Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.809
Λαχταρα για κερασια, λαχταρα για θεατρο, λαχταρα για μαγειρικη, δεν τη βλεπω καλα αυτην ετσι οπως παει.
Ελέφαντα όταν ξανάρθεις Ελλάδα στείλε μήνυμα στο φόρουμ σε μένα η στην Μπαχάρ να σου πούμε που θα πας να πάρεις αληθινή τούρτα αμυγδάλου. Αφού πρώτα την παραγγείλεις κάποιες ώρες πριν.
Και καμια μέρα ολόκληρη, μη σου πω...Ελέφαντα όταν ξανάρθεις Ελλάδα στείλε μήνυμα στο φόρουμ σε μένα η στην Μπαχάρ να σου πούμε που θα πας να πάρεις αληθινή τούρτα αμυγδάλου. Αφού πρώτα την παραγγείλεις κάποιες ώρες πριν.
H Αλίκη έτρωγε και ένα μελομακάρονο μόνο ένα τα Χριστούγεννα, αντέχεις;Α πα πα. Κανονικά πρέπει να τρέφομαι σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη, με ενα φυλλαράκι μαρουλιού τη μέρα και δύο φυλλαράκια Κυριακάς και εορτάς που η κραιπάλη συγχωρείται. Άλλο αν δεν το κάνω και τρώω κανονικά προισπαθώντας να κρατώ κάποιο μέτρο. Τα γλυκά είναι η αδυναμία μου και τοπάχοςπάθος μου και μπορώ να φάω μια τούρτα στην καθησιά μου, οπότε ο μόνος τρόπος να το αποφύγω είναι να μην έχω τούρτα διαθέσιμη. Κάποτε έφτιαχνα, ευτυχώς τώρα έχω τεμπελιάσει και βαριέμαι τη ζαχαροπλαστική.
Σύμφωνα με την κυρία Μουτάφη, από τη στιγμή που δεν βουτυρώνεις τα μακαρόνια και ρίχνεις τη σάλτσα κατ' ευθείαν, η καρμπονάρα ας πούμε είναι ελαφρύ φαγητό. Ωραία, άρα μπορώ να φτιάξω με ήσυχη συνείδηση μια καρμποναρίτσα ή καλύτερα ένα μισόκιλο φετουτσίνι Αλφρέντο που το συζητήσαμε πρόσφατα.