Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ναι το ίδιο σπίτι είναι.PT8 είπε:Δεν είναι το σπίτι που είδαμε μερικά ποστς πίσω, στην Εκάλη, έτσι;
Θα γίνω μεγάλη ρόμπα εξαιτίας σου κάποια μέρα στο γραφείο, ωστόσο κ εμένα εκεί έπεσε πρώτα το μάτι μουΦΖΠ1 είπε:Μόνο από το μαύρο πέδιλο με το γυαλιστερό καλσόν της Έλσας, μου πέσαν οι ασφάλειες και δεν περιγράφω άλλο...Μου ήρθαν στο νου θειές...
Πρέπει να είναι η κλασσική τραγιάσκα που φορούσε.johnny19818 είπε:Μάλλον ο Νίκος όμως δεν την περίμενε τη Μανίνα και είναι λίγο σαστισμένος. Ερώτηση. Φοράει καπέλο ή τα μαλλιά του είναι έτσι.
+100000000 σε όλα.ΦΖΠ1 είπε:Πάντως, τα σώματα με αυτές τις φέτες, και σε πολυκατοικίες που το καλοριφέρ άναβε 5-6 ώρες τη μέρα, απέδιδαν, παρά το 10-15% μείωσης που κάνει το κάλυμμα... Να δεις τι ρούχα έχουν στεγνώσει πάνω σε αυτά τα καλύμματα, και πάλι ζεσταινόμασταν...
Τα σημερινά "καλαίσθητα" πάνελ, η μεγαλύτερη αηδία που έχει ποτέ κατασκευαστεί, με το 1/3 κυκλοφορίας αέρα ανάμεσα απύ δυο λεπτές πλάκες κι έναν αστείο μαίανδρο, και ακαριαίο "πάγωμα" με το που κλείνεις το καλοριφέρ (κι ας μην πούμε για τις διαστάσεις που θες για να πιάσεις θερμίδες), ώθησαν τον κοσμάκη να βρει όποια εναλλακτική θέρμανση γυρνάει στο ντουνιά, με το που ήρθε η κρίση...
Μπείτε σε καμιά πολυκατοικία με σώματα-φέτες, και με αναμμένο καλοριφέρ, και θα νιώσετε αμέσως τη διαφορά...