Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.522
Οχι δεν ηταν γκεϊ ο Αλεξ. Μαλλον ο Μερντοχ ειναι γκεϊ με τοσο βαψιμο.
Ποσο γλυκο ηταν αυτο! :flower:To καλυτερο ομως ηταν οτι ενιωθα οτι μαζι μου το παρακολουθουσατε και εσεις!
Πραγματικά ήταν τόσο πειστικός στο ρόλο του Μπακόλα, που όταν αργότερα στον Μπονσαλέντη έπαιξε το ρόλο του βοηθού του Μπέκα νομίζω ήταν έξω από τα νερά του, τουλάχιστον για όσους τον είχαν ταυτίσει με τον προγενέστερο ρόλο του..............
Ευφημος μνεια απο μενα στο Γιωργο Καλατζη στο ρολο του Μπακολα.
Τιποτα δε γινεται τυχαια. Δεν ξερω αν ηταν η στιγμη, τα αστρα, οι συγκυριες. Ξερω μονο πως οταν βλεπω τους ηθοποιους του Τιμοθεου Κωνστα να ερμηνευουν τους ρολους τους νομιζω πως γεννηθηκαν για να κανουν ακριβως αυτο.
Κατ' αρχας ο Μπονσαλεντης ηταν πολυ κατωτερη σειρα σε σχεση με τον Κωνστα. Παρα το οτι προσπαθησαν να κανουν αλλη μια επιτυχια στα χναρια της πρωτης, ακομα και στο στυλ του τιτλου, και παρα τα καποια κοινα ονοματα στη διανομη (Ξενιδης, Καρυδης, Καλατζης) αυτη τη φορα δεν τους βγηκε.Πραγματικά ήταν τόσο πειστικός στο ρόλο του Μπακόλα, που όταν αργότερα στον Μπονσαλέντη έπαιξε το ρόλο του βοηθού του Μπέκα νομίζω ήταν έξω από τα νερά του, τουλάχιστον για όσους τον είχαν ταυτίσει με τον προγενέστερο ρόλο του.
μπα εμένα μια χαρά μου φάνηκε χωρίς προβλήματα , βέβαια σε κάποιες στιγμές απλά το άκουγα γιατί έκανα κι άλλες δουλειές παράλληλα , αλλά δεν είδα κάποια προβλήματα...Παιδια ειδατε το αποψινο; αποκοιμηθηκα στο τελευταιο τεταρτο. Ειχε προβληματα η εικονα; γιατι μου τηλεφωνησαν τωρα περι αυτου....
Oχι ακομα. Δεν ηρθε η ωρα του Απεργη. Αποψε πεθαινει ο Κωνστας.Και ο Μελαχροινός τα μάρτυρα όλα στον Κωνστα !! Για τον θεατρινο σήμερα λογικά έχουμε την δολοφονία του που γίνεται κάτω από τις άσχημες στιγμές και αμφιβολίες με την Μαγδα