Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ο φωτογράφος δεν ήξερε το στοιχειώδες ότι δεν βγάζεις φωτογραφίες με φλας μπροστά από καθρέφτη ή τζάμι παραθύρου γιατί θα έχεις την αντανάκλαση στη μούρη? Σαν πυγολαμπίδα (κοινώς κωλοφωτιά) την έβγαλε την καημένη τη Μάρω.
 
βίντεο είναι αυτό αποκάτω από την τηλεόραση; τότε παίζει να είναι πρώιμο μιας και η TV μοιάζει α/μ!
(τώρα είδα το ποστ σου Ελέφαντα. Υπάρχουν τεχνικές να το αποφύγεις αυτό αλλά μάλλον τότε ήταν "ψιλά γράμματα" αυτά. Υπάρχουν οι λεγόμενοι "shift lenses" όπου αν πρέπει να βγάλεις φώτο μπροστά από καθρέφτη αλλά δεν θες να βγει η αντανάκλαση σου, μετατοπίζεις το εμπρός 1/2 του φακού χωρίς να μετατοπίσεις το υπόλοιπο ή την μηχανή και έτσι λύνεται το πρόβλημα. επίσης τα μοντέρνα φλας {όπως το δικό μου} μπορείς να στρέψεις την κεφαλή τους πάνω προς το ταβάνι ή πλάγια προς τον τοίχο ώστε να μην κάνει "Μπαμ" η αντανάκλαση στον καθρέφτη. και τώρα βέβαια υπάρχει και το photoshop.)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Σ.Ληναίος: ''Eλλη, νομίζω ότι πρέπει να δούμε απόψε το έργο μας στην ΤιΒι. Φώναξε και τα παιδιά...''

''...και με την ευκαιρία να βγάλουμε και μια φωτο...''

αυτή η φωτό λογικά προηγείται της άλλης στην οποία εχουμε όλη την οικογένεια καθισμένη μπροστά στην ΤΙΒΙ.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Το "έργο τους στην Τιβι" λογικά είναι η "Ετυμηγορία", όπου ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου έπαιζαν το 1978. Είχαν παίξει και στον "Άνθρωπο δίχως πρόσωπο", αλλά αυτό ήταν παλιότερα, το 1972.
 
Όπως πάντα. Τώρα βέβαια απ' ό,τι θυμάμαι από τις ενδυματολογικές επιλογές των περί του 21 ταινιών, οι πασάδες φοράγανε σαλβάρια, ενώ κελεμπία οι άραβες σεΐχηδες (βλ. Ξυπόλητος πρίγκηψ, μια ελληνίδα στο χαρέμι κλπ). Και δεν μένανε σε ανάκτορο αλλά σε σαράι (βλ. Καραγκιόζη). Ακόμη κι ο Μότσαρτ το ήξερε αυτό κι έγραψε για την Αρπαγή από το Σαράι, όχι από το Ανάκτορο.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Το κρεβατι του ζευγους Ρουσσου πρεπει να υπέφερε....
 
Το σπίτι της Κοντού πρέπει να ήταν πανέμορφο μέσα στην απλότητά του. Τουλάχιστον εκείνη την εποχή.

Το κρεβατι του ζευγους Ρουσσου πρεπει να υπέφερε....
Όλο το ανάκτορο πρέπει να υπέφερε.
 
Πίσω
Μπλουζα