Μου ειναι πολυ δυσκολο να βρω καποιον απο τους ηρωες της ιστοριας που θα τον συνεφερε να κανει στον Μπεκα μια τοσο σοβαρη αποκαλυψη ετσι ωστε εκεινος να αρχισει να σκαλιζει την υποθεση του θανατου του Κωνστα. Αλλωστε περαν των ενοχων, το γεγονος οτι επροκειτο για φονο και οχι για φυσικο θανατο, για την ωρα δεν το γνωριζε κανεις αλλος.H περίεργη φωνή που τηλεφωνεί στον Νικόδημο είναι του Άλεξ. Του το ομολογεί ο ίδιος ο Άλεξ επάνω στο καράβι στο επεισόδιο που αναχωρούν για την Ύδρα.
Όμως νομίζω δεν έχει αποσαφηνιστεί σε ποιον ανήκε η φωνή στο τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Μπέκας μετά τη δολοφονία του Τιμόθεου. Παρότι ο αστυνόμος στη συνέχεια θα αναρωτηθεί ποιος ήθελε να του ανοίξει τα μάτια, εντούτοις νομίζω δε μάθαμε ποτέ ποιος έκανε το τηλεφώνημα.
Εγω εφαγα πιτσα μονο την περασμενη Δευτερα που ειχε το πρωτο επεισοδιο. Τιμης ενεκεν.Απόψε λέω να παραγγειλω πιτσα να το δω και να καλεσω καμιά φίλη να θυμηθω το 87' ! Μακάρι να σας είχα κοντά.
Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται στο τελευταίο επεισόδιο, ο Ξάνθος. (Όχι, δεν ήταν ούτε ο Σάββας ούτε ο Χριστόδουλος Ξηρός, παρότι φορούσε περούκα...)Παιδιά τον Χααζελ ποιος τον σκότωσε; Σίγουρα όχι ή Αργυρή και ο Ξηρός δεν είχαν έρθει σε επαφή τότε.
Τον άγιο που τον έχει;
Ναι από κει ξεκινά το μυθιστόρημα του Μαρη/ Το παραθαλάσσιο μέρος που ο Αλεξ πηγαίνει τον Νικοδημο να του δείξει το εξοχικό της οικογένειας Αργυρή ξέρετε που είναι; Να ναι το Σουνιο; Ή Ραφηνα; Γέφυρα Παντελής; λες να ανήκει και αυτή στις καμένες πρόσφατα περιοχέςΑν θυμάμαι καλά με το 5ο επεισόδιο, δηλαδή με τον ερχομό του Νικόδημου στην Ελλάδα, ξεκινάει το μυθιστόρημα του Μαρή.
Ερώτηση προς γνωρίζοντες: Ξέρει κανείς που βρίσκεται το γεφυράκι της Πεντέλης στο οποίο είχαν δώσει ραντεβού ο Κώνστας με τον Ξάνθο; (και που ακολούθως είδαμε τη Μάγδα να σεργιανάει με τον Απέργη; )