Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
thanks Wally!Πολυ πιθανο.εχεις στο νου σου τη σκηνη η απλως πιθανολογεις?δυστυχως δεν εχω καμια απτις δυο για να τσεκαρω...Wally είπε:"Μασαζ για ολα τα γουστα" και "Τρελές αστυνομικίνες απίθανα θηλυκά" ειναι οι πρωτες που μου ερχονται στο μυαλο
Χαχαχα! Και αυτός σαν σωστός ηθοποιός, υπακούει και κατεβάζει στροφές στην φωνή τουArielis είπε:Για παράδειγμα στο 5:19 ακούγεται μια φωνή από το πουθενά που λέει "Πιο αργά!"Την προτείνω ανεπιφύλακτα για μιάμιση ώρα γέλιου!
Δεν την έχω δει την ταινία. Οπώς το περιγράφεις ,μηπος ειναι ντουμπαρισμένες οι φωνες σε studio ?Arielis είπε:Την είδα πρόσφατα και έχω να πω πως είναι η πιο ελεεινή ταινία που έχω δει στην ζωή μου. Είναι σίγουρα cult!Τα γυρίσματα πρέπει να έγιναν σε λίγες μέρες (υποθέτω).
Ο ερασιτεχνισμός σε όλο του το μεγαλείο! Για παράδειγμα στο 5:19 ακούγεται μια φωνή από το πουθενά που λέει "Πιο αργά!"
Την προτείνω ανεπιφύλακτα για μιάμιση ώρα γέλιου!
Και μέσα στο ταπεινό αυτό FIATάκι, συστήνεται στο υποψήφιο θύμα του ως "Χάρης Σταυρόπουλος ... βιομήχανος" !phantomlord είπε:...οτι η σκηνη ξεκιναει με μια μερσεντες που στην συνεχεια μαγικα μετατρεπεται σε ενα φιατακι..!!
Όχι, δεν ήταν με δίδυμα αδέρφια αν και υπάρχει μια μακρόσυρτη σκηνή σε εστιατόριο ξενοδοχείου. Ο Τσάκωνας, περιβόητος εκτελεστής και headhunter με το κωδικό όνομα "Κουμπάρος" (όπως λέμε Νονός) που δρα χρόνια στην Αμερική μαζί με τον βοηθό του Ηλία Κωνσταντίνου, παίρνει εντολή να μεταβεί στην μαμά πατρίδα του την Ελλάδα για μια εκτέλεση. Με την χαρακτηριστική Κλουζοκική μπεζ καπαρντίνα (ενώ είναι νταλά καλοκαίρι βέβαια) φτάνει στην Ελλάδα με ένα κα'ί'κι (ο Ψιτ δεν μπορούσε να μπει στο νερό -ναι, ήταν ΚΑΙ ο θρυλικός Ψιτ στο έργο σε μια cameo εμφάνιση) και πιάνει δουλειά.Wally είπε:Aν θυμαμαι καλα ηταν δυο διδυμα αδερφια?Μου εχει μεινει μια μακροσυρτη σκηνη που εκτυλισοταν σε ενα κεντρικο ξενοδοχειο