Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Kambia είπε::wait2: Να υποθεσω οτι εισαι Αλμπερτικη? (Τουμπες θα κανει η Juanita)
Καλώς σας βρήκα, domniki!!! :vbwave:domniki είπε:Καλωσηρθες metsgr![]()
Ναι, ναι, μοιάζει! Μόνο που αντί για την Τζέσικα που καίει καρδιές, εδώ έχουμε τον Άλμπερτ (και πέφτει ξερή η juanita!!!)Kambia είπε:Πολυ καλο και αρκετα πρωτότυποΜου θύμησες και λιγο Roger Rabbit (συνδιασμος καρτουν και ανθρωπου).
Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια.
Εξαρτάται, όπως το δει κανείς...Για την Κάντυ υπήρχε ο Άντονυ (καταραμένη Μιζούκι, το έφαγες το παλικάρι :rant: ) με τον οποίο θα ταίριαζαν απόλυτα: Οι δε υπηρέτες στη βίλα τους θα έκαναν πάρτυ, η Κάντυ θα έψηνε το ψωμί και ο Άντονυ θα αναλάμβανε τον κήπο. (Και ο θείος θα ήταν σπόνσορας):wait2: Να υποθεσω οτι εισαι Αλμπερτικη? (Τουμπες θα κανει η Juanita)
Το στόρυ είναι κατάλληλο για ανηλίκους, εντάξει;;;Juanita είπε:χεχεχε Αυξανόμαστε και πληθαίνουμε!!!! :cheers:
Kατά τ΄άλλα, εγώ αδημονώ περισσότερο... Χώρια που επηρρεάζομαι και βλέπω διάφορα στον ύπνο μου μετά...![]()
:thanx2: Τώρα είδα το σχόλιο! Τόση ώρα έγραφα το προηγούμενο!akaliakoukou είπε:Ευχαριστούμε που μοιράστηκες τον παράξενο επισκέπτη μαζί μας!!!Ανυπομονώ να δω τη συνέχεια!!!! :cheers:
Μα πώς ειναι δυνατον? Η Καντυ μας θα εκανε τον οποιονδηποτε ευτυχισμενο :cheers: Αφου ειναι η χαρα της ζωης προσωποποιημενηJuanita είπε:Άρα και ο μόνος που θα άντεχε την κατάρα της Κάντυ... (εδώ βετεράνος του πολέμου ήταν... μια γυναίκα δεν θα άντεχε;;; )![]()
metsgr είπε:Λέω να την κάνω σιγά σιγά... :go:
Μα το Άννα είναι υποκοριστικό του Ιωάννα!! Ακόμη δεν το κατάλαβες;;Juanita είπε:Μήπως να μετονόμαζες την Άννα σε Ιωάννα;;;
Εμένα να δεις πώς με ταξιδεύουν, που έχει παγώσει το κοκαλάκι μου...Άσχετο... η ιστορία σου με ταξιδεύει πολύ! Ειδικά αυτές οι αναφορές σε θάλασσες και νησιά είναι η καλύτερή μου...
Δεν είμαι σίγουρη, αλλά κάτι για Σαίξπηρ πήρε το... αυτί μου.Αγωνιώ για την παράσταση και αναμένω το επόμενο επεισόδιο!!!
metsgr είπε:Η mets τωρα διαβαζει τις ιστοριες των αλλων και πρεπει να συνελθει πριν αρχισει να γραφει, γιατι αλλιως αυτο που θα βγει θα ειναι ακαταλληλο για δημοσιευση!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οταν την (απο)τελειωσω, θα τη βαλω τη συνεχεια, να μην περιμενει και κανεις αδικα και πρεπει καθε φορα να τη διαβαζει απο την αρχη για να τη θυμηθει!!