Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους


Γιάννης Πάριος


 


44.jpg
44.jpg
 
Ετσι, ετσι. Και στην ηλικια των 11 συνεθεσε το Πιο καλη η μοναξια. :p
 
Αυτό το μαρκούτσι δίπλα στο τάβλι είναι αυτό που νομίζω ότι είναι? Και το Βαθρακουράκι προτιμούσε να παίζει τάβλι? Δεν πείθομαι :xm:

Χώρια που το τάβλι είναι έτοιμο να πέσει έτσι που είναι άκρη-άκρη. Μια φορά να κοπανούσε κανείς τα πούλια (και τάβλι χωρίς κοπάνημα πουλίων παίζεται? Δεν παίζεται) και παρ' το κάτω.
 

Χρήστος Πολίτης


 


45.jpg
45.jpg
 
Τι είναι αυτό ανάμεσα στο λούτρινο/τίγρης και το κύπελλο-αμφορέας;

α) Λουκάνικο σε κομμάτια περασμένο με σκοινί.

β) Τεράστιο κομπολόι.

γ) Σουτζούκ Λουκούμ κομμένο σε κομμάτια.
 
Είχαμε κι εμείς ένα τέτοιο τεράαααστιο κομπολόι με ξύλινες χάντρες. Αλλά δεν ήξερα ότι στα Παναθήναια έπαιζαν ποδόσφαιρο - διότι στα Παναθήναια ήταν που έδιναν για βραβείο έναν αμφορέα με λάδάκι, αν και οι Παναθηναϊκοί αμφορείς (ουδεμία σχέσις με την συνώνυμον ποδοσφαιρικήν ομάδα, καίτοι αύτη εχει υπάρξει πολλάκις κυπελλούχος) δεν ήταν τόσο τσιγκούνικοι.

Εμένα άλλο με προβληματίζει. Τι είναι αυτά που κρέμονται δίπλα από το κεφάλι του? Φορεσιά καραγκούνας? Διακρίνω ένα ταγάρι στη μέση και κάτι σαν λαϊκά κεντήματα, αλλά από τι κρέμονται και γιατί κρέμονται μπροστά από τον πίνακα/φωτογραφία λύρας?
 
Ελεφα, πας για τη μια θέση στο θυρωρειο του muppet χεχεχε.

Πώς και δεν σχολίασε κανείς τη γωνία του Μπάρμπα Γιώργου;;

Νομίζω από τα πλέον ισορροπημένα αν και με ένα δύο κάδρα λιγότερα θα ήταν καλύτερα, νομίζω.
 
foutix είπε:
Ελεφα, πας για τη μια θέση στο θυρωρειο του muppet χεχεχε.
Τι υποννοεις ???

Οτι "Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους"

κι o elephadas "τους το κλεινει" ?????
 
Χε χε αυτό το τέρας δεν είναι μηχανή με τηλεφακό. Εϊναι τηλεφακός με μία μηχανούλα στην άκρη του :)

Πολύ σκοτεινό το μεγαλύτερο μέρος της φωτογραφίας, δεν μας επιτρέπει να καταλάβουμε τι βλέπουμε, εκτός από ένα μεγάλο κατσαβίδι και βέβαια το εξώφυλλο του δίσκου του.
 

Νίκος και Έλσα Ρίζου


 


47.jpg
47.jpg
 
Σαν να περιμένει τον καφέ της παρηγοριάς είναι ο καημένος! :(

Αν ξηλώσετε αυτή τη μουντή ταπετσαρία Έλσα και βάψετε τον τοίχο σε ένα χαρούμενο χρώμα, τότε ίσως να βρει τα κέφια του ο Νίκος! :)
 
Εμένα μου κάνει εντύπωση πόσο ψηλοτάβανο ήταν το σπίτι. Ακριβώς αυτό που χρειαζόταν ο Ρϊζος :) Οκίμη κι όταν άναβαν το πλύφωτο, από κει ψηλά που ήταν πώς να φωτίσει κάτω?

Καφέ έπινε καθισμένος στο τραπέζι της τραπεζαρίας? Όχι σε καναπέ ή πολυθρόνα του living room?

Το τραπέζι (??) αριστερά με μπερδεύει. Αυτό το σχέδιο με τα βυθισμένα κουμπιά πώς δουλεύει? Το έχω δει σε καναπέδες, στρώματα, ράχες κρεββατιών κλπ αλλά όχι σε τραπέζια. Πώς μπορείς να στηρίξεις ο,τιδήποτε επάνω του? Αλλά τι άλλο να είναι εκτός από τραπέζι?
 
elephadas είπε:
Το τραπέζι (??) αριστερά με μπερδεύει. Αυτό το σχέδιο με τα βυθισμένα κουμπιά πώς δουλεύει? Το έχω δει σε καναπέδες .....
Πλάτη καναπέ ή πολυθρόνας είναι και φαίνεται και το ένα μπράτσο του/της!
 
NIOBH είπε:
Πλάτη καναπέ ή πολυθρόνας είναι και φαίνεται και το ένα μπράτσο του/της!
Ακριβώς, καπιτονέ πολυθρόνα.

Εμένα μου αρέσει το ψαροκόκκαλο πάτωμα του σαλονιού. (η διχρωμία του λίγο με χαλάει), αλλά αν δε μας πει η φπζ δε ξέρω τίποτα!
 

Μαριάννα Τόλη


 


48.jpg
48.jpg
 
Διακρίνω σνούπυ κοιμώμενο και φερφορζέ στο σαλόνι;;
haare-ausreissen_57188.gif
 
Φερ φορζέ καρέκλες, πλαστικό (ή ξύλινο, πάντως πολύ "ανεπίσημο" σχέδιο) τραπέζι και κηροπήγια επάνω. Συνδυασμός που σκοτώνει. Ο ιπτάμενος δίσκος στο τραπέζι είναι, φαντάζομαι, φοντανιέρα, όχι τασάκι.

Ο Σνούπυ πρέπει να είναι μαξιλαράκι, είχε η αδερφή μου ένα τέτοιο (δώρο της το είχαν κάνει, η ίδια δεν θα το αγόραζε με τίποτε)

Πω πω έχετε απόλυτα δίκιο για τον καναπέ του ζεύγους Ρίζου. Το μυαλό μου επέμενε να βλέπει το μπράτσο του ως ελάττωμα της φωτογραφίας, κάτι σαν μουτζούρα ή δαχτυλιά, και το ποδαράκι του καναπέ το έκανα πόδι κανονικό (μια άσπρη γραμμή στην προέκταση του ποδαρακίου νόμιζα ότι ανήκε σ' αυτό, αλλά τελικά είναι ένα ελάχιστο κομμάτι του άσπρου τοίχου από πίσω), οπότε την κατακόρυφη πλάτη του καναπέ την έβλεπα οριζόντια. Μόλις ερμήνευσα" τη "μουτζούρα" όπως έπρεπε, αμέσως όλα πήραν τη σωστή τους θέση. Κι εσείς αν υποθέσετε ότι το μπράτσο είναι μια μουτζούρα και το πόδι του καναπέ μακρύτερο θα δείτε μια οριζόντια επιφάνεια!
 
Πίσω
Μπλουζα