Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Παρκέ ψαροκόκκαλο. Από τα ωραιότερα σχέδια και κρίμα που ορισμένοι τα ξηλώνουν ιδιαιτέρως αν δεν έχουν πιάσει σαράκι (εξαρτάται και από το ξύλο) σε ανακαινίσεις για να βάλουν πλακάκια..Πολύ ωραίο το παρκέ σας κύριε Αντωνόπουλέ μας.
Μου πάτησες τον κάλο τώρα με τα πλακάκια...Παρκέ ψαροκόκκαλο. Από τα ωραιότερα σχέδια και κρίμα που ορισμένοι τα ξηλώνουν ιδιαιτέρως αν δεν έχουν πιάσει σαράκι (εξαρτάται και από το ξύλο) σε ανακαινίσεις για να βάλουν πλακάκια..
Προτιμώ να ρίξω λεφτά σε καλά δομικά υλικά (παρκέ, καλά κουφώματα, μόνωση κλπ) κι ας πάρω φτηνιάρικα έπιπλα από το Τάιγκερ να πούμε.Νομίζω ότι έχει αλλάξει η νοοτροπία και ότι έχει κάνει στροφή στο ξύλο. Απλά είναι ακριβό σαν υλικό το ξύλο και όταν η ανακαίνιση φτάνει στα πατώματα και χρειάζεται αντικατάσταση κομμάτι τους αναγκάζονται να βάλουν πλακάκι.
Στο εκτελεστικό πάραυτα!! Ανίδεοι.. έχω συγχιστεί πολλές φορές για αυτό το θέμα ακόμα και με "ειδικούς" επί ανακαινίσεων.Παρκέ ψαροκόκκαλο. Από τα ωραιότερα σχέδια και κρίμα που ορισμένοι τα ξηλώνουν ιδιαιτέρως αν δεν έχουν πιάσει σαράκι (εξαρτάται και από το ξύλο) σε ανακαινίσεις για να βάλουν πλακάκια..
ΟΧΙ ΜΗΝ το κάνεις.Αλέξη, μην το σκέφτεσαι...πήδα από το μπαλκονι...!