Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πίσω από τον φωτογράφο, υπάρχει αυτό, που έχει σχολιαστεί δεόντως από ΦΖΠ1Thor είπε:κρίνωντας από τον προσανατολισμό του γραφείου και της τηλεόρασης, για να βλέπει τηλεόραση από το γραφείο πίσω από τον φωτογράφο πρέπει να υπάρχει καθρέφτης
Δεν το περίμενα αυτό το χάλι από τον Αντωνόπουλο! Χρειάζεται επιγόντως κάποιον άλλο για να του διακοσμήσει το σπίτι. Αδιανόητο!NIOBH είπε:Πίσω από τον φωτογράφο, υπάρχει αυτό, που έχει σχολιαστεί δεόντως από ΦΖΠ1!
Μοιάζει πράγματι με Μόραλη, αλλά δεν είναι. Νομίζω ότι είναι ζωγραφική σε ύφασμα με τεχνοτροπία μπατίκ.elephadas είπε:αναγνωρίζω τεχνοτροπία Μόραλη στον δεξιό ή μου φαίνεται
Προσωπικά, μου αρέσει και το γραφείο του Παπαμιχαήλ στη Στησιχόρου. Θα προτιμούσα όμως έναν πίνακα πίσω από το γραφείο αντί για το ρολόι. Το φωτιστικό πρέπει να είναι της Μαίρης Γκούμα (τα διάσημα την εποχή εκείνη φωτιστικά της γιαγιάς της, τίμησε απεικονίζοντάς τα στα ρούχα της κολεξιόν της πριν λίγα χρόνια η εγγονή της, Μαίρη Κατράτζου).domniki είπε:Από όσα γραφεία έχω δει μέχρι τώρα, το γραφείο της Κοντού είναι το ωραιότερο με διαφορά!
[Off topic mode on] Kαι όχι μόνο σε σένα BB, από πολύ καιρό ... [/off topic mode off]bambinella 100 είπε:ΦΖΠ1, εχεις πολυ κοφτερο ματι. Μου θιμιζεις ενα παλιο μελος ονοματι panp.
To δέσιμο έχει γίνει πριν από 8 χρόνια και κάτι, για όσους ενδιαφέρονται...bambinella 100 είπε:ΦΖΠ1, εχεις πολυ κοφτερο ματι. Μου θιμιζεις ενα παλιο μελος ονοματι panp.Αν ηταν ακομα εδω, θα δενατε απολυτα μεταξυ σας σε τετοια θεματα!