φρικαρει παρα πολυ το "AMYTIVILLE II:THE POSSESSION" Μεχρι κ η ταμειας οταν το αγοραζα μου ειπε "φοβος κ τρομος αυτη η ταινια!!!!!!"
Πραγματικα ειναι τοσο καθηλωτικη κ μυστηρια που προς το τελος νομιζεις οτι τελικα εσενα κυριευσε ο δαιμονας!!!!!! :sealed:
Την προτεινω ανεπιφιλακτα σε οποιον δεν την εχει δει!!!!!!![]()
Είναι r rated δεν ξέρω τι σημαίνειTην είχα δει τότε, δεν θυμάμαι να έχει ιδιαίτερα τρομακτικές σκηνές. Πάντως έχει ένα παράδοξο τέλος που δεν συναντάμε εύκολα σε ταινίες.
Το κοίταξα και σημαινει για ανω τους 17 θα μου πεις τώρα ηλικία έχεις τι κοιτας; παιδιά μερικές σκηνές βιας και σεξ είναι too much , για μένα τουλάχιστονΟύτε εγώ γνωρίζω τι σημαίνει. Πάντως εντάξει δεν είναι ταινία για παιδιά αλλά για όσους έχουν δει ταινίες τρόμου του παρελθόντος δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.
Το The vanishing είναι ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ.Επίσης με εκνευρίζουν κάτι λίστες κινηματογραφικών περιοδικών (μεταξύ αυτών και το δικό μας Σινεμά) που πάντα θα έχουν κάτι άκυρες ταινίες ως τις πιο τρομακτικές όλων των εποχών και τις θεωρούν κορυφαίες με κλασικότερο παράδειγμα το Blair Witch Project. Πιστεύω είναι το θρίλερ που μόνο σε σινεγραφιαδες αρέσει, γιατί το κοινό την απεχθάνεται αυτήν την ταινία όπως κι εγώ. Άλλο παράδειγμα το ολλανδικό Spoorloos (ή The Vanishing) που μου φαίνεται ότι πιο βαρετό και καθόλου τρομακτικό συν η πιο ξενέρωτη φάτσα κακού που έχω δει σε θρίλερ. Το Manhunter πχ του Michael Mann που από αίμα δεν έχει τίποτα ,αλλά μια τρομακτική και απειλητική ατμόσφαιρα την έχει κατά πολύ, δεν είναι ποτέ σε λίστες τέτοιων περιοδικών. Και φυσικά ασύγκριτα καλύτερη απ' τις προαναφερθείσες ταινίες.