Gordon
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 4.706
Δεν κατάλαβες, τεράστια έπαυλη έχουν.Ενταξει, το εμπεδωσαμε. Εχουν επαυλη και ανακτορο.
Στη Γαλλια.
Δεν κατάλαβες, τεράστια έπαυλη έχουν.Ενταξει, το εμπεδωσαμε. Εχουν επαυλη και ανακτορο.
Στη Γαλλια.
Τα πεζοδρόμια είναι πράγματι άθλια στη φωτογραφία η οποία όμως χρονολογείται από τον Απρίλιο του 2011 δηλ. 11 χρόνια πριν.Για να μπούν στο διαμέρισμα ΑΥΤΗΣ της πολυκατοικίας την πήρε αγκαλιά και μετά ξαφνικά την είδαμε με φουσκωμένη κοιλίτσα αλλά το ενδιάμεσο αγνοείται;
Αλλού θέλω να εστιάσω: είναι δυνατόν μια περιοχή σαν τη Γλυφάδα να έχει τόσο ΑΘΛΙΑ (μη) πεζοδρόμια;!
Ράμπα που ανεβάζει σε πεζοδρόμιο δεν είναι νόμιμη. Γενικότερα, όλες οι τσιμεντένιες ράμπες που ανεβάζουν σε πεζοδρόμια είναι παράνομες. Εν προκειμένω, το honda βρίσκεται επί πρασιάς, άρα όχι θέση στάθμευσης. Κοινώς το παρκάρανε όπου βρήκαν, αν και από όσο βλέπω από τη φώτο υπήρχε άπλετος χώρος...Αναρωτιέμαι, η ράμπα που φτιάξανε πάνω στη γωνία για να ανεβαίνει το θηριώδες Hοnda να παρκάρει ανάμεσα στους θάμνους ήταν νόμιμη?
Προσωπικά δεν μου φέρνει για την Έλλη Λαμπέτη. Μήπως η λεζάντα είναι λανθασμένη;Χωρις ιχνος πλακας, την περασα για τη Νιτσα Τσαγανεα.
Ω ναι! Κι εγώ το ίδιο. Κι εκεί που την είδαμε να μαγειρεύει σε ένα κουζινάκι τόσο δα, ούτε εκεί μου έμοιζεΧωρις ιχνος πλακας, την περασα για τη Νιτσα Τσαγανεα.