Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Συμφωνώ στα περισσότερα! Επιτέλους κάποιος ακόμα υποστηρίζει ότι ο ήχος ήταν απαράδεκτος στις κερκίδες! Στην 11 άκουγα μάλλον τον αντίλαλο! Τόσο δύσκολοήταν να τον προσαρμόσουν;AEON είπε:Πλην (πάντα αρχίζω από αυτά):
- Ο κάκιστος / χείριστος / απαράδεκτος για τέτοιο πανάκριβο εξοπλισμό και τέτοιο ανοιχτό χώρο ήχος. Στις κερκίδες από την αντίχηση που στάθηκα λίγο ακουγόταν μονάχα μια χασμωδία. Ευτυχώς στην αρένα τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα.
- Τόσο κοιμισμένο και ψόφιο κοινό δεν έχω ξαναματαδεί. Οι μισοί δεν γνώριζαν πάνω από το ρεφραίν σε 5-6 κομμάτια and that's it. Χάθηκε μοναδική ευκαιρία να δημιουργηθεί ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα..προσωπικά μόνο στο TNT και στο τέλος ένιωσα ότι ο κόσμος καταλάβαινε ποιούς έβλεπε.
- Η προσέλευση. Η οποία περιορίστηκε σε καμμιά 50αριά χιλιάδες max. Αν με ΑC/DC δεν μπορείτε κύριοι να γεμίσετε το ΟΑΚΑ, τέτοιες συναυλιακές εμπειρίες με ζωντανούς θρύλους απλά δε σας αξίζουν. Αποκορύφωμα ατάκα γνωστού μου: "Που να τρέχω μέσα στη ζέστη τώρα. Θα μείνω σπίτι να παρακολουθήσω το debate(!)". Ουστ ψοφίμια!
Συν:
- Ίσως η πιο ακριβή παραγωγή σε live που έχω δει από πλευράς stage show (κι έχω δει πολλές 100άδες). Kάθε κομμάτι ήταν κι από ένα happening. Άφησε έτη φωτός πίσω τους Maiden (sorry) κι όποιους άλλους μπορώ να θυμηθώ. Money Talks!
- To setlist. Mπορεί να το γνωρίζαμε οι περισσότεροι καιρό, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι επρόκειτο για γερό best οf που κράταγε αμείωτο το ενδιαφέρον.
- To solo του ακούραστου, αεικίνητου, απλά-respect Angus Υοung που ντροπιάζει άνετα με την απίστευτη ενέργεια του πολλούς κιθαρίστες με την μισή του ηλικία.
- Η ύπαρξη του pitch που έκανε πιο άμεση την επαφή με το κοινό και η οποία ήταν μάλλον πρωτότυπη για τα Ελληνικά rock δεδομένα.
- Tα πιπινάκια στο video wall στα 'The Jack' και 'She Shook me all Night Long' και τα χιλιάδες φωτεινά κερατάκια!
- ΟΚ. Ήταν οι AC/DC...τι να λέμε τώρα...
Μάνο, σε καταλαβαίνω απόλυτα και θα ήθελα να πω την άποψή μου για το θέμα...manos426f είπε:Εγώ πάντως αυτό το λεγόμενο "συναυλιακό ξύλο",που διεξάγεται ειδικά μπροστά,στις συναυλίες,όσο και την υπερηφάνια του να λαμβάνει μέρος κάποιος σ' αυτό,δε μπόρεσα ποτέ,μα ποτέ,να τα καταλάβω !Δε ξέρω τι αισθήματα μπορεί να γεννά στον οποιοδήποτε το να σπρώχνεται,να κοπανιέται,να φτύνεται,κι εγώ δε ξέρω τι άλλο,με τον καθένα δίπλα του,αλλά το να φτάνει αυτό να αποτελεί σημείο αναφοράς σε τέτοια events,είναι ολίγον τι τραγικό !
Είναι σαν την καφρίλα του γηπέδου,που πολλοί το θεωρούν εμπειρία ζωής να είναι κομμάτι αυτής.Κι όταν τους λες ότι η ομορφιά του γηπέδου ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ είναι εκεί,αλλά στον αγώνα αυτό καθ' αυτό και στο να είσαι στην κερκίδα παρακολουθώντας τον (κι όχι βρίζοντας τη μάνα του χ-ψ παίκτη ή του διαιτητή),εκεί η εύκολη,εντελώς γελοία απάντησή τους είναι "μα τι φλώρος που είσαι".Σιγά ρε μάγκα,βάστα λίγο,μας πήραν τα αίματα!
Η αποθέωση της καφρίλας...
Αντίστοιχα λοιπόν πάει και μ' αυτό το "συναυλιακό ξύλο".Και ναι,ΟΚ,δεν είναι 100% το ίδιο,καθότι θα πει κάποιος ότι μέρος της συναυλίας είναι αυτό το ξύλο!Είναι τελικά όμως....;
Τέλος πάντων,ακατανόητα είναι το μεν,ακατανόητο και το δε.Μιλάμε για πραγματικά απίστευτο τρόπο σκέψης,που ξεπερνά κάθε (ίχνος) λογική(ς).
Για να μη παρεξηγηθώ,σπεύδω εκ των προτέρων να διευκρινίσω ότι ΦΥΣΙΚΑ και δεν απευθύνομαι στον φίλο Dragon K. μ' αυτό που γράφω,ούτε στον οποιδήποτε άλλο φίλο.Απλά έχει κατ' επανάληψη αναφερθεί και εδώ μέσα αυτή η θλιβερη συνήθεια του "συναυλιακού ξύλου",εξ' ου και όσα έγραψα....
Αυτές οι λίγες λέξεις φτάνουν για να περιγράψουν όσα είδαμε! Τα υπόλοιπα περισσεύουν!Wally είπε:Παντως υπο οποιεσδηποτε συνθηκες τετοιο show δεν εχουμε δει ουτε θα ξαναδουμε!! Κατηγορηματικα!
Δ
Οι ACDC μπορει να αργησαν να μας επισκεφτουν αλλα ρεφαρανε μεχρι σεντ.